kızlarrrrrrrrr görüşmeyeli nasılsınız bakiim sengözlerimebaksanab
benim okulum açıldı onla uğraşmaktan kendi derdimi unuttum o kadar ii durumum yani :jeyyar:
NİSAN ablacım gözün aydın valla erkenede alınmış tarihin iyi oldu valla 3 gün önce geçicek herşeya.s heyecanladım senin adına ne güzel yaa herbirimiz teker teker kurtuluyoruz:lepi:
BERRA NAZ sonrada sırada sen varsın sanırım...heyecanında yavaşyavaş azalıyomuş gerçekten olduktan sonra boşuna gözünde büyüttüğünü anlıycaksınsengözlerimebaksanab
SEBNEMSELAYFURKAN abla seninde ufak bi operasyonun olucaktı yaptırdınmı şimdi durumların nasıl?
bana gelince bayanlar ben bomba gibiyim nazar değmesin
bugun 1 ay oldu jel kullanmaya başladım daha kullanmadan izlerim pembe pembe olmuştu ki esmerim duyduğuma göre beyaz tenlilere göre zor geçiyomuş esmerlerde buna rağmen ne potluk ne iz süper yania.s
bi arkadaş harita gibi oluyo demiş bi çoğumuz zaten izleri göze alarak yaptırıyoruz bu ameliyatı ama ona rağmen dikiminden sanırım yaptıran ve buraya yazan biçok kişinin izleri güzel durumda potlugu olanlarda zaten 1sene normal iyileşme süremiz....
güneşten yanınca soyulur ya insan benim aynen öyle soyuldu kalkan deriyi soydum hafif sonrasında güneşten yanınca kabaran derinin altı gibi pembe pembe kaldı jeli de başladım şimdi o pembelikde geçicek inş:Saruboceq: bide göğsün altındaki kıvrımda iz var orası soyulmadı dikişler belli orda ama oda tam kıvrımda kaldığı için hiç gözükmüyo geç olsunda güç olmasın diyerek onu hiç takmıyorum kafamaa.s
bide VERDE canım benimde 1 ay oldu ara ara ağrı giriyo özellikle ürperdiğim zaman falan göğsümün ucunda ağrı oluyo onun dışında fazla yok sen geçti diyip çok zorlama kendini ne olur ne olmaz ondan oluyo olabilir ağrıların sonuçta okadar dikiş attılar...
SUZANA,BUNEBU siz ne alemdesiniz kızlar bakıyorum fıstık gibi oldunuz boşa geçen senelerin acısını çıkarmaktan bizi unuttunuzkaydirigubbakcemile5
@YLA ablacım sendende güzel elişmeler bekliyorum:Saruboceq:
şimdilik hepinizi öpüyorum sağlıklı mutlu günler herkese görüşmek üzerea.s.