Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

desperatehousewife öncelikle geçmiş olsun umarım istediğin gibi olmuştur? doktorun aylin hanım nerde istanbulda mı nerede yapıyor amelyatları bu doktora nasıl ulaştın izlerin ne durumda maliyeti ne kadar oldu sana ? özelllikle izlerinin durumunu merak ediyorumm .. çok mu soru sordum ne :34: ama ne yapayım merak ediyorum ben de bu ay ameliyat olacağım doktor kararı veremedim daha gerçi jelesec ,ozdy fikirleri ile yardımcı oluyorlar sağolsunlar :34:

Aylin karabulut çapa da profesör bir bayan. Çok deneyimli, profosyonel bir doktor, istanbuldaki çoğu doktorun hocası, fakültede kendi kürsüsü var. Açıkçası ben çok memnun kaldım öyle olmasa burda doktor adı yazmazdım. Serbest çalışıyor bir kaç hastanede ameliyat yapıyor, beni en çok etkileyen kendi anestezi uzmanı ve hemşireşiyle çalışması. Bu gün ilk kez gördüm göğüslerimi açık olarak şekil şemal maşallah:))) benim mi falan oldum:)) izler henüz bir haftalık alt tarafın bantlarını sökmedi görmedim, ama üst kısmı benim beklediğimden daha iyiydi. umarım yardımcı olmuşumdur bye

tebrik ederim. çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalr versin hemen iyileş. zaten iyileşme sürecin oldukça iyi gidiyor anladığım kadarıyla :nazar: inşallah biz de olup kurtuluruz hayırlısıyla ve isteğimiz ölçülere kavuşuruz. drenlerinin erken çıkması çök güzel olmuş umarım benimkini de hemen alır doktor.

İnşallah herşey gönlünce olsun, biraz sıkıntı çekiliyor ama küçük göğüs büyük rahatlıkmış boynumdaki yükten kurtuldum, darısı başınıza, sevgiler...

Bugun meme kucultme ameliyati olan arkadasin yanindayiz sevgili ozdy jelesec ve benn;). Durumu cok iyi hatta ve hatta su an kurabiye yiyip cay iciyor;) herkese tavsiye ediyormus.kosun kosun gelin yani.darisi bundan sonra olacaklarin basina.herkese sevgiler...

SÜPERSİNİZ:)))):nazar: ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, OH NE GÜZEL YİNE ZİYARET GELENEK OLDU BU ARTIK.

Sizlerin bu uzman forum takipçiliğiniz karşısında şaşırmamak elde değil:1::1::1: bu bir meslek olsa gerek:34: :1::1:

Hepinize sevgiler bu dayanışma ve dostluğunuz hiç bozulmasın. Canlı yayınları çok seviyorum ben takip edemiyorum çok... bu beceri isteyen bir iş:1:kim nerede ne zaman ameliyat oluyor:53:sizlerin sayesinde öğreniyorum.

Son düzenleme:
Bugun meme kucultme ameliyati olan arkadasin yanindayiz sevgili ozdy jelesec ve benn;). Durumu cok iyi hatta ve hatta su an kurabiye yiyip cay iciyor;) herkese tavsiye ediyormus.kosun kosun gelin yani.darisi bundan sonra olacaklarin basina.herkese sevgiler...

Canlı yayınlar başladığına göre Ercan Karacaoğlu yurt dışından dönmüş.Çok geçmiş olsun arkadaşa.Toplantıdaki topikten ozdy nin arkadaşıydı yanlış hatırlamıyorsam.Hani ameliyat yerlerimizi dikişlerimizi görsün diye göndermişti arkadaşı bugün ameliyat olan sanırım.Karıştırmadım umarım.Sırada madam es mi var 14 mayısmı onun.Ay arkadaşlar yazın takip edemiyorum yaa.

canlı yayın yazmış bide :))
siz var ya süpersiniz...korkulur sizden :)
bu forum forum olalı böyle dayanışma görmemiştir
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..
hepinize kucak dolusu sevgiler...

eylülde lipo / karın germe olcaz diye kurabiyeyi abartmayın :))

Nasılsın doğrucu şeffaf arkadaşım..bizim gibiler 9 köyden kovulur genelde..aynen sana katılıyorum:34: böyle dayanışma hemde kadınlar arasında şaşırtıcı,ama oluyormuş öğrendim.

Evet bence'de abartmayın yemek işini...sevgiler..

