• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar benim 20.günde dikişim açıldı tam meme altında moralim çok bozuldu. Doktor dikişe gerek yok dedi tekrardan ama her gün pansuman yapıp kapanmasını beklemek lazımmış. Moralim çok bozuk hiç kapanacak gibi durmuyor gözümde. Ayrıca sol meme ucumda his kaybı var düzelir dediler ama daha önce tecrübe eden oldu mu :KK43:
Merhaba bende de aynı zamanda aynı şekilde açılma oldu meme altında hemen. Bana da doktor aynı şekilde pomad sür kapat dedi. Bende bekliyorum bakalım geçecek mi diye 😢 Açıkçası benimde moralimi aşırı bozdu, modum düştü. Bu şekilde sorun yaşayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Cokk gecmis olsun hadi gozunuz aydin oldu bitti cok sukur bundan sora toparlanma sureci dikkat edin kendinize direnler hic aciktimiyo inanin bende cok korkmustum nesef al dedi doktor hopp alirken tamam dedi🤣🤣nasi ya dedim belki sinek isirigi gibi bisi merak etmeyim
Teşekkür ediyorum evet öyle abovv seklinde bir agri yoktu yani ustumdeki yapiskanli bantlari cikartmak daha bi acitti hatta

Arkadaşlar ben cuma günü ameliyat oldum 3 gün hastanede kaldım ve bugün taburcu oldum. Merak ettiğiniz sorular varsa cevaplayabilirim. Baştan söyleyeyim olmaya değer. Aynanın karşısından kendinizi alamıyorsunuz

Arkadaşlar ben cuma günü ameliyat oldum 3 gün hastanede kaldım ve bugün taburcu oldum. Merak ettiğiniz sorular varsa cevaplayabilirim. Baştan söyleyeyim olmaya değer. Aynanın karşısından kendinizi alamıyorsunuz
Merhaba bir once olmustunuz benden dimi ben cumartesi oldun pazartesi taburcu ama daha gogusleri gormedim bi korku geldi bakamazmisim gibi ama ustten azcik baktigim dimdik duruyor.Dr bana gun asiri batikonla pansuman 7.gun dus al dedi sonra da banti cikar iki gun sonra tekrar konusalim .sizinki ne diyor

Herkese selam arkadaşlar.Sonunda bende meme küçültme ameliyatı olmaya karar verdim.Zayıf olduğum için sutyen askısının ağrısı ve estetik olarakta hafif sarkıklık(ki ileride daha fazla olacak) artık benim için çekilmez.Ocak ayı içerisinde olmayı planlıyorum inşallah.Bu başlıkta genelde olanlar tecrübelerini yazmış hepsini okumam mümkün olmadı ama🙈Görüşmeye gideceğim 4 doktor var listemde.Sizlerden bana bu isimler hakkında tecrübelerini yazabilen olursa çok sevinirim..Elif Eren Aydın,Asude Köksal,Melike Erdim,Çiğdem Ünal.Şimdiden teşekkür ediyorum❤️🙏🏻
Karar verdiğinizde paylaşım yaparsanız çok sevinirim

Merhaba bir once olmustunuz benden dimi ben cumartesi oldun pazartesi taburcu ama daha gogusleri gormedim bi korku geldi bakamazmisim gibi ama ustten azcik baktigim dimdik duruyor.Dr bana gun asiri batikonla pansuman 7.gun dus al dedi sonra da banti cikar iki gun sonra tekrar konusalim .sizinki ne diyor
Merhaba. Ben baktım merak ettiğim için. Şuan görüntü pek iç açıcı değil şiş ve yaralı olduğu için 🙃 ama küçüklüğü ve dikligi harika. Bana medikal den omnistrip adlı bir bant aldırdı. Ameliyatta onları kullandı. Kontrol etti ama Pansuman yapmadı hiç. 16sinda ameliyat oldum. 19unda taburcu oldum. 26sinda kontrole çağırdı. Ne yapacak nasıl yapicak inanın bilmiyorum. Ameliyatın 5 günü liflenmeden duş alabileceğimi söyledi. Size hangi yöntemi kullandı. Benim meme altında kesi yok. Ters t şeklinde olmadı yani

Merhaba. Ben baktım merak ettiğim için. Şuan görüntü pek iç açıcı değil şiş ve yaralı olduğu için 🙃 ama küçüklüğü ve dikligi harika. Bana medikal den omnistrip adlı bir bant aldırdı. Ameliyatta onları kullandı. Kontrol etti ama Pansuman yapmadı hiç. 16sinda ameliyat oldum. 19unda taburcu oldum. 26sinda kontrole çağırdı. Ne yapacak nasıl yapicak inanın bilmiyorum. Ameliyatın 5 günü liflenmeden duş alabileceğimi söyledi. Size hangi yöntemi kullandı. Benim meme altında kesi yok. Ters t şeklinde olmadı yani
Benim capa seklinde altinda da kesik var evet esim pansuman yaparken ustten gordugym dimdik ve istedigim gibi pek kuculmemis arasi acik ama normalde de gogus kafesim cikik oldugu icin sanirim oyleydi. Yarin sorucam dus alip bantlari cikarinca ne sureyim gazlibez mi koyayım diye .pazartesi tekrar görüşelim dedi yani 9 gun olmus olacak . Agrim sizim yok iki yastikla iyi uyuyorum rahat geciyor pazartesi ise baslayacagim ama gogusler fuze gibi duruyor 🤣

