Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

ayl@ çok tşk ederim ben ankara gazi hastanesi REHA YAVUZER CAPELLANIN ameliyat olduğu doktora tesdüf etti ama capellada memnun iyiki o diyorum hayırlısı

sinagamecim kiz nerelerdesin unuttun sandik bizi simdi okullu olduk kadinlarkulubunu unuttuk saka saka alinma canim banim masallah diyelim iyimissin oh oh kim tutar seni simdi dimi kiskandim bak klava: canim kendine iyi bak emi Şeniz

nisan nasılsın heycan nasıl az kaldı ayyyyyyyyyyyyy valla bende senin adına heycanlanıyorum kurtuluyosun darısı bana şimdi senin muayne ile ameliyat tarihi arası ne kadar sürdü ? gerçi sen muayne tarihi filan aldın kayseride muayne tarihine filan gerek yok burası çok yoğun değil bende hazır olunca madden heralde bir haftada kurtulurum demi?

yinede tam anlamıyla karalı değilim kayserimi ankaramı nerde olacağım tam belli değil parama göre olacak birde ben şunu merak ediyorum mesela ankarada oldum diyelim kontrolleri kayseride yaptırabilirmyim acaba yoksa aynı doktor olması şartmı ameliyatla kontrolü yapanın allahım yaz gelmeden bi kurtulsam bende sıcaklara kalmadan oh yazın incecik tşörtleri gerile gerile giysem yeter allahım büzüle büzüle kamburum yokken zorla kambur durmam allahım yardımcım ol

slm AYGULROSE ben senin yerinde olsam cidden KAYSERİ derim çünki YAPABİLİRİM olmuş ve hep memnun olduğunu söylüyor vede maddi yöndende uygun neden karar veremediğini anlıyamdım ama tatlım gel git yol prası vırt zırt yani zaten geçim zor bu devirde ama kendin bilirsin duyacağız seninde inşallah mutlu haberlerini

dikkatimi çeken sizin orda yeni yönteme başlanmış ama ankrada daha yazan olmadı bud ilginç değilmi hadi biz evli barklı insanlarız inşalla izi az olan ameliyatları genç kızlarımıza uygularlar

Nisancım şafak 4 demek:) Vallahi nasıl seviniyorum sizlerde cesaret edip biz mutlu grubun arasına katılacaksınız.

Herşey çok güzel olacak hiç endişe duyma, ama çocuklardan ayrılıp hastaneye gitme kısmı zor oluyor, ayıldığındada ilk onlar aklına geliyor çokkk şükür diyorsun:)

Canımcım bende çokkk yorgundum oyüzden hastanede 2 gece kaldım. Fakat göğüslerle alakalı değildi, vücudum yatak görünce kalkmak istemdi elimi kolumu kaldıracak halim yoktu sağolsun dr.da yatırdı. iyice dinlenince çıktım. Eve çıkıncada hemen ayaklanma bol istirahat et. Bakacak kimse olacak mı yanında. Brisi 1 hafta gece -gündüz olursa süper olur.

Benimde tammmm 3 ay oldu. İzlerim epeyy soluklaştı. Potluk düzelme (ve accık birini büyütmek için) 3ayın dolması gerekiyordu. Ben ne zaman istersem o zaman olacak. Nisanda olurum sanırım.

Capella ve sinamege sizlerin iyi olmanıza çok sevindim. Öpüyorum.

Suzan ve Eda yok ne zamandır.

Nisan arkadaşım meraba ameliyatın dokkuzunda degilmi .hastane ne zaman yatacaksın ameliyattan önce ne tetkitler yapacaklar mutlaka bana bildir benim ameliyatım 12 martta allah yardıcın olsun bol bol dua et rabbim sabrını artırsın benim de çarşambaya annem ve babam gelecek onlar istanbuldalar annem dayanamadı geliyor aslın da bu benim de cok işeme geldi.hastanen cıkar cıkmaz da mutlaka hemen yaz yazamassan da yazdır.her zaman siteyi takip ediyorum senin de soracagın bir şey olursa cevaplamaya hazırım

valla süpersiniz patır patır değişiyosunuz kalanlara da en uygun zamanda kolay değişimler diliyorum. :Saruboceq:

sayın ŞEBNEMSELAYFURKAN benim kimsem yok refakatçi nanay CAPELLADA hemşireler çok sık uğruyor ama refatçi şart dedi bana ayarlarsak eşim refktçi olacak istirat mümkün değil hemen iş başı şartlarım dinlenmeye müsait değil beni düşünmeniz çok mutlu ediyor beni BERRANAZ evet 9 mart idi ama ogün doktorumun istnbulda semineri varmış YANİ 6 mart ameliyatım olucak yarınd tetkik eğer yarına kadar olan arkadaşlarım olursa şahsen bende tetkikte neler olacğını merak etmiyor değilim kimbilir yazan arkdşlarımız olur tamam BERRANAZ yazamasmda yazdırırım öpüyorum hepinizi

kolay gelsin ve şimdiden geçmiş olsun. kısa zamnda kolayca hafiflersin inşallah. serin kanlı ol ilk gecesi zormuş biraz diyolar onada eşin destek olacakmış zaten. a.s.

Sinagame ve Nisan tşk ederim.Benimki yaz tatili başlayınca olacak.Sanırım Haziran gibi.İple çekiyorum.İzmir'de yaptıracağım.Sinagame doktorundan çok memnun, başka bir doktor önerisi olmazsa bunu değerlendiricem artık. Herkes için hayırlısı olsun.

tetkikler: kan tahlili( şeker trigliserit karaciğer enzimleri pıhtılaşma zamanı vs....)
ekg
akciğer rontgeni

Sağol capella iyiki varsın sana sorum doğrultusunda çantmı hazırladım cahil değilim ma ne tuhaf çok şükür hiç hastane ile işim olmyınca yada stress ten onda bile şaşkınlık yaşadım

inşllah seninde iyi hberlerini duyucaz ama fazla araştırıp kafanı karıştırma bak sinagame den istediğin memnuniyeti duycaksın bana sayın CAPELLA sağolsun her sorumu bıkmadan yanıtladı çünki aynı doktor bilmem anltabildimmi yani tecrübesi capellanın bana yetti saygılarımla

teşekkür ederim nisancım. insan böyle bir durumu herkesle paylaşamıyor. ancak bunu yaşayanlar birbirini anlayabilir. sende 3 gün sonra kurtulacaksın hayırlısıyla ve yeniden doğmuş gibi olacaksın. darısı tüm büyük ve sarkmış memişlere...................

aaaaaaaaaaammmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn darısı tüm isyeyen arkadaşlarımıza inşallah

bu iş hepimizin moreli cok düzeltecek eminim ki.ama bira acıya katlanmak gerekecek heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…