:52::52::52:Senden sonra Samyeli de eklendi kurabiye getirecekler listesine :118: yok mu arttıran kurabiyeler buraya :125: oburluğum tuttu benim bu ara, eşime de sipariş verdim gelirken yaprak sarma getir diye :103:

Sana kargoyla tereyağlı krabiyeler göndereceğim :) istediğin kurabiye olsun :)
bekliycez iyi haberlerini, sevgiler

ozdy'cim en kısa zamanda hep birlikte inşallah :)

biri cd mi dedi ? ve bu ozdy mi? jelesec diyor ki "zaten incecik o, onları yaparsa tüy gibi uçuşur havada" :))

inşallah çok ama çok güzel sonuçlarla uyanır, ve herşey yolunda diye bize haberlerini verirsin. Şimdiden çok geçmiş olsun. Selamlar :)

yok ben istiyom ama :) bana ne bana ne :)
walla 8.5 kilo verdim 2 kilosunu geri aldım , karnım var :))) stretyeim bu ara işlerden geri almayayım bari :)

arkadaşım iyi, cok teşekkürler bugün gördük gayet iyidi.. memelri ucurmuş sizin doktor :) 1.100 gram doku almış ama , güzelolmuş...
sevgiler

Canım merhaba, sağol geldiğin için..ben eczanedeyken gitmişsin..cok üzüldüm ama tekrar görüşücez inşallah :)
sevgiler

Selam arkadaşlar bugün bir hafta oldu benim, ancak yazacak duruma geldim. Geçen cuma gün prof. Aylin Karabuluta ameliyat oldum sonuç süper oldu. Şu an maşallah taş gibi göğüslerim var:)) Ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara Mutlaka Aylin hanımla görüşmelerini tavsiye ederim. Cuma gün öğleden sonra gittim hastahaneye kan alındı ardından Aylin hanım gelip çizimlerimi yaptı, tekrar istedikleri sorup fikir aldı, ardından ameliyata girdim saat sekiz gibi çıkmıştım. İlk gece serumlar yüzünden biraz sorun yaşadım dakika başı tuvalet ihtiyacım geldi, size tavsiyem sonda taktırmanız. Bunun dışında ağrı kesiciler ağrılarımı giderdi, sırt üstü pozisyon değiştirmeden yatmak biraz sorun olabiliyor çünkü ben normalde asla sırt üstü yatamazdım. ertesi sabah Aylin hanım gülen yüzü ve sempatik tavrıyla gelip pansumanımı yaptı drenlerimi çıkardı, öğleden sonra da hastahaneden ayrıldım. İki çocuklu ev hayatı başladı:)) ilk bir kaç gün hareketlerim biraz ksıtlıydı, bu arada benim göğüslerden 1000 gr doku çıkmış! sonraki günlerde yine kollarımı hareket ettirmemeye gayret ederek kendi işlerimi yapmaya başladım şimdilik durumum bundan ibaret, umarım yazdıklarım ameliyat olacak arkadaşlara yardımcı olabilir sormak istediklerinizi cevaplarım, bye.

Çok geçmiş olsun, bundan sonra da herşey yolunda gidecek inşallah :)
güle güle kullan :)
sevgiler

Selam arkadaşlar bugün bir hafta oldu benim, ancak yazacak duruma geldim. Geçen cuma gün prof. Aylin Karabuluta ameliyat oldum sonuç süper oldu. Şu an maşallah taş gibi göğüslerim var:)) Ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara Mutlaka Aylin hanımla görüşmelerini tavsiye ederim. Cuma gün öğleden sonra gittim hastahaneye kan alındı ardından Aylin hanım gelip çizimlerimi yaptı, tekrar istedikleri sorup fikir aldı, ardından ameliyata girdim saat sekiz gibi çıkmıştım. İlk gece serumlar yüzünden biraz sorun yaşadım dakika başı tuvalet ihtiyacım geldi, size tavsiyem sonda taktırmanız. Bunun dışında ağrı kesiciler ağrılarımı giderdi, sırt üstü pozisyon değiştirmeden yatmak biraz sorun olabiliyor çünkü ben normalde asla sırt üstü yatamazdım. ertesi sabah Aylin hanım gülen yüzü ve sempatik tavrıyla gelip pansumanımı yaptı drenlerimi çıkardı, öğleden sonra da hastahaneden ayrıldım. İki çocuklu ev hayatı başladı:)) ilk bir kaç gün hareketlerim biraz ksıtlıydı, bu arada benim göğüslerden 1000 gr doku çıkmış! sonraki günlerde yine kollarımı hareket ettirmemeye gayret ederek kendi işlerimi yapmaya başladım şimdilik durumum bundan ibaret, umarım yazdıklarım ameliyat olacak arkadaşlara yardımcı olabilir sormak istediklerinizi cevaplarım, bye.

