- Konu Sahibi ---Lily---
- #37.741
Okadar da çok normal inan o sızlama en az 2 hafta daha oluyorŞu anda gayet iyiyim ya dikiş yerleri sızlıyor ama olsun okadar da:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Okadar da çok normal inan o sızlama en az 2 hafta daha oluyorŞu anda gayet iyiyim ya dikiş yerleri sızlıyor ama olsun okadar da:)
Ne zaman yan yatabilicem boynum belim çok ağrıyoOkadar da çok normal inan o sızlama en az 2 hafta daha oluyor
Kız amma da sızlandın ya canın ne tatlıymış,ben kendimi öyle sanırdım sen benden betersinNe zaman yan yatabilicem boynum belim çok ağrıyo
Bugün 29. Günüm halen yat yatmaya korkuyorum çok az sızlama iğne batması oluyor ara ara. O yüzden ağrım olmasın diye sırt üstü yatıyorum. Sırtım çürümüş olabilirNe zaman yan yatabilicem boynum belim çok ağrıyo
HAstanede beni görseydin keşke doktor bile kızdı acımıcağınımı düşünüyodun diye bıktılar bendenKız amma da sızlandın ya canın ne tatlıymış,ben kendimi öyle sanırdım sen benden betersin
Benim 2.gün ama sırtım berbat bide çok pis kokuyo ya ameliyathane kokuyorum resmen ofBugün 29. Günüm halen yat yatmaya korkuyorum çok az sızlama iğne batması oluyor ara ara. O yüzden ağrım olmasın diye sırt üstü yatıyorum. Sırtım çürümüş olabilir
Batikon kokuyordur. Benim göğüslerim halen kokuyorBenim 2.gün ama sırtım berbat bide çok pis kokuyo ya ameliyathane kokuyorum resmen of
Korse kaç gün takılı kalıyorBatikon kokuyordur. Benim göğüslerim halen kokuyor
Meme küçültme ameliyatı doktorum gerek yok dedi. Ben sporcu sütyeni kullanıyorum rahat olsun diye.Korse kaç gün takılı kalıyor
Gögüslerimiz büyükken giyemiyoduk tabi giysekte çok çirkin duruyoduMeme küçültme ameliyatı doktorum gerek yok dedi. Ben sporcu sütyeni kullanıyorum rahat olsun diye.
Geçenki kontrolümde 1. Aydan itibaren istediğin sütyene geçebilirsin dedi ama ben 3 ay sporcu kullanıcam sonra geçerim alıştım böyle balensize çok rahat
Acısını çıkarıcam artık rahat rahat takılmanınGögüslerimiz büyükken giyemiyoduk tabi giysekte çok çirkin duruyodu
Canım bende kendi doktoruma ameliyat olan kimseyi duymamıştım. İnternetten şikayet vardan inci sözlükten falan araştırdm tek bi kötü yorum bile olmadığı için gittim. Ve görüştüğümde bana çok güven verdi tabi ameliyat günü insan ister istemez burda ne işim var ne gerek var niye acı çekiyim korkuyorum istemiyorum falan diyosun ben ağladım hatta. Ama yaptır emin ol buna değicek ben şuan hala acı çekiyorum ama pişman değilim bu acılar kalıcı değil çünkü sakın acı çekiceğinide düşünme herşey direnler çıkana kadar direnler çıktıktan sonra normal dikiş acısı çekiyosun sadece oda dayanılmıcak gibi değil:) bugün benimde 4. Günüm ne hızlı geçti ya:)Kızlar merhaba,haftaya cuma Gaziantep’te meme küçültme ameliyatı olacağım.Yıllardır araştırıyorum.Artık yaşadığım sağlık sorunlarıyla baş edemiyorum sırt ağrısı,skolyoz vs.Sonunda karar verdim.Doktorum da bu ameliyatın benim için gerekli olduğunu göğüs kafesimin dar olduğunu söyledi.Ameliyat günü yaklaştıkça korkmaya başladım vazgeçmek istemiyorum.Kendisine ameliyat olan duyan var mı acaba .Doktorum Op.Dr.Saffet Ulutaş.
