• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Kızlar devlette yani eğitim araştırma hastanelerinde olanlar sadece meme kucultmemi yoksa küçültürken diklestirmede yapiliyormu..
Ayrıca ne kadar bir ödeme çıkıyor dr. Rapor çıkarması için olması gerekenler neler?
Küçük çocuğu olanlar bu süreçte zorlaniyormu
Küçültme yapılırken tabilide dikleştrmede yapılır. Dikleştirme olmadan küçültme yapmazlar.

Kızlar selam,

1. Aya kadar antibiyotikli krem sürüyordum dikişlerime. Sizler ne sürüyordunuz?

Merhaba öncelikle çok geçmiş olsun size sormak istediğim birşey var devlette oldum demissiniz sigorta karşıladım acaba ben bugün muayeneye gittim karşılamıyor dedi doktor ama bir sene önce başka bir hastaneye gittim de karşılıyor demişti ama ben korkup yaptırmalıyım sigorta karşılıyorum karsilamiyorsa ortalama ne kadar bir ücret ödediniz acaba bilgilendirme yapabilirmisiniz beni çok teşekkür ederim

İstanbuldaki doktoru öğrenebildiniz mi acaba benim numaram 5377240524 ismim yonca bana acil gerekli yazarsanız çok memnun olurum işini iyi yapan bir doktor arıyorum şimdiden tşk ederim.

Herkese merhabalar. Göğüs küçültme ameliyatı olup şu an tadını çıkarmaya başlayan herkese geçmiçler olsun diyorum. Olacak olanlara da hayırlı sonuçlarla çıkmalarını diliyorum. Ve evet benim de göğüslerim tipime göre büyük. İkinci bebişimi doğurduktan sonra iyice irileştiler. Şu an bir yaşında. Beş ay falan emdi sıpam. Neyse konumuza dönecek olursak çok tırsıyorum ama o kadar çok istiyorum ki şu küçültme ameliyatını anlatamam. Yıllarca giydiğim her kıyafette ilk baktığım yer göğüslerim.. Yok yandan taşmış mı? Yok alttan fırtlamış mı? Yok üstten pörtlemiş mi? Vay efendim bilmem şu sütyen küçük gösteriyormuş hadi alayım? Hmmm bu daha da küçük gösteriyormuş alayım? Askıları kap kalın sütyenler.. Bi elbise giyersin babannemin sütyen askıları gibi kalın kalın askılar... Velakin aslında gerçekten yıldım... Çok istiyorum.. Korkuyorum da.. Şu an ameliyatı olup da evinde dinlenenlerinizin yerinse olmayı çok isterdim.. Sık sık okuyacağım burayı.. Cesaret gelir inşllah bana da.. ☺️ Herkese sevgiler ☺️

Kızlar selam benim 1 ay oldu bugün ama dikişlerimi almadı doktor kendi erir diye. Bazı yerlerde kabuklanmalar mevcut haladikişler de erimedi sizde de var mı normal mi yani

Kızlar ameliyat sonrası için sutyen ölçü ve markasını dr. Mü söylüyor alıyoruz nasıl oluyor hangi marka en iyisi rahati

Kızlar ameliyat sonrası için sutyen ölçü ve markasını dr. Mü söylüyor alıyoruz nasıl oluyor hangi marka en iyisi rahati
Merhaba ben medikalden iki tane sutyen aldım biri fermuarli digeri kopçalı modelden beden ölçüm 85 ben (m) beden aldim bayağı sıkıydı öyle olmasi lazım zaten odem olmasin diye bana doktorum marka v.s onermedi gidip begendigimi aldim diyebilirim

Back