- 10 Mart 2009
- 312
- 5
- 316
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #3.941
canım şişler iniyo benimde 85 b oldu normal sütyende 85 b ama balenli sütyenlerde 90 b takıyorum.bide benim göğsüm koltuk altından geldiği için hala yanlardan taşma olayı var ama küçükler rahatım.
bende bursadan cengiz bozkurtla konuştum medikal parkta ikna etti fiyat biraz düşündrdü oda cok imiş istanbuldan gelenler var ona sen devlet hastanesinde mi olcan
merhaba şişli etfal hastanesinde gögüs küçültme ameliyatı olan var mı aranızda? ben gürsel bey'e olmak istiyorum. ancak devlet hastanesi olduğu için bazı tedirginliklerim var. Bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Benim 28 martta şişli etfalde ameliyatım var.Gürsel bey şişli etfalde çalışmıyor artık bildiğim kadarıylada.
merhaba siz hangi doktora ameliyat olacak sınız? Ben yazın şişli etfale muayene olmuştum. o dönem konuştuğum Tahsin Bey ameliyatı Gürsel Bey'in yapacağını söylemişti. Ama ben havalar sıcak bandajlar sorun olur diye yaptırmadım. internetten araştırınca gürsel bey'le ilgili olumlu yorumlar okumuştum. keşke o zaman yaptırsaymışım. gürsel bey'in ayrıldığından emin misiniz?
cnnky ismini öğrenebilirmiyim muayene ücreti olarak 29 verdim ameliyat , korse ve ondan sonraki tum kontroller içinde ücretin 5000 dedi ama 4000 e indi burdan bi arkadas vardı o da olmuştu doktorun guvenı tam istemeden resimleri gösterıo hastane sahıplerı sosyal sigorta kurumunun eşini falan yamış.randevu defterini gösterdi istdan bıle var.sen sigortadamı muayene oldun alperın özeline mı gıttın bebn 3 isim duydum cengız, ömer buhşem ve alper.hepsıyle goruşcem.irtibatı kesmeyelım olurmu
bende burcu ben şuanda cengize ikna oldum ama alper ve ömerlede görüşcem benım maddi acıdan sıkıntım var ama alper 3 buçuk alıosa 4 lıra verıp ozelde olmak daha mantıklı gıbı ama areastırmmak en iyisi sana ölçü olarak kac beden yapıcak
özgecim mrb bende seni etkilemek istemem kendım bıraz evhemlıyım ondan olsa gerek.ben 2 yıldır bu siteyı takıp edıoym ve göğüs estetiğini.doğum yaptığım için olamadım.sezezryanla medikalde yaptım 2 gece kaldım gece bıle doktor geldı.tahlillere ozaman da ücret almadılar.bundada almıcaklarını soledıler.cengıze su acıdan guvenıorum adam önemlı kışılerınde wşlerını yapmış.ameliyat ettığı sayı fazla.bence alpere yaptırcaksan bıle sonradan acaba onlar daha imilerdi gisemiydim dememek için git bi konuş derim aklında bişi kalmasın buyuk ihtımalle cengıze olvcam ama dığer ikisiylede gıdıp konuşucam.önemlı bı amelıyat.ben 80b olcam.bu uygun dedi baktımresimlerde gosterdı uygun gerecekten.80b ölçüdeki biri kaç beden sutyen takar bılgın var mı
:106: yarın sabah tahlil sonuçlarımı dr göstericem ve büyük bi ihtimalle ameliyat günü verecek :84: ama hala korkum geçmedi sigarayıda bırakamadım napıcam ben yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?