Benim capa seklinde altinda da kesik var evet esim pansuman yaparken ustten gordugym dimdik ve istedigim gibi pek kuculmemis arasi acik ama normalde de gogus kafesim cikik oldugu icin sanirim oyleydi. Yarin sorucam dus alip bantlari cikarinca ne sureyim gazlibez mi koyayım diye .pazartesi tekrar görüşelim dedi yani 9 gun olmus olacak . Agrim sizim yok iki yastikla iyi uyuyorum rahat geciyor pazartesi ise baslayacagim ama gogusler fuze gibi duruyor 🤣
Benim 3. Ayımın bitmesine 10 gün kaldı, o füze gibi görüntü gidecek bana inanın 😄 o ayrıklık, dim dik duruş yavaş yavaş doğallığa dönüyor ve farkedilir derecede küçülme de meydana geliyor, benim 2. Ayda aldığım sporcu sütyeni bile bir miktar bol gelmeye başladı. Daha fazla bir değişim meydana gelmeyecek sanırım bu süreden sonra, oh be dünya varmış noktasındayım sonunda 😇

Merhaba kizlar bugun benim 16.gun goguslerimin alt kismindaki dikis yerimde baya kizariklik var norma dedi asistani doktorun ama korkuyorum yinede teremasin goz pomadi sur dedi okadar

Valla ben kuculsun istemiyor muhtemelen bunlar daha kucuk degil yumusak durup ortaya dogru hafif yayilacak . Cok yumuşakti ama ici bos degildi goguslerimin hatta ilginctir 90 olan gogus olcum 96 olmus yani en uc yeri 😁

Merhaba.Öncelikle geçmiş olsun ve hayırlı olsun :) Meme altında kesi olmadan nasıl yapıldı acaba ben daha yeni başladım araştırmalarada biraz yabancısıyım konunun 🙈 Görüştüğüm 3 doktorda küçültmede meme ucu,alta doğru dikine ve meme altında kesi olacağını söylemişti.

tesekkrler canim simdi okudum cevap yazdim

banada tavsiye eden cok oldu kendisini ama gorusme imkanim olmadi telefonlara cikmiyorlar maalesef
sen ne kadar odedin sorabilirmiyim
arkadasin kime ameliyat olmustu

biz burun icin arastiyoruz ama arkadaslarim flnda dusunuyor
mesaj olarak fiyat vs için döndüm ama 3 yıl önceki fiyatlar olduğu için işine yaramayacaktır eminim acıbademde çalışıyormuş sanırım şimdi baktım da görüşme için ordan randevu alabilirsin istersen
yada yakın oturuyorsan muayenehanesi caddedeydi direk oraya da gidebilirsin ama çok kalabalıktı kontrol için gittiğimde de en azından randevu alabilirsin

arkadaşımın doktorunun adını hiç hatırlamıyorum ama hatırlasamda söylemem doğru olmaz şimdi adamında ekmeği sonuçta :)

Kizlar nasilsiniz kimseler yok:))))
Benim bugun 18.gun sukur daha iyiyim tamsiyon sorunum var sadece birde meme altindaki dikisim baya kipkirmizi acilicak gibi doktora resim attim acilma olabilir normal dedi ama cok korkuyorum batikonla teremasin kullaniyorum iz kremine 1aydan sonra dedi bakalim

Merhaba kızlar. Benim de dikisim in altında irin gibi akıntı oldu ve şişti. Gittim doktora sis olan yeri sık boşalsın içi dedi ama hala çok sert. Sizlerde öyle sorun yaşayan oldu mu. Ne kadar sürdü.

Merhaba kızlar. Benim de dikisim in altında irin gibi akıntı oldu ve şişti. Gittim doktora sis olan yeri sık boşalsın içi dedi ama hala çok sert. Sizlerde öyle sorun yaşayan oldu mu. Ne kadar sürdü.
1.5 ay oldu benim ameliyatının ustunden. Benim olmadı ama birisi olduğunu yazmıştı ayrıca senin evde sikman ne kadar doğru bilemedim eğer yakın ise bence git hem görsün hemde doktorun kensidi sıksın

Kizlar nasilsiniz kimseler yok:))))
Benim bugun 18.gun sukur daha iyiyim tamsiyon sorunum var sadece birde meme altindaki dikisim baya kipkirmizi acilicak gibi doktora resim attim acilma olabilir normal dedi ama cok korkuyorum batikonla teremasin kullaniyorum iz kremine 1aydan sonra dedi bakalim
Çok gecmis olsun umarım açılmaz. Bu arlada iz kremi 1 ay sonra ve çok pahalı bence şimdi al yılbaşından sonra yine zam gelecekmiş

Back