- Konu Sahibi ---Lily---
Berna Naz, ben göguslerin kactı ne yaptırdın onu merak ediyorum . Benim 110 ve 85 dusunuyorum ama karar veremedim....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peyman benimde 1005-110 gibiydi. Şuan 85 . Hatta gözüme küçük bile geliyor:) Daha küçük yaptırma bence.
kızlar biraz da bu konu üzerinde durun. açıkçası bende bundan korkuyorum. dik ama dikiş izleri belirgin bir gögüs. izler ne durumda lütfen ameliyat olanlar bu konuda da bilgilendirsin.
doktorunuz bunu cok iyi ayarlıyor siz doktora bırakın.zaten ameliyattan önce saatlerce ciziyor ayarlıyor
doktorunuz bunu cok iyi ayarlıyor siz doktora bırakın.zaten ameliyattan önce saatlerce ciziyor ayarlıyor
önü acık bir bluz yada pijama en iyisi.sonda oluyor ama pijam giyebiliyorsun.cok bir şey gerekmiyor aslında bir de mutlaka sporcu südyenini al.ben miğrostan aldım hem fiyatı cok uygun hemde cok esnek doktorum cok begendi.ben ameliyatımı üniversite hastanesinde oldum ve emekli sandığına bağlıyım.sadece beni yapan hoçaya 500ytl ödedim okadar.unutmadan söyleyeyim benim bir mememden 1600gr diğerinden 1300gr alındı yani toplama 2900gr.
berra naz sonunda sende kurtuldun çok çok geçmiş olsuna.s. herşeyin yolunda gitmesi çok güzel gün geçtikçe dahada ii olucaksın darısı diğer isteyenleri başına:sm_cool:
bu arada peyman benim gözüme hala büyük geliyo memişler yani tabi küçüldüler baya fark var mesela artık gömlek düğmeleri kapanıyo gerilmıyo rahat rahat dolaşabiliyorum eski bakışlar yok artık ama yinede daha küçük olabilirdi ben çok küçük seviyorum bundan kaynaklanıyo sanıyorum buda:dilcikar: benim doktorum vücuduma göre yaptığını ve tam olduğunu söylüyo çevremdekilerde tam olduğunu çok güzel durduklarını söylüyolar içim rahatlıyo öyle olunca..daha sütyen almaya gitmedim hala sporcu sütyeni kullanıyorum belki ondanda gözüme öyle geliyo olabilir yeni ciciler alınca tam yorum yapıcam ama sana tavsiyem eğer küçük istiyosan ve tabi sonra çok küçüldü demiyceksen al bi sütyen git bunun içine girmek istiyorum de doktoruna zaten doktoru en iisini yapıcaktır..ben dd kullanıyodum şimdi c beden sporcu sütyeni aldım tabi penye olduğu için esneme oluyo o yüzden son bedenimi hala tam bilmiyorum c dir ama büyük ihtimalle..ama yinede mutluyum:teytey: darısı başınıza kızlarsengözlerimebaksanab
canım cok teşşkür ederim şimdiik gayet iyiyim.ben memelerimde istediğimden de küçük oldu çünkü ben iki cocuguda düşünüyorum hiç değilse büyürse bile cok sorun olmaz.tama olarak dikişlerin ne zaman düzeldi canım bide yan olarak yatabiliyormusun.iyiki sizlerde varsınız