Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

dEVLET HASTANESİNDE NASIL OLDUNUZ? ÜCRESTSİZ. ESTETİĞE GİRDİĞİ İÇİN SİG AKRŞILAMIMYOR DİYE BİLİYORUM DA BEN

Bana doktor silikon bant falan demedi ne işe yarıyor acaba
Dikişlerin sertliğini alıyor yumuşatıyor. Skar gibi kabarıklıkların oluşmasını önlüyor. Ve bunun için 6 ay kullanmak gerkirmiş. Yanında da slikon jel krem kullanılıyor gün içinde 2 defa krem yatmadan öncede bant yapıştırılıyor

Hangi hastanede bu doktor tel varmı

Ameliyatınızı izmirde mi oldunuz hangi doktor acaba bende izmirdeyim

merhaba, su an nasilsin, her sey yolunda mi?

B
Bana doktor sadece scarex krem yazdı başka hiç bişey demedi ya

Medikal sütyenler pek rahat olmuyor bence rahat edeceğin sütyenler al.
Ben halen sporcu sütyen giyiyorum kendime normal sütyenler sipariş ettim artık normal sütyene geçicem.
Ne biliyim aynı medikal sütyenden sipariş verdim doktor başka bişey demediği hangi marka sporcu sütyenler aldın

Ne biliyim aynı medikal sütyenden sipariş verdim doktor başka bişey demediği hangi marka sporcu sütyenler aldın

Buradan aldım. Hem fiyatlarıda uygundu. S beden aldım tam geldi. 3 tane buradan aldım

Doktorunuz kim acaba

Önden ilikleri yokya giyip çıkarırken zorlanmıyomusun. Bide tekrar büyüycekler diye çok korkuyorum ilk başta bana baya minik glmişlerdi şimdi birazdaha iri gibi geliyo eşim saçmalama minnacık diyo ama ben korkuyorum sürekli sendede aynı his oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…