Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Güzel duruyor geçmiş olsun izler ne durumda acaba memnun kaldıysanız dr dan ismini ve tel yazarmısınız

Hemen sipariş verdim banttan. Bana jel olarak scarex alabilirsin dedi. Senin söylediğin siliskar daha pahalıydı. Scarex aldım onun yerine şimdilik. Bir deneyeyim. İzler konusunda nasıl, gerçekten etki ettiler mi sence?

Hemen sipariş verdim banttan. Bana jel olarak scarex alabilirsin dedi. Senin söylediğin siliskar daha pahalıydı. Scarex aldım onun yerine şimdilik. Bir deneyeyim. İzler konusunda nasıl, gerçekten etki ettiler mi sence?
Onun fiyatı ney acaba ben silskarı 129 tl almıştım. Şuanda jeli yarıladım demek oluyorki 6 ayda en az 4 kutu alırım Siliskar jel mi bant mı hangisi daha iyi geliyor bilmiyorum ama çok iyi geliyor. İzlerim kıpkırmızıydı son 3 4 gündür rengi orta kahverengi oldu. Dikiş izlerimde genişleme falan skar oluşmadı. Zaten o bant ve jel oluşmasını engelliyor. 6 ay kullancam şimdiden iyi geldiyse 5 ay daha kullanırsam izim beyaza döner diye düşünüyorum.
Birde jeli günde 2 defa sürmelisin.
Bandı da 2 ye bölüp kullanabilirsin hem çok pahalı ya uzun zaman gider. 1 bant yaklaşık 7 gün kullanıyorum. 8 saat tutuyorum. Zatennen fazla 1 haftada silikon bandın özelliği yapışkanı kayboluyor.

Bu arada ben o jele baktım 15 gram yazıyor yani benim kremim 50 gramlık daha fazla. 1 ayda yarıyı geçtim çok fazla gidiyor jel krem. Biraz masraflı işler

Merhaba,çok geçmiş olsun. Ben de 3 gün önce ameliyat oldum. Ağrı sızı hiç yok fakat morluklar var,ciltte yer yer sararmalar var ve çok şiş. Bu kar ilk günler normal mi ?
Teşekkürler

Merhaba,çok geçmiş olsun. Ben de 3 gün önce ameliyat oldum. Ağrı sızı hiç yok fakat morluklar var,ciltte yer yer sararmalar var ve çok şiş. Bu kar ilk günler normal mi ?
Teşekkürler
Sizede cok geçmiş olsun bendede benzer sararmalar odem oldu ancak şuan cok iyiyim birkac gun icinde umarim sizinde geçecektir

Merhaba, inşallah bi aksilik olmazsa 2 nisanda operasyon olacağım. Ameliyat sonrasında doktorun verdiği sütyen dışında önerdiğiniz markalar var mı toparlaması için

Merhaba, inşallah bi aksilik olmazsa 2 nisanda operasyon olacağım. Ameliyat sonrasında doktorun verdiği sütyen dışında önerdiğiniz markalar var mı toparlaması için
Rahat sporcu sütyenleri kullanabilirsin. Medikal sert sütyenler takmana gerek yok. Ben kotondan aldım 3 4 tane onları kullanıyorum.

Doktorunuz kim acaba tel var mı
Merhaba umarım iyi geçmiştir ameliyatınız .Doktor önerisinde bulunabilirmisiniz

Meme dikleştirme olmadan küçültme yapılmıyor küçültmesi için dikleştirmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…