Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Memnunsanız dr ismini ve fiyatını yazarmısınız rica,etsem bende izmirdeyim olmak istiyorum en kısa zamanda

Selamlar ben 6 subatta ameliyat olmustum. 1.5 ay oldu nerdeyse. Bugun itibariyle doktorum silikon jel bant kullanabilirsin dedi. Cok fazla secenek gordum. Marka onerisi var mi?

Selamlar ben 6 subatta ameliyat olmustum. 1.5 ay oldu nerdeyse. Bugun itibariyle doktorum silikon jel bant kullanabilirsin dedi. Cok fazla secenek gordum. Marka onerisi var mi?
Merhaba.. siltape silikon bant en iyisiymiş hepsiburada dan aldım. Siliskar silikon jel yazdı birde onuda eczaneden aldım ama internette de aynı fiyat
Bunları doktorum yazdı ben de hiç sorgulamadan aldım. 1 aydır kullanıyorum

Kızlar selam benim 1 ay oldu bugün ama dikişlerimi almadı doktor kendi erir diye. Bazı yerlerde kabuklanmalar mevcut haladikişler de erimedi sizde de var mı normal mi yani
Gayet normal ameliyatımın 1. ayındayken kalan dikişleri temizledi doktorum. Onun dışındakiler kendi erir dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…