Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Doktor ismini verebilir misiniz önce sonra olan fotoları da paylaşabilir misiniz. Brnde olmak istiyorum bu ameliyatı size de geçmiş olsun kurtulmussunuz bu çileden
Merhabalar bu kadar ayrıntılı biçimde açıkladığınız için öncelikle tsk ediyorum. Forumlarda gezerken sizin yorumunuza rastladım. Ben de bu sıralar sık sık bu ameliyatı olmayı düşünüyorum. Rica etsem öncesi sonrası, doktor ve fiyat bilgisi paylaşabilir misiniz. Şimdiden tskler

Rica etsem özelden doktor bilgisi ve fiyat paylaşabilir misiniz şimdiden teşekkür ederim

Ben de doktor ve hastane bilgisi isterim, özelden yazabilirseniz mest olurum :) Sonuçtan memnun olmanıza da çok sevindim :)

Kişiden kişiye göre değişir. Benim 7 ay oldu ve sadece alt dikiş kızarıklığım var oda dokturum 1 sene de sürer 1.5 senede dedi. Ben beyaz tenliyim alt bölgeye sütyen denk geldiği için yaz sıcağında haliyle kötü oluyor

Aslında böyle durumlarda sadece günde 2 defa batikon sürüp daha sonra kurutup gazlı bezle kapayın. Başka bir şey sürmeyin derim. bu şekilde alt bölge açılmasını 2 günde geçmiiş oldu

Merhaba arkadaşlar ben bu ameliyatı 1 yıl once oldum 75d sütyen kullaniyordum ve gerçekten büyük olmaları beni cok rahatsiz ediyordu. Pandemide hazır evdeyken bu yükten kurtulmaya karar verdim ve şimdiçok mutlu ve rahatim. Suan 75b sütyen kullaniyorum. Sirtim ağrımıyor askılar omuzumda iz yapmıyor ve kiyafetlerimi göğüslerime gore degil zevkime gore alıyorum. Ağrı olarak dayanilmayacak bir durum yok ki benim ağrı eşiğim çok düşüktür. Parol aldim sadece 3 gün. Direnler çikinca daha rahat tabi 1 hafta sonra normal hayatiniza dönüyorsunuz. Ağir kaldirmsmaya tabi bir sure dikkat ediyorsunuz. Ama sonuc herseye değer...

Meraba bende 1 sene önce ameliyat oldum ama bu son 2 aydır göğüs ucum yukarda kaldı dün 1.yıl kontrolune gittim doktor resmen hatanın benden kaynaklandıgina getirdi olayı düzeltme yapabilecegini ama belirli bi miktar karşılığında olduğunu söyledi zaten özelde ve 11.000 vermisken kendi hatası yüzünden tekrar para istemesi normal mi acaba bi de sizin de 1 yıl olmuş böyle bi sorun var mı sizde

Merhaba hanımlar,göğüs küçültme ameliyatı düşünüyorum ama bir türlü korkularımi yenemiyorum,Diyarbakır'da Dicle üniversitesi Hastanesi'nde yaptirmayi planlıyorum on kontrole gittim mamografi istendi onu vereceğim,ama neler sormam lazım,sonucun kötü olma durumu ihtimali nedir bilgilenmek istiyorum,orda olan varsa yazarsa da deneyimini çok sevinirim İstanbul'da ailem orda da olabilirim ama duyulmasini istemiyorum şuan 90c veya d kullanıyorum,ve birde göğüs küçültme yaparken bölgesel yağların alınmasi da kolay oluyormuş bu konuda bilgisi,deneyimi olan varmı acaba özellikle sırt ve karın yağı için.lutfen bilgi verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…