- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #37.781
Küçültme yapılırken tabilide dikleştrmede yapılır. Dikleştirme olmadan küçültme yapmazlar.Kızlar devlette yani eğitim araştırma hastanelerinde olanlar sadece meme kucultmemi yoksa küçültürken diklestirmede yapiliyormu..
Ayrıca ne kadar bir ödeme çıkıyor dr. Rapor çıkarması için olması gerekenler neler?
Küçük çocuğu olanlar bu süreçte zorlaniyormu
Merhaba benim operasyon sonrası 10.günüm şuan gayet iyiyim evde yemegimi ağır işler haric ev işlerimi yapabiliyorum ağrım yok denecek kadar az süreç benim için çok guzel ilerliyorKizlar son haftalarda ameliyat olanlar nasilsiniz nasıl geciyor iyileşme sureci
Çok geçmiş olsun canım darısı bize insallahMerhaba benim operasyon sonrası 10.günüm şuan gayet iyiyim evde yemegimi ağır işler haric ev işlerimi yapabiliyorum ağrım yok denecek kadar az süreç benim için çok guzel ilerliyor
İnşallah sende saglikla kazasiz belasiz atlatirsin allah yardimcin olsunÇok geçmiş olsun canım darısı bize insallah
Çok geçmiş olsun canım darısı bize insallah
Merhaba ben medikalden iki tane sutyen aldım biri fermuarli digeri kopçalı modelden beden ölçüm 85 ben (m) beden aldim bayağı sıkıydı öyle olmasi lazım zaten odem olmasin diye bana doktorum marka v.s onermedi gidip begendigimi aldim diyebilirimKızlar ameliyat sonrası için sutyen ölçü ve markasını dr. Mü söylüyor alıyoruz nasıl oluyor hangi marka en iyisi rahati
Kızlar ameliyat sonrası için sutyen ölçü ve markasını dr. Mü söylüyor alıyoruz nasıl oluyor hangi marka en iyisi rahati
Merhabalar ameliyat oldunuzmu acabaMerhaba İzmit SEKA devlette Sedat vatansevere ameliyat olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?