-
- Konu Sahibi ---Lily---
- #41.241
Benim bi göğüs küçültme ve dikleştirme diğer göğüs sadece dikleştirme yapıldı 60 bin ödedim.-5 AğustosArkadaşlar buraya yorum yazanlar doktoruyla bilgilerini de yazabilir mi? Piyasa çok karışık bir yer gidiyorum 30.000 TL bi doktora soruyorum 10.000 Euro fiyat bilgisi de paylaşırsanız sevinirim.
Ne kadar sürede toparlandınız acaba? Kaç gün sonra ev işi tarzı şeyleri rahat yapabildiniz ya da yan yatabildinizamryatta tam anlamıyla 1ay da toparladım 2ay sonra yan yatabildim 2ay sonunda rutin işlerimi yapabildim
Merhaba, nerede oldunuz acaba ameliyatınızı?Merhaba arkadaşlar ben meme küçültme ameliyatı olalı 9ay oldu iyiki bu ameliyatı olmuşum ameliyat sürecimde hep bu forumdan yorumları takip ettim sormak istedikleriniz olursa cevaplayabilirim
Merhaba nerede oldunuz acaba?Benim bi göğüs küçültme ve dikleştirme diğer göğüs sadece dikleştirme yapıldı 60 bin ödedim.-5 Ağustos
Mersin deMerhaba nerede oldunuz acaba?
Ankarada yaşıyorum Ameliyatımı özel bir hastanede oldum Diren Çelik hoca yaptı çok memnun kaldımMerhaba, nerede oldunuz acaba ameliyatınızı?
Merhaba ben yaklaşık 40 gün önce ameliyat oldum. Ancak göğüsümün yanları hala şiş duruyor. Ödemdir diye düşündüm. Ama doktorum ödem değil dedi. Zamanla aşağıya doğru şekillenecek diyor. Şu an göğsümün şekli tam yuvarlak değil. Basık duruyorlar. Sizde de böyle bir sorun oldu mu? Zamanla düzeliyor mu acaba?Merhaba arkadaşlar ben meme küçültme ameliyatı olalı 9ay oldu iyiki bu ameliyatı olmuşum ameliyat sürecimde hep bu forumdan yorumları takip ettim sormak istedikleriniz olursa cevaplayabilirim
Ya peki eşitsizlik var mıydı aralarındaEvet benimde öyleydi hatta Amerikan futbol topu gibi yassıydıama zamanla hatta 6ayın sonunda şekli oturmaya başlıyor acele etmeyin zaman verin kendinize
Doktorunuz kimdi acaba söyleyebilir misiniz ?merhabalar arkadaslar. 2-3 yil bu ameliyati arastirdim , surekli sayfayi yenileyip yeni tecrubeleri okuyordum. hatta sayfada endiselerimi dile getirdigim mesajlarim da mevcut.
15 Temmuz gunu cok sukur ki bir cesaretle meme kucultme ameliyatimi oldum.. kendimi bildim bileli hep vucuduma gore buyuklerdi. hamilelik ve emzirme surecinden sonra tamamen dev memeye donustuler nerdeyse...
Allah'im hep okur fakat inanamazdim , narkozdan ilk uyandigimda once bir hafifledigimi hissettim ... nasil guzel 1 his.. elimle yokladim ve kucucuklerdi....
meme basinin tamamen cikartilip yukariya tasinmasi yontemiyle yapildi.. dolayisiyla azicik daha zordu ..
surecte agri cekmedim. kollarimi ameliyattan hemen sonra kaldirabiliyordum. hatta ertesi gunu sacimi kendim tarayip at kuyrugu yaptim. dr teknigi ile alakali herhalde ...
sadece bende kan seviyesi normalde olmasi gerektiginden biraz daha dusuk oldugu icin 2. gunu bas donmesi , goz kararmasi vs yasadim.. ilk gece de narkozu atmak icin kusmalar oldu 3-4 kez.. haricinde hic sorunum olmadi. 3.gun de taburcu olup farkli 1 sehire seyahat ettim.ama dikis yerleri korse gibi cok sert baski hissettiriyor, 1 ay oldu hala yan yatamiyorum direnlerin ciktigi yer acitiyor..
direnler de hic acitmiyor cikartilirken.. okudugum yorumlardan korkarak gitmistim , hissetmedim dahi...
bir de memelerden biri daha kucuk olmus gorunuyor gozume.. dikisler hala kipkirmizi... yuzeyden acilan kucuk yerler var ama sorun degilmis.. merhem kullaniyorum... sonradan esitleniyor mu ? neyse esitlenmese de harikalar : )
ama olacak arkadaslar kesinlikle sicak aylarda olmayin... disari gunesin altina cikinca dikis yerleri sisiyor sanki. cok rahatsiz ediyor..
ben izne denk getirmek icin yazin oldum mecburen...
bugun yeni camasirlar almak icin magazaya girdim , yarim atlet alirken elim L ve XL olanlara gitti, satici size en fazla M verelim dedi.. mutluluktan aglayasim geldi..
normalde minyon olmama ragmen memelerden oturu hep ustten 40-42 gorunurdum.. cok mutluyum.. keske daha da erken olsaymisim..
ameliyati dusunen arkadaslar hic korkmayin.. 3-4 gun cekilen cileye kesinlikle degiyor.. sadece dr'unuzu cok iyi secin...