sevgiler

sevgiler

oo süpermiş geçmiş olsun ozdy nın arkadaşına ;) bekar mı bu arkadaş hangi teknik uygulanmış

Teşekkürler, o foruma giremiyor şimdilik..
evet bekar ama 50 yaşlarında.. doğum yapmadığı için meme dokusu var, silikonlu gibi duryorlar....
1.100 gram doku almış doktor, biraz küçük olmuşlar ama gayet iyi drumdalar ters t tekniği uygulamış ama alt kesi küçük yapılmış (küçük bir terst t koymuş) anladığım kadarıyla, bantların altından o kadar gördüm :)
benimki de ters t ama cok küçük bir kesi değil ,

sevgiler

Arkadaşım için geçmiş olsun dileklerinizi tek tek ileteceğim,
hepinize teşekkürler

jelesec ve nlglp da geldiler sağolsunlar,

sevgiler hepinize....

canlı yayın yazmış bide :))
siz var ya süpersiniz...korkulur sizden :)
bu forum forum olalı böyle dayanışma görmemiştir
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..
hepinize kucak dolusu sevgiler...

eylülde lipo / karın germe olcaz diye kurabiyeyi abartmayın :))

Vallahi ben yemedim ogltkn:)

SÜPERSİNİZ:)))):nazar: ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, OH NE GÜZEL YİNE ZİYARET GELENEK OLDU BU ARTIK.

Sizlerin bu uzman forum takipçiliğiniz karşısında şaşırmamak elde değil:1::1::1: bu bir meslek olsa gerek:34: :1::1:

Hepinize sevgiler bu dayanışma ve dostluğunuz hiç bozulmasın. Canlı yayınları çok seviyorum ben takip edemiyorum çok... bu beceri isteyen bir iş:1:kim nerede ne zaman ameliyat oluyor:53:sizlerin sayesinde öğreniyorum.

Bugünkü programım çok doluydu.İnanın Hasteneye gittiğimde sesim kısılmıştı yorgunluktan.Hatta biraz önce geldim eve daha.yaklaşık 16 saattir sokaklardayım.Bu seferki canı yayın pek ihtişamlı olmasa da çok keyifliydi benim için:) Sevgili ozdy ile tanışma fırsatım oldu.Çok da memnun oldum.Ameliyat olan arkadaş süper görünüyordu sanki hiç olmamış gibi yatıyordu yatağında.Keyfi ve neş'e si harikaydı.Jelesec cim özlemişim seni de.Sakın gözünüzde büyütmeyin inanın çok kolay bir ameliyat.Ayıldıktan 2 saat sonra kendim de dahil olmak üzere şunu söyleyebilirim,hiç zorluk yok hatta bugün yazdığım gibi arkadaşımız çayını yudumlayıp kurabiyesini tırtıklıyordu:) İnsanın ızdırabı olsa zaten yüzü hiç bir şey görmek istemez.Dualarımız desendesen ve madames için artık.Tabii Bentoprak için de.Hepinize sevgiler...

Nasılsın doğrucu şeffaf arkadaşım..bizim gibiler 9 köyden kovulur genelde..aynen sana katılıyorum:34: böyle dayanışma hemde kadınlar arasında şaşırtıcı,ama oluyormuş öğrendim. Evet bence'de abartmayın yemek işini...sevgiler..
canım, henüz 9 olmadı ama bayağı kovulmuşluğum var :))
kadınlar kıskançtır dediğin gibi, güzel bile bulsa başka bir kadına iltifat etmeye dilleri varmaz..
ama ne büyük şans ki biz birbirimizi bulduk, herkes birbirine karşılıksız ve çıkarsız destek oluyor:nazar:
ay sonundaki toplantıya sen de gelebilirsin umarım ?

yok ben istiyom ama :) bana ne bana ne :)
walla 8.5 kilo verdim 2 kilosunu geri aldım , karnım var :))) stretyeim bu ara işlerden geri almayayım bari :)
arkadaşım iyi, cok teşekkürler bugün gördük gayet iyidi.. memelri ucurmuş sizin doktor :) 1.100 gram doku almış ama , güzelolmuş...
sevgiler

canım ozdycim,
madem şiddetli bir talep var özelden yaz adresini bugün kargo yapiim ;)

Vallahi ben yemedim ogltkn:)
aferin, 100, otur:1::1:

Back