Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım
Selamlar ben 6 subatta ameliyat olmustum. 1.5 ay oldu nerdeyse. Bugun itibariyle doktorum silikon jel bant kullanabilirsin dedi. Cok fazla secenek gordum. Marka onerisi var mi?
Selamlar ben 6 subatta ameliyat olmustum. 1.5 ay oldu nerdeyse. Bugun itibariyle doktorum silikon jel bant kullanabilirsin dedi. Cok fazla secenek gordum. Marka onerisi var mi?
Merhaba.. siltape silikon bant en iyisiymiş hepsiburada dan aldım. Siliskar silikon jel yazdı birde onuda eczaneden aldım ama internette de aynı fiyat Bunları doktorum yazdı ben de hiç sorgulamadan aldım. 1 aydır kullanıyorum
Kızlar selam benim 1 ay oldu bugün ama dikişlerimi almadı doktor kendi erir diye. Bazı yerlerde kabuklanmalar mevcut haladikişler de erimedi sizde de var mı normal mi yani