- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #9.561
desperatehousewife öncelikle geçmiş olsun umarım istediğin gibi olmuştur? doktorun aylin hanım nerde istanbulda mı nerede yapıyor amelyatları bu doktora nasıl ulaştın izlerin ne durumda maliyeti ne kadar oldu sana ? özelllikle izlerinin durumunu merak ediyorumm .. çok mu soru sordum neama ne yapayım merak ediyorum ben de bu ay ameliyat olacağım doktor kararı veremedim daha gerçi jelesec ,ozdy fikirleri ile yardımcı oluyorlar sağolsunlar
Yok canım özdynin, arkadaşı ameliyata girdi ercan beye oluyor bugün... Desperate...iyi olmana sonucundan mutlu olmana sevindim
tebrik ederim. çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalr versin hemen iyileş. zaten iyileşme sürecin oldukça iyi gidiyor anladığım kadarıylainşallah biz de olup kurtuluruz hayırlısıyla ve isteğimiz ölçülere kavuşuruz. drenlerinin erken çıkması çök güzel olmuş umarım benimkini de hemen alır doktor.
geçmiş olsun arkadaşım, kurtuldun sen de hayırlısıyla. Çocukları nasıl idare ediyorsun, çok zorlanıyor musun?
Bugun meme kucultme ameliyati olan arkadasin yanindayiz sevgili ozdy jelesec ve benn. Durumu cok iyi hatta ve hatta su an kurabiye yiyip cay iciyor herkese tavsiye ediyormus.kosun kosun gelin yani.darisi bundan sonra olacaklarin basina.herkese sevgiler...
Bugun meme kucultme ameliyati olan arkadasin yanindayiz sevgili ozdy jelesec ve benn. Durumu cok iyi hatta ve hatta su an kurabiye yiyip cay iciyor herkese tavsiye ediyormus.kosun kosun gelin yani.darisi bundan sonra olacaklarin basina.herkese sevgiler...
canlı yayın yazmış bide :))
siz var ya süpersiniz...korkulur sizden :)
bu forum forum olalı böyle dayanışma görmemiştir
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..
hepinize kucak dolusu sevgiler...
eylülde lipo / karın germe olcaz diye kurabiyeyi abartmayın :))
Senden sonra Samyeli de eklendi kurabiye getirecekler listesine :118: yok mu arttıran kurabiyeler buraya :125: oburluğum tuttu benim bu ara, eşime de sipariş verdim gelirken yaprak sarma getir diye :103:
ozdy'cim en kısa zamanda hep birlikte inşallah :)
biri cd mi dedi ? ve bu ozdy mi? jelesec diyor ki "zaten incecik o, onları yaparsa tüy gibi uçuşur havada" :))
inşallah çok ama çok güzel sonuçlarla uyanır, ve herşey yolunda diye bize haberlerini verirsin. Şimdiden çok geçmiş olsun. Selamlar :)
yok ben istiyom ama :) bana ne bana ne :)
walla 8.5 kilo verdim 2 kilosunu geri aldım , karnım var :))) stretyeim bu ara işlerden geri almayayım bari :)
arkadaşım iyi, cok teşekkürler bugün gördük gayet iyidi.. memelri ucurmuş sizin doktor :) 1.100 gram doku almış ama , güzelolmuş...
sevgiler
Kendisine acil şifalar diliyorum, umuyorum çabucak toparlanıp güzel memelerin keyfini sürer:)
Selam arkadaşlar bugün bir hafta oldu benim, ancak yazacak duruma geldim. Geçen cuma gün prof. Aylin Karabuluta ameliyat oldum sonuç süper oldu. Şu an maşallah taş gibi göğüslerim var:)) Ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara Mutlaka Aylin hanımla görüşmelerini tavsiye ederim. Cuma gün öğleden sonra gittim hastahaneye kan alındı ardından Aylin hanım gelip çizimlerimi yaptı, tekrar istedikleri sorup fikir aldı, ardından ameliyata girdim saat sekiz gibi çıkmıştım. İlk gece serumlar yüzünden biraz sorun yaşadım dakika başı tuvalet ihtiyacım geldi, size tavsiyem sonda taktırmanız. Bunun dışında ağrı kesiciler ağrılarımı giderdi, sırt üstü pozisyon değiştirmeden yatmak biraz sorun olabiliyor çünkü ben normalde asla sırt üstü yatamazdım. ertesi sabah Aylin hanım gülen yüzü ve sempatik tavrıyla gelip pansumanımı yaptı drenlerimi çıkardı, öğleden sonra da hastahaneden ayrıldım. İki çocuklu ev hayatı başladı:)) ilk bir kaç gün hareketlerim biraz ksıtlıydı, bu arada benim göğüslerden 1000 gr doku çıkmış! sonraki günlerde yine kollarımı hareket ettirmemeye gayret ederek kendi işlerimi yapmaya başladım şimdilik durumum bundan ibaret, umarım yazdıklarım ameliyat olacak arkadaşlara yardımcı olabilir sormak istediklerinizi cevaplarım, bye.
