Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

canım arkadaşım sana cesaret olsun diye söylüyorum memişleri saklamaktan birileri ile konuşurken dosya ile kapatmaktan bir tişört giydiğimde adres tabelası gibi ortaya çıkmasındansa şahsım için söylüyorum dünya haritsına dönsün umrumda değil YAŞASIN ÖZGÜRLÜK biraz cesaret hadi bakalım

Teşekkür ederim bende Reha Yavuzer' e ameliyat olmayı düşünüyorum. bu konu benim için çok önemli eğer öğrenebilirsen çok sevinirim. geçmiş olsun şimdiden. Heyecanla bekliyorum

şeker sana tavsiyem hemen randevu al çünki çok yoğun muayene günü gittiğimde sekretere reha yavuzer dedim randevum var diyemeden eylül ayı hocam çok yoğun dedi ben pardon randevum bugün dedim tamam sizi alıcak dedi yani düşünüyorsan hamleni yap

AYGULROSE nerelerdesin sesin çıkmıyor bir yaramazlık yoktur inşallah YAPABİLİRİM canım arkadaşım bizi unutma foruma yaz bişiler senide düşünmeyelim YAYLAGÜZELİm sende ihmal etme SİNAGAME unuttun bizi nasıl sitem ettim ama diğer arkadaşlarım yorumlarınızı okumak bağımlılık yaptı ihmal etmeyin bizi

nisan beni merak ettiğin için teşekkür ederim canım benim takip ediyorum sürekli yazdıklarınızı ama bende bi değişiklik olmadığı için yazamıyorum allahım darısı bana bir bilsen ne kadar çok istiyorum parayı toparladığım gün hastanede olacağım inş yaza kalmasa keşke bir an önce kurtulsam kurtulsam demeyede korkuyorum aslında allahın gücüne gider diye ama allahım biliyo yıllarca çektiğim sıkıntıyı allahım yardımcım olsun

nisan hani genç delikanlılar olurya arkadaş ortamları biri askere gider gelir diğer arkadaşı giderbizde öyle olucaz inş ben son tertipim heralde

bende senin düşüncen içindeyim nisan sinamege suzan ve şebnemfurkan ne olur sizde yazın arada biz sizden cesaret aldık siz bize örneksiniz siz yazmayınca acaba pişmanmı oludlar veya sağlık problemlerimi var gibi sorularda geliyo aklımıza.yapabilirim sende yaz arada en azından ben olup kurtuluncaya kadar destek olun bana şu an o kadar cesaretliyimki inan hazırlığım olsa maddi konuda hemen olucam çok cesaretliyim şuan sizin sayenizde tabi bu cesareti kaybetmek istemiyorum yardımcı olun lütfen

cabik hanım siz nerde olmayı düşünüyosunuz sizin ölçüler ne durumda eğer çok aşırı büyük değilse yapıyolar az izli yöntemi mesela bana uygulanacak yöntem az izli olurmuş doktor dedi vertikal skar tekniğin adı internetten bak ama ondada iz var tabi hiç izsiz yöntem yok

AYGULROSE evet tertip sanıyorum terhiz bizede yaklaşıyor ama yinede güzel paylaşımlar oluyor burda ben bizden önceki devrede CAPELLA SİNAGAME SUZANA ve kime yazdıysam allah hepsinden razı olsun yazdılar bana yani bizi terk etmediler ben fırsatları olunca yine sık bir şekilde foruma katılacaklarına inanıyorum ve burdaki herkesi vallahi seviyorum iyiki bulmuşum bu siteyi bizde memişlerden kurtulunca yine burda olcaz dimi

tabiki en azından ben olana kadar beni yanlız bırakma nisan ben olursamda bu siteyi bırakmam yazarım yaşadıklarımı fırsat buldukça şimdide yazıcam aslında ama ne yazıyım okuyup çıkıyorum yazılacak bişey yok inan senin adına ben heycenlanıyorum nisan sana doktor ameliyattan önce bişeyler tavsiye ettimi mesela kan sayımını kontrol et kanını artırmaya çalış gibilerinden ameliyatta kan kaybedeceksin sonuçta

aygulrose tetkik olacak ama 47- 48 kiloyum kan man ne olur bilmiyorum ama yaşadıkça yazıcam tatlım merak etme

selam arkadaşlar
ben ameliyat olalı bir ay oldu.yaralar kapandı ama ağrılar devam ediyor.
göğüslerim sanki biraz büyüdü gibi yani ameliyattan sonraki halinden daha büyük.
bu ameliyatı olmuş arkadaşlar sizde de böyle oldumu .ağrılar ne zaman geçecek.bilgilerinize ihtiyacım var.

canım büyük geçmiş olsun forumu tek tek okudum gözümden kaçmadıysa çok şükür kimsenin böyle bişi yazdığını görmedim nerede oldun ameliyatı seni endişelendirmek istemem ama lütfen git doktoruna görün ihmle gelmez tamammı

Verde geçmiş olsun.
Bende kime olduğunu merak ettim. Bende olalı 3 aya yaklaştı. İlk hafta harici(oda çoook az )
ağrım olmadı. Büyüme durumu hiç olmadı ilk haftalar biraz şişlik vardı oda kalmadı.

Bende dr. görüş. Kontrollerde söyledin mi peki bu sıkıntını?

selam arkadaşlar.
ben ameliyatı bakacak kimsem olmadığı için sömestr tatilinde memleketimde oldum.
ameliyattan 15 gün sonra ankaraya döndüm.dün doktorumu arayıp durumumu anlattım.
bu ağrıların 3 ay süreceğini büyüme zannettiğim şeyinde şişlik olduğunu söyledi.

arkadaşlar sizin ağrı sızı hiç olmuyormu.şişlikler ne zaman indi.

şebnem hn. mrb sizi burda görmek çok güzel acaba sizde şişlik oldumu ve ne kadar sürdü

niiiiiiirrrrrrdddddeeeeee bende o gözellik o güzellik bende ne gezer ama sen öyle görmek istiyorsan hodri meydan dostum BİZİM GÖNLÜMÜZ GÜZEL

SİNAGAME-SUZANA-ŞEBNEMSELAYFURKAN -CAPELLA-YAPABİLİRİM-AYGULROSE-YAYLAGÜZELİm VE ADINI YAZAMADIĞIM TÜM FORUMDAKİ ARKADAŞLARIM SİZDEN RİCAM NE OLUR FIRSAT BULDUKÇA İKİ SATIR BİRŞEYLER YAZIN AMACIM SİZİ MEŞGUL ETMEK DEĞİL AMA YANIMDA OLDUĞUNUZU HİSSETMEK İSTİYORUM BUNU BİZLERE ÇOK GÖRMEYİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…