Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

GELDİM ARKADAŞLAR SİNAGAME sağol tatlım hepiniz sağolun anlatıyorum önce sekreter tetkik kağıtlarını verdi özel hasta takip bölümüne gönderdi orada fiş alıp sıra gelince (FAZLA BEKLEMEDİM) önce 3 tüp kan aldılar aynı yerde yine sıra ile EKG mi çektiler oradan bir alt kata akciğer grafiği için yolladılar sonuçları bana vermediler muyene olduğunuz yerden alırsınız dediler ben yine reha beyin yanına gittim cuma günü saat 10-00 da yatış verdiler ve yukarıda anlttığım işlemler bittiğinde reha beyi ancak 10 dakika görme şansım oldu onda ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar lütfen acele etsinler ben böyle yoğun bir insan görmedim gerçi vardır ama sizi uyarayım dedim hiç durmuyor allah onun ve tüm doktor ve hastalrın yardımcısı olsun evet şimdilik bu kadar birde reha bey bana 2000 tl-2500 tl demişti ama ben çıkarken yatış kağıtlarını yatış bölümüne gösterip teyit almak istedim oradaki görevli kağıtlra bakıp 3520 tl getireceksiniz dedi bende anlmadım ama allah kerim yani ameliyattan sora net rakmı size yazabilirim

Arkadaşlar bende nasipse bu ay icerisinde ameliyat olacagım...ameliyat öncesi hazırlıklar hakkında biraz bilgi verirseniz sevinirim dr yaklaşık 3 gun hastanede kalmam gerektiğini söyledi ama ben herşeyi soramadım
ameliyat öncesi ve sonrası nelere ihtiyacım olacağını bilmek istiyorum...sonradan eşimi yormayayım...şimdiden teşekkürler..

PEYMAN neden 3 gün hastanede yatacakmışsın bu forumu baştan sona oku kimseden böyle birşey duymadım bir rahatsızlığınmı var umarım yoktur ama şaşırdım doğrusu

yarın öğlen bambaşka bi nisan hanım olucak:jeyyar: umarım herşey çok güzel olucak sana bol şans diliyorum nisan ablacımyerimseniben gelişmelerini dört gözle bekliyorum hemen yaz buraya olurmu dualarım seninle yarın:Saruboceq:

PEYMAN valla ben aynı gün çıktım hastaneden 3-4 saat sonra.. yani okadar 3gün hastanede kalmanı gerektiricek bidurum olmuyo ameliyat çok kolay geçiyo tabi doktorun öyle dediyse vardır bi bildiği... sigara içiyosan onu bırak başkada bişey yapmana gerek yok ameliyat öncesinde.. gerçi ortaya göbek çıkıyo sonrasında onun için direncini kaybetmeden hafif bi diyette yapabilirsin sonra nasıl saklıycağını bilemiyosun göbişi zaten doktorun söyler ne yapman gerektiğini falan aklına takılan herşeyi sor doktoruna erteleme daha rahat eder için a.s

görüşmek üzere a.s.

hadi hayırlısı . geçmiş olsun nisan. herşeyin gönlünce olacağına inanıyorum. iyi haberlerini okumak üzere. şans ve iyi dileklerim hep seninle. hadi çabuk gel bizi fazla bekletme :)

PEYMAN neden 3 gün hastanede yatacakmışsın bu forumu baştan sona oku kimseden böyle birşey duymadım bir rahatsızlığınmı var umarım yoktur ama şaşırdım doğrusu

Valla bende anlamadım dr. 3 gun tutuyoruz deyince...şaşırdım doğrusu..hicbir pr yok sıgarada kullanmam bütun tahliller temiz ve aşırı bir buyuklukte yok sarkıklıkta ama buyuk 110...fazla kilomda yok...zaten kiloma dikkat ediyorum 3 gun banada cok fazla geldi ustelik cocugumda var ...eşimide 3 gun işinden etmiş olacagım..bu beni duşunduruyor...kimsenin haberi olsunda istemiyorum 3 gunluk bi yokluk dikkat ceker sanırım. Dr .tekrar görüşeceğim...

SİANGME sağol fıstığım benim evde netim yok ama zaten dinlenme gibi lüxümde yok şeker söz işe gelicem zaten hemen yazıcam hepinizi ÖPÜYORUM

hadi hayırlısı . geçmiş olsun nisan. herşeyin gönlünce olacağına inanıyorum. iyi haberlerini okumak üzere. şans ve iyi dileklerim hep seninle. hadi çabuk gel bizi fazla bekletme :)

sağol canım darısı isteyen herkesin başına

nisanim naptin seker ay saat 12 gibi aklima geldii ameliyat nasil gecti acaba haberlerini bakliyoruz tatlim

sağ salim haberleri en kısa zamandaa alırız inşallah.benim ameliyatım pazartesine alındı doktorum konferansa katılacagı için pazartesi oluyorum hayırlısı yarın gidip ytış yapıp tetkikleri yaptıracam pazartesi da ameliyat.nisan cım sen alacagım haberlerleri iple cekiyorum şimdi den cok ama cok geçmiş olsun.iyi geceler

nisancım geçmiştir şimdiye ama tekrar söyliyeyim ben geçmiş olsun canımkaydirigubbakcemile5

a.s. a.s. a.s.

sanada kolaylıklar dilerim canım sağ salim aramıza katılır paylaşırsın bizlerlea.s.

seninde öne alınmış ne güzel ya bi kaç gün önceden rahatlıycaksınsüprizzzzz ii şanslar şimdiden süper bir şekilde dönüceksiniz bizde güzel güzel okuycaz yaşadıklarınızı şimdiden geçmiş olsuna.s.

pazartesiye kadar nasıl bekliycez yaa nisan ablacım uyuyodur şimdi mışıl mışıl yeni fıstık haliyle geçmiş olsun kurtulanlar kervanına sende katıldına.s. darısı başınıza bayanlar:)

arkadaşlar günaydın şimdi evden cıkıyorum tetkitler için hastane gidiyorum.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay ben bir korkuyorum heralde miğdem cok agrıyorum lütfen dua edin

arkadaşlar günaydın şimdi evden cıkıyorum tetkitler için hastane gidiyorum.aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay ben bir korkuyorum heralde miğdem cok agrıyorum lütfen dua edin
hiç korkma hersey çok daha güzel olucak pazartesiden sonra..belkide yıllardır beklediğin an geldi tüm ii dileklerim seninle :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…