• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ay ne güzel haber, buruşukluk falan da gitmiş, hayırlı olsun umarım çok çok daha iyi olursun. Darısı başıma.

Sigara alkol kullanmıyorum ama babam şeker hastası ve ne yazık ki benim de gelecekte potansiyel şeker hastası olma durumum var. (Kilolu olduğum dönemde insülin direnci başlamıştı.) Yaralarım tıpkı babamınki gibi geç iyileşiyor vs. Çok sinir bozucu. Benden yaklaşık 9-10 gün önce ameliyat olmuşsun, umarım ben de 1. ayımda senin gibi olabilirim.
İnşallah sende iyileşirsin 1. Aynı doldurunca iz tedavisine başlamış olursun.
Evet malesef ünsiln şeker bunlarda yara iyileşimine 1. Derecede sebep miş. Yani doktor ne kadar güzel yaparsa yapsın eğer rahatsızlıpın yada yara iyileşmede geçlik oluyorsa böyle durumlar oluyrmuş.
İnşallah tez vakitte iyileşirsin. Bol bol Yürüyüş , proteini çok alman,su içmek çok önemli bunları fazlalaştırırsan yaran daha çabuk iyileşebilir.

Çok teşekkür ederim bu sefer vazgeçmeyeceğim inşallah :)
Sakın sakın sonra hep içinde kalıcak keşke yaptırsaydım kurtulsaydım diceksin sakın vazgeçme:) direnler çıkartılırkende hiç acı çekmiyorsun sonda da takmışlardı bana onuda çıkarttıklarında acımadı bence çok korkuyordum emin ol senden daha korkağımdır:) hatta ameliyata girmeden önceki mesajlarım var burda da :))

Ben 4. Günümde hafif hafif yan dönebiliyordum şuan 10. Günüm çok rahatım bantlarım alındı ama bazı yerlerde kalın dikiş var onlar sızlıyor geceleri ve çok kaşınıyor dikişlerim ama iyi haber tabi iyileşiyorlar
Benimde 4. Günüm çok kaşınıyor internette sırtüstü yatın diyor dikişlere vs. Zarar vermemek için ondan riske atamıyorum şu kaşıntıda olmasa çok güzel olcak acılarım geçti

merhaba, covid sürecinde devlette ameliyat olanlar var mı ben özeldeki birkaç doktorla konuştumdevlete de bakmak istiyorum bu yaza kadar ameliyatımı olmayı düşünüyorum inşallah. devlette ameliyattan önce covid testi yaptırıyorlar mı ve odalarda kaç kişi kalınıyor acaba ?

Canım şimdi doktordan geldim terramycin verdi göz merhemi bunu sürücekmişim🤣 kaç günde bir pansuman yapmam gerekiyor sormayı unutmuşum
Kaç günde mi bana doktorum. Sabah akşam batikon sürüp ardından serum ile temizlemem gerktiğini söyledi aynen yaptım. Mikrop kapma diye.
Birde yaptıktan sonra temiz gazlı bez ile dikiiş yerlerimin üzerine örttüm. Baya gazlı bez gitti yani

merhaba, covid sürecinde devlette ameliyat olanlar var mı ben özeldeki birkaç doktorla konuştumdevlete de bakmak istiyorum bu yaza kadar ameliyatımı olmayı düşünüyorum inşallah. devlette ameliyattan önce covid testi yaptırıyorlar mı ve odalarda kaç kişi kalınıyor acaba ?
Devlette tavsiye etmiyorum covid testi yapılır muhakkak:/

arkadaşlar herkese merhaba,

internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...

aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?

şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...

Lily
Merhaba ben plastik cerrahi ameliyathane hemşiresiyim plastik cerrahım gögüs konusunda çok tecrübeli biridir kendim de kendisine gögüs ameliyatı oldum inanılmaz mutluyum kendisini incelemenizi tavsiye edebilirim😊

arkadaşlar herkese merhaba,

internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...

aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?

şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...

Lily
Merhaba ben plastik cerrahi ameliyathane hemşiresiyim plastik cerrahım gögüs konusunda çok tecrübeli biridir kendim de kendisine gögüs ameliyatı oldum inanılmaz mutluyum kendisini incelemenizi tavsiye edebilirim

Merhaba ben ece az daha sizden detaylı bilgi alabilir miyim ? Doktorunuzun adı nedir acaba bende ona olabilirim hem fiyat olarak hem memnuniyetiniz için

Devlette tavsiye etmiyorum covid testi yapılır muhakkak:/
Merhaba ben devlet hastanesinde oldum, çok memnunum şuan 13. Günüm hiç bir şikayetim yok ve şekil VS. Olarak memnunum. Doktora göre değişebilir tabi tecrübelerimiz. Ve evet ameliyattan 2 gün önce bana covid19, ciğer filmi, kan, EKG yaptırdılar birde tabi anestezi uzmanından onay verildi. Benim kaldığım oda 2 kişilikti bir problem de olmadı istesek özel odada da kalabilrdik ama zaten 1 gece için gerek duymadım. Cuma Sabah 12 de ameliyattan çıktım cumartesi 2 de gönderdiler beni.

Merhaba ben devlet hastanesinde oldum, çok memnunum şuan 13. Günüm hiç bir şikayetim yok ve şekil VS. Olarak memnunum. Doktora göre değişebilir tabi tecrübelerimiz. Ve evet ameliyattan 2 gün önce bana covid19, ciğer filmi, kan, EKG yaptırdılar birde tabi anestezi uzmanından onay verildi. Benim kaldığım oda 2 kişilikti bir problem de olmadı istesek özel odada da kalabilrdik ama zaten 1 gece için gerek duymadım. Cuma Sabah 12 de ameliyattan çıktım cumartesi 2 de gönderdiler beni.
çok teşekkürler yorumunuz için. zaten 2 kişi kalınsa da covid testi olarak kalıyoruz yine de merak ettim. çok geçmiş olsun :)

İyi aksamlar hanımlar uzun süredir forumu takip ediyorum ve bu cesaretle bende bugun meme küçültme operasyonu oldum çarşamba ameliyat oncesi tetkikler yapıldı persembe 11 gibi hastaneye giriş yaptim 13.00 de ameliyata alindim uyandigimda saat 18.00 olmak uzereydi suan cok rahatim doktorum dren kullanmadi sondayi cektiler yürüyüş yaptim biseyler yedim agri kesici cikarken tek yapildi suan grim sizim yok şükürler olsun iyi yapmışım simdiden diyebiliyorum

Merhaba,çok geçmiş olsun.Tebrik ederim sizi bu kararinizi uyguladığınız icin.Hangi hastanede oldunuz ameliyat?meme cup ölçünüzün hangi cup olacağı konusunda konuşunuz mu acaba?

Merhaba,çok geçmiş olsun.Tebrik ederim sizi bu kararinizi uyguladığınız icin.Hangi hastanede oldunuz ameliyat?meme cup ölçünüzün hangi cup olacağı konusunda konuşunuz mu acaba?
Ben ankara medical park hastanesinde oldum 85d cup idim suan bayagi küçük görünüyor b cupa duser demisti hocam galiba olacakta teşekkür ederim güzel sözleriniz icin

Kızlar devlette yani eğitim araştırma hastanelerinde olanlar sadece meme kucultmemi yoksa küçültürken diklestirmede yapiliyormu..
Ayrıca ne kadar bir ödeme çıkıyor dr. Rapor çıkarması için olması gerekenler neler?
Küçük çocuğu olanlar bu süreçte zorlaniyormu

Back