Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

saol cnm.iyiim iyiim toparladım. migren işte, geçince hiçbir şey olmamış gibi oluyor insan. evet bende süreci 3 günlük bir süreç gibi hissediyorum. ameliyat olup bitmesi üç gün sürecekmiş gibi. sen de ameliyat olunca herşey bitecek. sonra bentoprak sonra güldalimmm olacak harika bir şey bu. :109: umarım hepimizinki çok iyi geçer. hastane için neler götüreceksin.sen sormuştun.. acaba saydıklarımızdan başka bişey lazım olurmu? ALLAHım çok heycanlıyım yine :96:

Ben de onun planlarını yapıyorum, malum ben birgün önceden yatış yapıcam, o gün sıkılmamam için tedarikli olmam lazım. :23: Bol gelen pijama takımı, diş macunu-fırçası, yüz yıkama köpüğü ve losyonu, mp3 çalar, telefon şarj aleti, ders çalışmak için kitaplar, gazete, terlik, ıslak havlu, kağıt havlu ve tabi ki laptopumu alıcam, :28: şimdilik aklıma gelen bunlar, ama hala düşünüyorum sanki unuttuğum bişeyler var. :44:

yattığın yerden su içmemenin keyfine vardıran "pipet" i unutma ;)

işler çok yoğun, uğrayamıyorum foruma :(
yine de heyecanınızı paylaşıyorum istiyorum...hepinizi çok öpüyorum:54:

Ben de onun planlarını yapıyorum, malum ben birgün önceden yatış yapıcam, o gün sıkılmamam için tedarikli olmam lazım. :23: Bol gelen pijama takımı, diş macunu-fırçası, yüz yıkama köpüğü ve losyonu, mp3 çalar, telefon şarj aleti, ders çalışmak için kitaplar, gazete, terlik, ıslak havlu, kağıt havlu ve tabi ki laptopumu alıcam, :28: şimdilik aklıma gelen bunlar, ama hala düşünüyorum sanki unuttuğum bişeyler var. :44:

neler neler gelmiş aklına öyle :106: ben bir gece kalıcam o yüzden çok fazla götürmem ders kitabı hele :24: evet kremlerimi götüreyim makyaj yapıp mı girsem ameliyata acaba :12: laptopımı götürücem sırf size yazabilmek için :126:hmm unuttuğun birşey yok gibi. ama birkaç çubuk kraker olabilir :128:

eet eet pipet çok akıllıca :13:

Son düzenleme:

neler neler gelmiş aklına öyle :106: ben bir gece kalıcam o yüzden çok fazla götürmem ders kitabı hele :24: evet kremlerimi götüreyim makyaj yapıp mı girsem ameliyata acaba :12: laptopımı götürücem sırf size yazabilmek için :126:hmm unuttuğun birşey yok gibi. ama birkaç çubuk kraker olabilir :128:

eet eet pipet çok akıllıca :13:

heyecanlı kuzularım,
ameliyattan sonra belirli bir yorgunluk hali olduğu için, ders çalışmak, makyaj yapmak, yüze köpük losyon sürmek içinizden gelmeyebilir...ben zaten 1 gece kaldım ama sabah dişlerimi bile fırçalamak için yerimden kalkmak istemedim...pasaklı olduğumdan değil, aksine titiz bir karakterimdir:37:, ama yataktan sırf diş fırçalamak için kalkmak içimden gelmemişti...kalktığımda diş, çiş hepsini birlikte hallederim demiştim:1: adı "estetik" bile olsa neticede ortalama 3-4 saat süren cerrahi bir operasyon...ağrı yok, sızı yok evet ama halsizlik, yorgunluk, yatma+uyuma isteği oluyor.