Selam arkadaşlar bugün bir hafta oldu benim, ancak yazacak duruma geldim. Geçen cuma gün prof. Aylin Karabuluta ameliyat oldum sonuç süper oldu. Şu an maşallah taş gibi göğüslerim var:)) Ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara Mutlaka Aylin hanımla görüşmelerini tavsiye ederim. Cuma gün öğleden sonra gittim hastahaneye kan alındı ardından Aylin hanım gelip çizimlerimi yaptı, tekrar istedikleri sorup fikir aldı, ardından ameliyata girdim saat sekiz gibi çıkmıştım. İlk gece serumlar yüzünden biraz sorun yaşadım dakika başı tuvalet ihtiyacım geldi, size tavsiyem sonda taktırmanız. Bunun dışında ağrı kesiciler ağrılarımı giderdi, sırt üstü pozisyon değiştirmeden yatmak biraz sorun olabiliyor çünkü ben normalde asla sırt üstü yatamazdım. ertesi sabah Aylin hanım gülen yüzü ve sempatik tavrıyla gelip pansumanımı yaptı drenlerimi çıkardı, öğleden sonra da hastahaneden ayrıldım. İki çocuklu ev hayatı başladı:)) ilk bir kaç gün hareketlerim biraz ksıtlıydı, bu arada benim göğüslerden 1000 gr doku çıkmış! sonraki günlerde yine kollarımı hareket ettirmemeye gayret ederek kendi işlerimi yapmaya başladım şimdilik durumum bundan ibaret, umarım yazdıklarım ameliyat olacak arkadaşlara yardımcı olabilir sormak istediklerinizi cevaplarım, bye.
oo süpermiş geçmiş olsun ozdy nın arkadaşınabekar mı bu arkadaş hangi teknik uygulanmış
canlı yayın yazmış bide :))
siz var ya süpersiniz...korkulur sizden :)
bu forum forum olalı böyle dayanışma görmemiştir
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim..
hepinize kucak dolusu sevgiler...
eylülde lipo / karın germe olcaz diye kurabiyeyi abartmayın :))
SÜPERSİNİZ:))))ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, OH NE GÜZEL YİNE ZİYARET GELENEK OLDU BU ARTIK.
Sizlerin bu uzman forum takipçiliğiniz karşısında şaşırmamak elde değilbu bir meslek olsa gerek
Hepinize sevgiler bu dayanışma ve dostluğunuz hiç bozulmasın. Canlı yayınları çok seviyorum ben takip edemiyorum çok... bu beceri isteyen bir işkim nerede ne zaman ameliyat oluyor sizlerin sayesinde öğreniyorum.
Canım merhaba, sağol geldiğin için..ben eczanedeyken gitmişsin..cok üzüldüm ama tekrar görüşücez inşallah :)
sevgiler
canım, henüz 9 olmadı ama bayağı kovulmuşluğum var :))Nasılsın doğrucu şeffaf arkadaşım..bizim gibiler 9 köyden kovulur genelde..aynen sana katılıyorumböyle dayanışma hemde kadınlar arasında şaşırtıcı,ama oluyormuş öğrendim. Evet bence'de abartmayın yemek işini...sevgiler..
yok ben istiyom ama :) bana ne bana ne :)
walla 8.5 kilo verdim 2 kilosunu geri aldım , karnım var :))) stretyeim bu ara işlerden geri almayayım bari :)
arkadaşım iyi, cok teşekkürler bugün gördük gayet iyidi.. memelri ucurmuş sizin doktor :) 1.100 gram doku almış ama , güzelolmuş...
sevgiler
aferin, 100, oturVallahi ben yemedim ogltkn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?