Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

hastanede tüm işelrim haloldu hiç bir sorun yok serviste ameliyat olmuş bir hasta vardı iyi bir sorguya cektim onu .kadın bana durmadan o yavrum kurtul diyip durdu ama kadının bu gün 4 günüydü ve pazartesi cıkacaktı ben de 4 yatarmışım doktor öğle söylüyor.kadının halen direnleride alınmamıştı.nisancı iyisindir iinşallah bu gün hep seni düşündüm ilk günün dü mutka zor olmuştur cokm cok geçmiş olsun

canlarim dunya kadinlar gunumuz kutlu olsun
8mart.jpg

Son düzenleme:
nisan ablacım nerelerdesin? bence iisin ama işe gitmek zor olabilir 3 gün sonrasında ondan biraz daha bekliycez sanırım gelmeni:eek: tekrar geçmişler olsun a.s. :nazar:

Sanırım nisan hn bugun iş başı yapamadı. dr. bana 3 gun yatarsınız demesi biraz cok gibi gelmişti ama
bir arkadaşta 4 gun kalacağım diyor
inşallah Nisan hn bir pr olmamıştır
bugun yarın yazar bizi aydınlatır.Rabbim acıl şifalar versin....Meraktayım.....benim ameliyatımada az kaldı... yeni tecubelere ihtiyacım var

berra naz da ameliyat oldu ayılmak üzeredir belkidea.s inş herşey istediği gibidir yolunda gitmiştir... geçmiş olsun şimdiden canım:nazar:a.s. peş peşe güzel haberleri sabırsızlıkla bekliyoruz:lepi:

nisannnnnnn sesimize ses verrr nerelerdesinnnn ? merak ettik senii. iyi haberleriniz bekliyoruzzzz ....:)

nisanın evinde internet yokmuş.öyle yazmıştı. işe başlayınca yazacak sanırım. umarım iyidir.

nisan nisan 1 sakasi yapiyo merak icindeyiz kiizzz hani birine yazdiririm diyodun:eek:klava: canim bekliyoruz :1hug:

Ben de merak ettim ...ne oldu bu teze gazilere....hemen alışverişemi cıktılar ne :eek:...bizi unuttular burada 4,5,6,7,8 gözle bekliyoruz....biri şunları dürtsün....Çok üzgünüm çoook

nisan bu günde yoksun iyice merak etmeye başladım seni allah şifa veriri inş bir an önce işine gelirsin bize ulaşırsın

marebalar bu gün hastaneden cıktım cok ama cok iyiyim sizlere tetaylı olarak her şeyi yazacam ama biraz uyayyacagım şimdi.eve gele 1 saat oldu

annem ve babam cok bilğisayar kullanmamma izin vermiyorlar diye size yazamıyorum şimdi onler farkında olmadan size anlatayım .pazartesi saat 1 ameliyata alındım 4 ameliyattan cıktım.gece ancak ayılabildim .bu ameliyatın gercekten cok fazla argırısı olmuyor sadece ilk gün kalcadan vurulan igne ve serumlarım vardı daha sonra iğne bile istememdim agızdan tamol adında ağrı kesici verdiler.tekrar tekrar sööylüyorum cok kolay bir işlem agrı yok dinecek kadar az tek zorluğu var hareket kısıtlılığı.pasmumanım yapıldı ve direnlerim cıkartıldı eve geldim bu gün.hıııııııııııııı unutmadan direnler adamın canı cok acıtıyor cıkartılırken ama cok kısa süreli bir acı.sizler ne isteseniz sorun cevaplama hazırım.

çook geçmiş olsun berranaz hanım sizden haber aldık içimiz rahatladı bide nisandan haber alabilseydik kurtuldun darısı bana ve tüm isteyenlere olsun inş

X