Desenim, sabunu unutma ;)

öptüm, kaçıyorum artık..

heyecanlı kuzularım,
ameliyattan sonra belirli bir yorgunluk hali olduğu için, ders çalışmak, makyaj yapmak, yüze köpük losyon sürmek içinizden gelmeyebilir...ben zaten 1 gece kaldım ama sabah dişlerimi bile fırçalamak için yerimden kalkmak istemedim...pasaklı olduğumdan değil, aksine titiz bir karakterimdir:37:, ama yataktan sırf diş fırçalamak için kalkmak içimden gelmemişti...kalktığımda diş, çiş hepsini birlikte hallederim demiştim:1: adı "estetik" bile olsa neticede ortalama 3-4 saat süren cerrahi bir operasyon...ağrı yok, sızı yok evet ama halsizlik, yorgunluk, yatma+uyuma isteği oluyor.

Desenim, sabunu unutma ;)

öptüm, kaçıyorum artık..

Evet artık kararımı verdim.Ben çok kocaman bir kokoşum :) Bu arada bilmeyenler için tekrar söyleyeyim 2.200 gr meme dokusu derisi yağı alınmış,3 kg kadar da karın yağları kesilip biçilmiş bir bayanım.

Ameliyatın ertesi günü sabah 6 gibi uyanıp makyaj çantamı kucağıma koyup,yüz temizleme mendilleriyle yüzümü çitileyip,fondöten, pudra ile yüzümü taş bebek gibi pürüssüzleştirip hacim verip ok gibi uzaten rimelimle kirpiklerimi Türkan Şoray stili kıvırtıp dudak parlatıcımı sürüp makyajımı nihayetlendirmiştim.

Sabah 7 de doktor , kontrol için odama girdiğinde beni pür makyaj görünce ''ooooo vallahi bravo ... hanım '' demesini ve eşim ile gözgöze gelip gülmelerini bugün gibi hatırlıyorum:)

arkadaşlar bende 28 mayısta ameliyat olcam inşallah. fakat doktorum 85 b yapacağını söyledi ve hafta sonu biraz baktım sütyenlere 85 b çok büyük geldi gözüme bu durum beni üzdü. 85 sırt ölçüsü olan birine daha küçük yapma şansı varmıdır doktorun

B cup asla büyük bir göğüs değil.Çok ideal bence.Biraz daha meme seven dolu b cup yaptırabilir bence.80-85 zaten sırt ölçülerimiz A çok küçük yok gibi zaten B güzel güzell :)

canım, henüz 9 olmadı ama bayağı kovulmuşluğum var :))
kadınlar kıskançtır dediğin gibi, güzel bile bulsa başka bir kadına iltifat etmeye dilleri varmaz..
ama ne büyük şans ki biz birbirimizi bulduk, herkes birbirine karşılıksız ve çıkarsız destek oluyor:nazar:
ay sonundaki toplantıya sen de gelebilirsin umarım ?

canım ozdycim,
madem şiddetli bir talep var özelden yaz adresini bugün kargo yapiim ;)

aferin, 100, otur:1::1:

Bak seen öğretmenin olacak kadar büyüksün yani:)

ercan beyle konuştum canım o ilaçları içebileceğimi söyledi. hmm hatırladım. jujuydu di mi? erken safhada mı acaba juju? ondan bir cevap alırsam eğer denerim. sonuçta beni tedavi edicek herşeye varım.

Geçmiş olsun MadamEs.Heyecan yaptın belliki. Canlı canlı kurabiye yiyeceğiz.Sohbetler edeceğiz.Memorial 7.kat hemşireleri ambeleye kalktı zaten dün de beni karşılarında görünce;) Aboneyim abone,biletleri cebimde canlı yayın bayan geldi hadi bana rasgele.

teşekkür ederim canım. çok az kaldı evet :34:

bu arada bu kurabiye mevzusunda ben de istiyorum :) bir yüzsüzlük yapıp :1: çok severim de :29:

Senin kurabiyeler tamam canım:29: desene, samyeli artık canlı canlı götürür:34: bu arada yanına pijama alma gerek yok..orada gecelik gibi bir şey veriyorlar terlikte..sen üstüne dolaşırken sabahlık..hırka gibi bir şey al yeter.

