- Konu Sahibi ---Lily---
- #9.561
desperatehousewife öncelikle geçmiş olsun umarım istediğin gibi olmuştur? doktorun aylin hanım nerde istanbulda mı nerede yapıyor amelyatları bu doktora nasıl ulaştın izlerin ne durumda maliyeti ne kadar oldu sana ? özelllikle izlerinin durumunu merak ediyorumm .. çok mu soru sordum neama ne yapayım merak ediyorum ben de bu ay ameliyat olacağım doktor kararı veremedim daha gerçi jelesec ,ozdy fikirleri ile yardımcı oluyorlar sağolsunlar
![]()
Aylin karabulut çapa da profesör bir bayan. Çok deneyimli, profosyonel bir doktor, istanbuldaki çoğu doktorun hocası, fakültede kendi kürsüsü var. Açıkçası ben çok memnun kaldım öyle olmasa burda doktor adı yazmazdım. Serbest çalışıyor bir kaç hastanede ameliyat yapıyor, beni en çok etkileyen kendi anestezi uzmanı ve hemşireşiyle çalışması. Bu gün ilk kez gördüm göğüslerimi açık olarak şekil şemal maşallah:))) benim mi falan oldum:)) izler henüz bir haftalık alt tarafın bantlarını sökmedi görmedim, ama üst kısmı benim beklediğimden daha iyiydi. umarım yardımcı olmuşumdur bye