- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #3.921
ameliyat olan arkadaşlara bir sorum olacak.28 şubatta ameliyat olacağım ameliyat stresimi bilmiyorum duhaf üyalar görüyorum sizde de oldumu korkmaya başladım ben.
cnm eğer yazdıklarımı okuduysan ben bursada medical parkta oldum doktorum cengiz bozkurt bir ayı geçtim ağrım sızım hiç şikayetim yok 95 bedenden 80e düştü ama şuan 85 şişlikler insin diye bekliyorum tavsiye ederim başarılı bir doktor..ben geçen gün kontırle gittiğimde milli bir sporcuyu getrmişlerdi..bursada başka bir hastane sahibi olan bir adamda (isim vermiycem) kayınvalidesini cengiz beye getrmiş..hastanesi olduğu halde..açıkçası ben memnunum ama biraz ukala bir adam (=Arkadaşlar merhaba ben Bursa'da göğüs küçültme ameliyatı olmak istiyorum yardımcı olabilir misin?
ssk 'nın karsılaması ıcın ne yaptınız heyet raporu falan mı aldınız ? doktrunuz kımdı bu arada yazarsanız sevınırım :)
ameliyat olacak olan arkadaslar..
benim bugun 22. gunum ve cok mutluyum , iyiki yaptirdim diyorum.ameliyat oncesi gunlerde heyecanli olmaniz cok normal, cok dusundugunuz icin ruyalariniza da giriyordur bu da cok normal. ben hayatimda bir kere bile dikis attirmadim. ameliyat gunu sadece gelecek guzel gunleri dusundum. zaten sizlik bisey yok ,bisey hissetmiyosunuz ..ameliyattan sonra da asiri agrim olmadi .. ama mutlaka doktorunuzdan emin olun ve ona guvenmiyorsaniz baskasiyla gorusun.
ama sakin vazgecmeyin ...bu karari vermisseniz artik tak etmistir caniniza... biraz cesaretle hersey cok guzel olacak emin olun, umarim yardimci olabilmisimdir :)
ameliyat olacak olan arkadaslar..
Benim bugun 22. Gunum ve cok mutluyum , iyiki yaptirdim diyorum.ameliyat oncesi gunlerde heyecanli olmaniz cok normal, cok dusundugunuz icin ruyalariniza da giriyordur bu da cok normal. Ben hayatimda bir kere bile dikis attirmadim. Ameliyat gunu sadece gelecek guzel gunleri dusundum. Zaten sizlik bisey yok ,bisey hissetmiyosunuz ..ameliyattan sonra da asiri agrim olmadi .. Ama mutlaka doktorunuzdan emin olun ve ona guvenmiyorsaniz baskasiyla gorusun.
Ama sakin vazgecmeyin ...bu karari vermisseniz artik tak etmistir caniniza... Biraz cesaretle hersey cok guzel olacak emin olun, umarim yardimci olabilmisimdir :)
kızlar benım cıldımın hassas olusundan dolayı yaram bıraz acıldı genısledı drum sılıkonstell verdı bıde yara merhemı bu sekılıde olan varmı ıyı geldımı bu ılaçlar?
Sevgili Lily ben göğüs küçültme ameliyatı oldum. Aşağıda bu konu ile
ilgili yazımı göreceksin. Yinede aklına herhangi birşey gelirse sormakdan
çekinme.
arkadaslar göğüs küçültmüş özellikle 80 bye düşenler şişler indimi kesin iniomu
yani
bide kaç beden sütyene dek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?