Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba herkese meme ucunun yani kahverengi bölgeyi küçültme yaptırdıktan sonra meme ucu kaybolan varmı yani eskisi gibi belirgin ucu çıkmayan
Doktor bundan bahsetmişti bana. Ucunun geri gelmesi bile yılı bulabiliyormuş bazen hiç gelmeyebilir de dedi ama benimki biraz karamsardı bence başka doktora gidicem o yüzden.

Benim oldu 4 ayındayım kitle gibi sert bi işekilde duruyo 6. Ayda geçmesse operasyonla alırız dedi geçer umuduyla bekliyorum
Merhaba sertlik ağrı yapiyormu bendede sertlik var sol memede ve birazda farklı gözüküyor. 6 ayı geçti sağda hiç bir sıkıntı yok sol taraf sanki sağa sola kayıyor gibi geliyor

Cumartesi günü meme küçültme ameliyatı oldum İstanbul da özel hastanede. Cok büyük korkularla gittim hem ameliyat korkusu hem istediğim gibi olmazsa diye endiseliydim ama gerçekten kendimi böyle strese sokarak bosuna günümu zehir etmisim. Ameliyatim 3 saat sürmüs sanki göz açıp kapamış gibi. Ameliyattan sonra cok üşüdüm agrim belki bi 10 dakika oldu ondan sonra cok şükür hic bi agri yasamadim. Pazar sabah direnlerim cikti ve hastaneden ciktim. Suan 5.gunum daha dikislerjmj görmedim beni zorlayan tek şey geceleri uyumak yan donebilirsin dedi doktorum ama korkudan pek donemiyorum sırt üstü yatmaktan sırtım agridi. Suana kadar gecen sürece gore söylüyorum kesinlikle korkulacak bi ameliyat degil. Sezeryanla dogum yaptim sezeryan acisi 10 sa bu 1 diyebilirim. Ben grip oldugummda bile daha zorlaniyorum

Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Umarım sonraki süreç de çok yolunda gider.

Ben de yaz bitimi bu ameliyatı olacağım. Bir iki doktora göründüm. Özelden doktor ismi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

Merhaba sertlik ağrı yapiyormu bendede sertlik var sol memede ve birazda farklı gözüküyor. 6 ayı geçti sağda hiç bir sıkıntı yok sol taraf sanki sağa sola kayıyor gibi geliyor
Evet ilk zamanlar çok ağrı yapıyodu omzuma vuruyodu benim 5 ay oldu sertlik hala var ama eskisi kadar ağrı yapmıyo 15 gün sonra tekrar kontrele gidicem

Merhaba, öneriniz üzerine bugün Cihan Şahin e gittim muayene olmaya. Açıkçası çok enerjim tuttu diyebilirim. Disiplinli ve mesleğine saygılı biri. Üçüncü görüştüğüm doktor, ve ameliyat olmaya karar verdim. Ben aynı zamanda karın germe de yaptırmayı düşünüyorum.

Siz nasılsınız, her şey yolunda mı diye bir daha sormak istedim. Hastane, ameliyat sonrası ilgi, bakım genel süreç nasıldı memnun kaldınız mı öğrenmek isterim.

Merhaba bende çok kararsızım fakat yazdıklarınız beni cesaretlendirdi.. hangi şehir hangi hastane ve doktor

Çok geçmiş olsun öncelikle. Ben de Cinan beyi araştırmalarım sonucumda bulmuştum. Merak ettiğim bir kaç konu var cevaplarsanız çok sevinirim. Öncelikle istenilen küçüklükte mi yapıyor operasyonu bunu merak ediyorum? Benim için en önemlisi bu. Bir de ücret olarak paylaşmanız ne kadar doğru bilemem ama ortalama bir fiyatta verebilirsiniz çünkü şu an ki fiyatlar nedir hiç bir bilgim yok. Benim 2 yaşında küçük çocuklarım var bu ameliyat beni onlarla zorlar mı korkuyorum ama biran önce yaptırmakta istiyorum.

Özelden yazıyorum

Küçültme ameliyati olanlar korseyi cikardiktan sonra doktorum sıkı bi sporcu sutyeni al dedi siz hangi marka aldiniz

Merhaba acaba hangi hastanede ameliyat oldunuz bende kucultturmek istiyorum ve devlet hastanesi arastiriyorum.

merhaba kızlar. ben de Ankara tıp fakültesinde oldum . 7 mayıs da.
6 mayıs kan,ekg,rontgen,anestezi işlemlerini hallettim. 7 mayıs sabah 7:30 dediler. Gittim odama geçtim 12 cıvarı aldılar ameliyata. Girmeden varis çorabı giydirdiler. Kaç beden istiyorsun dediklerinde koltuk altı tarafının alınmasını istedim sırt ve omuz ağrılarımdan bahsettim, bedeni sız daha iyi bılırsınız vücut yapıma göre diyerek onlara bıraktım.
(Sol göğüs ucum olmadığı için oğlum tek göğüs emmişti o nedenle sağ göğsüm daha iri ve sarkmıştı. )
Ameliyatım 7 saate yakın sürdü. Eşitleme işleminden dolayı uzun sürmüş. Uzun süre aç kaldığım için ameliyattan sonra 4 saat daha yattım yemek yemem yasaktı. Sonra yemek için doğrulduğumda narkozdan dolayı epey zorlandım .Mide bulantısı vs. O an dedim ki naptın sen :) ama sonra o hafiflik beni mutlu etti. Sabah çıktık. 1aylık dikkat etme sürecim var . Medikal çamaşıra ücret ödedim sadece.1 ay kullanıcam sonra sadece gecelerıi kullanıcam. Sırt üstü yatmam gerek. 3. ve 7. gün kontrollerine gittim. Antibiyotik , ağrı kesici , teramycn krem verdiler 10 güne bitti hepsi. Pansuman vs gerek yokmuş. Şimdi 1 aylık kontrollümü bekliyorum . Kaşınıyor arada dikişler. Arada sertleşiyor bazen yumuşuyor. Ama zorluğu yok . Ev işlerimle ve oğlumla ilgilenebiliyorum. Duş için 3.günden sonra almaya başladım .

Kendim için yaptığım en güzel şey olduğunu düşünüyorum. Zamanla daha da şekil alacak eminim.

Hastahane çok iyi. Doktorlar, asistanlar hemşireler o kadar ilgili ve kibardı ki çok memnun kaldım. 2020 de teyzem de olmuştu onun tavsiyesi ile bu hastahaneye başvurdum. Kesinlikle tavsiye ederim.

Cok gecmis olsun inan okurken ben rahatladım peki direk hangi bölüme gittin para odememek icin.

Cok gecmis olsun inan okurken ben rahatladım peki direk hangi bölüme gittin para odememek icin.
Plastik cerrahi bölümüne netten ra dev alarak gittim. Sırt agrısı ve cektığim sıkıntıları anlattım meme ultrasonu istedi. Radyoloji bolumune tarih belirlemeye gittim 10. Aya attı ama özel bölümü varmıs 300 tl karsılğı yakın zamana çektim. O sonuc ıle tekrar muane oldum ameliyat sırasına aldılar. Ameliyattan bı gün önce de aradılar. Tam tarih verımıolar. Bı an da arıolar. Ultrason sonrası muane de ölçüm yaptılar. 30 ve uzeriı ücret ödemiyor. Benimde tam 30 Du. Olakı 30 altı olsaydı 10 bin 20 bin arası ücret cıkıomuş

30 derken yas olarak 30 mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…