- Konu Sahibi ---Lily---
- #3.881
sevgili ciso, sana bir kaç soru sormak istiyorum. eğer karar verirsen ameliyatı bu kadın doktor mu gerçekleştiricek, yoksa asistan falan mı? Doktoru gözün tuttu mu? bende devlet hastahenesinde olmak istiyorum maliyet nedeniyle ancak erkek doktor istemiyorum iyi diyorsan bende bir görüşeyim diyorum. Başka devlet hastahaneleri araştır dın mı* cevaplarsan sevinirim.
slm.Ben bundan 3 sene önce başka bir devlet hastanesinde olacaktim dr. Hanife akınoğluydu ve ben bazı sanssızlıklar yaşadım ve ameliyathaneden kaçtım. Şimdiki görüştüğüm dr'a beni kemal uğurlu bey yönlendirdi kendisi doç.dr şişli etfalde ben kemal beye olmak istedim fakat çok ameliyatı olduğunu onları bitirmeden ameliyat alamayacağını söyledi ve beni dr zeynep sevim hanıma yönlendirdi.Bana sıcak,samimi geldi çokta tatlı bi dr ve asistanlar da olacak ama ameliyatı kendim yapacağım dedi bana.İstersen bi görüş sonuçta şişli etfal güvenilir bir hastane... İstersen sana mail adresini vereyim aklına takılanları sor hemende cevap alırsın...