-
- Konu Sahibi ---Lily---
iyi günlar arkadaşlar ben geçen hafta pazartesi yattım salı oldum ameliyat yozgatta oldum doktorum çok iyidi gerçekten çok başarılı bir doktor çok memnun kaldım
Arkadaşlar, bütün yorumları okudum
bende uzun zamandır gögüslerimi kücültturmeyi düşünüyordum
nihayet uzun bir araştırmanın sonucunda dun randevumu alıp gittim
bugunde işlemlerimi hallettim kan gögus ultrasyonu akciger filmi
gibi...nasipse mart ayının ikinci haftası olabilir dedi dr.ama cok heyecanım yok
biraş endişeliyim tam herşey yolunda herkes memnun diyorum hop biri cıkıp
sakın yaptırmayın harita gibi oluyor diyor tekrar başa dönuyorum
valla kafam iyice kariştı
birde benim meme başlarında cökukluk var
dr. onlarıda duzeltecek bana ikisi bir arada 2500 mal olacak sanırım.. baya uygun aslında
araştırma hastanesinde ameliyat olacagım...ondan bu fiyat uygunluğu
yoksa dışarıda sadece meme başı operasyonu 200 milyar civarı...Rabbim yardımcımız olsun
tek korkum izler...
Teşekkür ederim bende Reha Yavuzer' e ameliyat olmayı düşünüyorum. bu konu benim için çok önemli eğer öğrenebilirsen çok sevinirim. geçmiş olsun şimdiden. Heyecanla bekliyorum
selam arkadaşlar
ben ameliyat olalı bir ay oldu.yaralar kapandı ama ağrılar devam ediyor.
göğüslerim sanki biraz büyüdü gibi yani ameliyattan sonraki halinden daha büyük.
bu ameliyatı olmuş arkadaşlar sizde de böyle oldumu .ağrılar ne zaman geçecek.bilgilerinize ihtiyacım var.
selam arkadaşlar
ben ameliyat olalı bir ay oldu.yaralar kapandı ama ağrılar devam ediyor.
göğüslerim sanki biraz büyüdü gibi yani ameliyattan sonraki halinden daha büyük.
bu ameliyatı olmuş arkadaşlar sizde de böyle oldumu .ağrılar ne zaman geçecek.bilgilerinize ihtiyacım var.
Verde geçmiş olsun.
Bende kime olduğunu merak ettim. Bende olalı 3 aya yaklaştı. İlk hafta harici(oda çoook az )
ağrım olmadı. Büyüme durumu hiç olmadı ilk haftalar biraz şişlik vardı oda kalmadı.
Bende dr. görüş. Kontrollerde söyledin mi peki bu sıkıntını?