G
gunesim07
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi ---Lily---
cnm arkadasim hersey cok guzel olacak takma kafani bu gunleri atlatacaksin:1hug:SİNAGAME-SUZANA-ŞEBNEMSELAYFURKAN -CAPELLA-YAPABİLİRİM-AYGULROSE-YAYLAGÜZELİm VE ADINI YAZAMADIĞIM TÜM FORUMDAKİ ARKADAŞLARIM SİZDEN RİCAM NE OLUR FIRSAT BULDUKÇA İKİ SATIR BİRŞEYLER YAZIN AMACIM SİZİ MEŞGUL ETMEK DEĞİL AMA YANIMDA OLDUĞUNUZU HİSSETMEK İSTİYORUM BUNU BİZLERE ÇOK GÖRMEYİN
Verde bendenin kaçtı öncesinde? şimdi kaç takıyorsun.
Kaç gr. çıkarıldığını biliyor musun?
cnm arkadasim hersey cok guzel olacak takma kafani bu gunleri atlatacaksin:1hug:
nisan her an yanında bil bizi yanında hisset inan her zaman aklımdasın inş iyi geçer ameliyatın kurtulursun sende bana dua et olurmu bende olurum inş bende yazarmıyım acaba birgün doktordan ameliyat günü aldım diye
daha önce 95 takıyordum ama her yerden taşıyorlardı.şimdi 80 oldu.
kaç gr yağ çıkarıldığını bilmiyorum.
canım ŞEBNEMSELAYFURKAN ve ben daha büyük oldu cümlene ilgi gösterdik 95 di 80 yazmışsın acaba benmi yalnış anldım tatlım
ay nisancim kii az kaldi ben bile heycaNLandim canim insallah hersey cok guzel olacak zaten ameliyat olanlar kaciyo gidiyo neredeler sende gidersin napacaz o zamansenağlama
selam arkadaşlar
ben ameliyat olalı bir ay oldu.yaralar kapandı ama ağrılar devam ediyor.
göğüslerim sanki biraz büyüdü gibi yani ameliyattan sonraki halinden daha büyük.
bu ameliyatı olmuş arkadaşlar sizde de böyle oldumu .ağrılar ne zaman geçecek.bilgilerinize ihtiyacım var.