merhaba arkdaşalar nereden başlıyacağımı bilmiyorum fazla halim yok dün misafir taburcu oldum 6 mart 15-30 da ameliyata aldılar 17-00 çıktım 1 saat sonra sağ göğsüm kavun gibi şişti 2, ameliyata aldılar gece yarısından sonra nefesim kesildi hastne ayağa kalktı doktorumun evden gelmesi ile odamda narkoz bile vurmadan (vakit yoktu) her 2 koltuk altıma CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE delik açarak akciğerime tüp yerleştirerek hayatımı kurtardılar sebebi 1, ameliyatta anastezi uzmanının solunum cihazı ile aşırı baskı uygulamasından sağ ve sol akciğerimi patlatması yani balon gibi söndürmesi oldu hatırladığım ettiğim feryat etimden et kopması canımdan can çıkmış olması ameliyat olmayan arkdaşlarım korkmayın ama buda acı bir tecrübe başım gelen bu alanda 15 yılda bir yani binde bir yaşnan bir olaymış eğer bir şekilde hastanede olmasaydım şu anda aranızda olmayacaktım kurtuluşum hastnede bulunmam ve de yaşımmış tüm doktorlar buna mucize gözü ile bakıyorlar ve doktorum 1 dakika yalnız bırakmadı hepsine teşekkür ediyorum ama şu an bir şey hissetmiyorum hepimiz memişleri unuttuk canımın derdine düştük abarttığımı yada yalan söylediğimi düşünmeyin pansumanın dışında bakmadım hala bana zıcık müsde biraz dinlenip dönücem tekrar