Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba siz oldunuz mu?
merhaba evet pazartesi günü oldum. Ağrılarım çok fazla ama doktor gayet iyiye gittiğini söyledi. morluklarım çok olmadı 4 güne yakın drenlerim kaldı. her meme de 2 drenim vardı. dikişler konusunda çok hassasım bugün taburcu oldum. açılır gevşer diye çok korkuyorum en önemlisi ise dik yürüyemiyorum gerilmekten

merhaba evet pazartesi günü oldum. Ağrılarım çok fazla ama doktor gayet iyiye gittiğini söyledi. morluklarım çok olmadı 4 güne yakın drenlerim kaldı. her meme de 2 drenim vardı. dikişler konusunda çok hassasım bugün taburcu oldum. açılır gevşer diye çok korkuyorum en önemlisi ise dik yürüyemiyorum gerilmekten
Benimde bugün 9.günüm olacak morluklarım var. Ama kendimi iyi hissediyorum. Sizden kaç gr doku aşındı? Kaç bedene indiniz?

Benimde bugün 9.günüm olacak morluklarım var. Ama kendimi iyi hissediyorum. Sizden kaç gr doku aşındı? Kaç bedene indiniz?
merhaba bende 2 hafta önce oldum. benim sürecim gayet iyi geçti bantlar falan alındı çok iyi durumda dedi doktorum. Pzartesi bantlar alındı o günden beri meme başlarımda kenarlarında iğne batması gibi his var . Sizde de var kı

merhaba bende 2 hafta önce oldum. benim sürecim gayet iyi geçti bantlar falan alındı çok iyi durumda dedi doktorum. Pzartesi bantlar alındı o günden beri meme başlarımda kenarlarında iğne batması gibi his var . Sizde de var kı
Benim de sağ meme başımda his geldi bugün ve iğne batması gibi bantlar henüz çıkarmadım yarın duş alıcam 2. Kez bakalım 🫠 benim merak ettiğim şey bayağı küçüldü acaba daha da küçülür mü?

100D kullanıyordum hatta DD ama şu an meme korsem 90-A , ben 22 yaşındayım çok kuçulsün istemedim. mememi hissediyorum hiç his kaybı yok , benim morluğum hiç olmadı drenler 4 gün kaldı çünkü. duşu alamadım hala korkumdan. bir de meme ucu nekroz olayından çok korkuyordum. Dr de bu saatten sonra olmaz gayet iyiler dedi. ama ben aşırı pinpirikliyim sizin durumunuz ne

ben direk mememi hissediyorum meme başımı değil mi anlayamıyorum hissi korseden dolayı ve evet bakmalar var benim 5. gün olcak ☺

100D kullanıyordum hatta DD ama şu an meme korsem 90-A , ben 22 yaşındayım çok kuçulsün istemedim. mememi hissediyorum hiç his kaybı yok , benim morluğum hiç olmadı drenler 4 gün kaldı çünkü. duşu alamadım hala korkumdan. bir de meme ucu nekroz olayından çok korkuyordum. Dr de bu saatten sonra olmaz gayet iyiler dedi. ama ben aşırı pinpirikliyim sizin durumunuz ne
Bana da comfort post operatif sütyende s beden takmış, benim direnler 1 gün kaldı hafif morarmalar var. 1 hafta sonra kontrole gideceğim.

benim de sağ meme başımda his geldi bugün ve iğne batması gibi bantlar henüz çıkarmadım yarın duş alıcam 2. Kez bakalım 🫠 benim merak ettiğim şey bayağı küçüldü acaba daha da küçülür mü?
merhaba, odemlerin azalması ve memenin toparlanması 6-7 ay bildiğim kadarıyla. Ama ödem azaldıkca küçülür muhtemelen

neden yapmadınız doktor mu önermedi.? Bana doktorum her gün (krem + gazlı bez) pansuman ve 12 saatte bir antibiyotik tedavisi şu anlık. size doktor mu önermedi
Ben ameliyat sonrası 2. Gün kanama oldu diye doktora gittim. Doktor bir dahakine 2 hafta sonra gel dedi. Arada bir duş bir de gelirken duş al dedi. Hiç pansuman demedi.sadece giderken antibiyotikli bir krem var onu götüreceğim.

merhaba, odemlerin azalması ve memenin toparlanması 6-7 ay bildiğim kadarıyla. Ama ödem azaldıkca küçülür muhtemelen
Ben o kadar çok rahatladım ki memelerin ağırlığı ayrı bir de minimizer sütyenlerin sıkması, beni strese sokuyordu. Bugün ilk defa toplum içine çıktım. Görenler zayıfladın mı diyor.

Ben o kadar çok rahatladım ki memelerin ağırlığı ayrı bir de minimizer sütyenlerin sıkması, beni strese sokuyordu. Bugün ilk defa toplum içine çıktım. Görenler zayıfladın mı diyor.
bugün göğsüme baktım böyleydi normal dimi

Eklentiler

• IMG-20241207-WA0000.jpg
    IMG-20241207-WA0000.jpg
    85,2 KB · Görüntüleme: 90
Morluklar bende de var ama kol altımda benim, umarım bir şey yoktur. Doktorla görüş istersen telefon numarası yok mu?

X