N
nisan
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ---Lily---
GELDİM ARKADAŞLAR SİNAGAME sağol tatlım hepiniz sağolun anlatıyorum önce sekreter tetkik kağıtlarını verdi özel hasta takip bölümüne gönderdi orada fiş alıp sıra gelince (FAZLA BEKLEMEDİM) önce 3 tüp kan aldılar aynı yerde yine sıra ile EKG mi çektiler oradan bir alt kata akciğer grafiği için yolladılar sonuçları bana vermediler muyene olduğunuz yerden alırsınız dediler ben yine reha beyin yanına gittim cuma günü saat 10-00 da yatış verdiler ve yukarıda anlttığım işlemler bittiğinde reha beyi ancak 10 dakika görme şansım oldu onda ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar lütfen acele etsinler ben böyle yoğun bir insan görmedim gerçi vardır ama sizi uyarayım dedim hiç durmuyor allah onun ve tüm doktor ve hastalrın yardımcısı olsun evet şimdilik bu kadar birde reha bey bana 2000 tl-2500 tl demişti ama ben çıkarken yatış kağıtlarını yatış bölümüne gösterip teyit almak istedim oradaki görevli kağıtlra bakıp 3520 tl getireceksiniz dedi bende anlmadım ama allah kerim yani ameliyattan sora net rakmı size yazabilirim