Ameliyattan kaç gün öncesine kadar alkol alımı serbest :7: doktorunuz bu konuda bişi söylemiş miydi? Malum; önümüz haftasonu :18: netten baktım ama sizlerin bu konuyla ilgili bilgisi var mı?

Ben...özdye...ve dün ameliyat olan arkadaş ameliyata 2 gün vardı... 2 şişe devirdik serbest iç daha güzel ayılmış ameliyat sonrası:62::90:

Son düzenleme:
Evet artık kararımı verdim.Ben çok kocaman bir kokoşum :) Bu arada bilmeyenler için tekrar söyleyeyim 2.200 gr meme dokusu derisi yağı alınmış,3 kg kadar da karın yağları kesilip biçilmiş bir bayanım.

Ameliyatın ertesi günü sabah 6 gibi uyanıp makyaj çantamı kucağıma koyup,yüz temizleme mendilleriyle yüzümü çitileyip,fondöten, pudra ile yüzümü taş bebek gibi pürüssüzleştirip hacim verip ok gibi uzaten rimelimle kirpiklerimi Türkan Şoray stili kıvırtıp dudak parlatıcımı sürüp makyajımı nihayetlendirmiştim.

Sabah 7 de doktor , kontrol için odama girdiğinde beni pür makyaj görünce ''ooooo vallahi bravo ... hanım '' demesini ve eşim ile gözgöze gelip gülmelerini bugün gibi hatırlıyorum:)

EVET SEN TAM KOKOŞSUN:52:

bu kadar insan ameliyat oldu bir çoğunun yanına ziyarete gittim senin gibi biriyle karşılaşmadım:44:bende dahil... canım o durumda bildiğin gelin makyajı yapmışsın:34:brawo ne diyeyim sen yatarken de makyaj ful yatıyorsun dur diye düşünmeye başladım

KULLAN ARKADAŞIM BENDE MADAM ES.. GİBİ SONRADAN ÖĞRENDİM ÇOK DA SEVDİM İKON OLAYINI

Son düzenleme:
B cup asla büyük bir göğüs değil.Çok ideal bence.Biraz daha meme seven dolu b cup yaptırabilir bence.80-85 zaten sırt ölçülerimiz A çok küçük yok gibi zaten B güzel güzell :)

Benim B ya,kendiminkini övmesem olmaz.Hem kokoş hem kendini beğenen bir narsist miyim neyim ben:)

:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:
:26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
şuan büyük bir duygu karmaşası içindeyim hangi ikonu yapsam bana uygun gördüğünüz üzre. Ben yarın ameliyat oluyorum:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: Ercan bey aradı ve dediki yarın sabah ameliyat olacak olan hasta enfeksiyon kapmış bu nedenle ertelendi. Seni alalımmı ben de gayet normal olur dedim kapattım telefonu:44::44::44::44:veeee jeton düştü :52: :52: :52: :52: Ne yaptım ben ne dedim doktora aman allahım. Velhasıl yarın ameliyat oluyorum.
Jelesec, ogltkn, nldglp, ozdy, desendesen, bentoprak, c1186 allahım daha sayamadıklarım.:84::84::84::84::84::84:

:26: :26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
şuan büyük bir duygu karmaşası içindeyim hangi ikonu yapsam bana uygun gördüğünüz üzre. Ben yarın ameliyat oluyorum:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: Ercan bey aradı ve dediki yarın sabah ameliyat olacak olan hasta enfeksiyon kapmış bu nedenle ertelendi. Seni alalımmı ben de gayet normal olur dedim kapattım telefonu:44::44::44::44:veeee jeton düştü :52: :52: :52: :52: Ne yaptım ben ne dedim doktora aman allahım. Velhasıl yarın ameliyat oluyorum.
Jelesec, ogltkn, nldglp, ozdy, desendesen, bentoprak, c1186 allahım daha sayamadıklarım.:84::84::84::84::84::84:

Yarınmı niye ? Ay inanmıyorum amanın heyecan yaptım ben şimdi

Aboooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo a be ye benini,a be ye canını...dımdırı dım dım nanay:))

Back