Bende o günlere gelirim inşallah dünden beri baya bi kaşıntım var neden acabaAcısını çıkarıcam artık rahat rahat takılmanın
İnşallah ya. Çabuk geçiyor zamn sanki dün gibiydi.Bende o günlere gelirim inşallah dünden beri baya bi kaşıntım var neden acaba
Çok teşekkür ederim bu sefer vazgeçmeyeceğim inşallah :)Canım bende kendi doktoruma ameliyat olan kimseyi duymamıştım. İnternetten şikayet vardan inci sözlükten falan araştırdm tek bi kötü yorum bile olmadığı için gittim. Ve görüştüğümde bana çok güven verdi tabi ameliyat günü insan ister istemez burda ne işim var ne gerek var niye acı çekiyim korkuyorum istemiyorum falan diyosun ben ağladım hatta. Ama yaptır emin ol buna değicek ben şuan hala acı çekiyorum ama pişman değilim bu acılar kalıcı değil çünkü sakın acı çekiceğinide düşünme herşey direnler çıkana kadar direnler çıktıktan sonra normal dikiş acısı çekiyosun sadece oda dayanılmıcak gibi değil:) bugün benimde 4. Günüm ne hızlı geçti ya:)
Ben de doktora fotoğraf attım, muayeneye çağırdı, gittim, birleşim yerlerinde gerginlikten kaynaklı bu tarz açılmalar doğal dedi; ama yaralarımın iyileşme biçimi dışarıya doğru kabararakmış. Yani içteki dikişleri bile dışarı atmak istiyor vücut. Biraz yavaş iyileşiyormuş benimki.Memenin alt birleşim yerini söylüyorsan benimde geçen hafta kabuk tutan o yer birden sarımsı beyaz bir hal aldı yaklaşık nohut kadardı. Hemen foto atıım doktoruma ve alt birleşim yeri herkeste mutlaka böyle olurmuş en son iyileşen yer orasıymış neyseki şuan mercimek kadar oldu gitgide kapanıyor ama her pansuman yaptığımda kanıyor kabuk tutamıyor tam..
Doktorum mutlaka 2 defa batikon ile pansuman artı duşa devam et kapanır yakında dedi ama ağrı sancı ateş olursa enfeksiyon dedi. Sonra rahatladım.
BU ARADA BENİM DE TAM 26. GÜNÜM
Çok üzüldüm gerçekten inşallah en kısa zamanda iyileşirsin. Sigara kullamıyor muydun yada şeker hastalığın var mıydı ki evet pamuk koyma sakın. Bantlar çıkıp 2 hafta kendimz pansuman yapıtığmzda sürekli günden2 defa gazlı bez değiştirip batikon ve serum sürüyordum dikişler iyileşsin ve enfeksiyon kapmym diye çok iyi geldi ve yaklaşık 300 adet büyük gazlı bez bitti. Neyseki geçen hafta pansuman olayım bitti.Ben de doktora fotoğraf attım, muayeneye çağırdı, gittim, birleşim yerlerinde gerginlikten kaynaklı bu tarz açılmalar doğal dedi; ama yaralarımın iyileşme biçimi dışarıya doğru kabararakmış. Yani içteki dikişleri bile dışarı atmak istiyor vücut. Biraz yavaş iyileşiyormuş benimki.
(Regl döneminden kaynaklı gerginlik oluşmuştur diye düşündüm sonra. Benim göğüslerim regl dönemindeyken epey şişerdi. )
Sağ göğsün sıkıntılı biraz, oraya su değdirmezsen iyi olur dedi. Meme ucumun altı ve alt kısımdaki birleşim yerleri ayrıldı hep. Sol göğsüm biraz daha iyi nazaran. Ekstra antibiyotikli bir ampul verdi, kırıp dikişlerimin üzerine döküyorum gazlı bezle. Kan renginde bir sıvı, gördükçe psikolojim bozuluyor. 5 gün bunu kullan dedi, ve bu antibiyotikli kremi günde 4-5 kez sür dedi. Çok çabuk kuruyomuş cildim, bu da sıkıntı dedi. Kuru kalmamalıymış.
Onun dışında ben kanama var diye pamuk koyuyodum yapışmasın sütyene diye. Doktor pamuk değil de gazlı bez koy dedi. Bilgilerinize. Hala kanıyosa pamuk yaraya yapıştığı için kullanmamak lazımmış. Bi de gazlı bez de yaraya yapışabiliyor. Onu da ıslatarak çıkartıyoruz.
21. günüm bugün. 15 martta tekrar kontrole gideceğim. İzler için de krem vs verecekmiş. Bir an önce şu lanet dikişler erise de kurtulsak ya. Gerçekten psikolojim bozuldu. Sağ göğüs ucum yamuk yumuk duruyor bence bir revize ameliyat gerekecek gibi. Umarım gerekmez. Bir an önce hepimizin düzelmesi dileğiyle...
Ay ne güzel haber, buruşukluk falan da gitmiş, hayırlı olsun umarım çok çok daha iyi olursun. Darısı başıma.Çok üzüldüm gerçekten inşallah en kısa zamanda iyileşirsin. Sigara kullamıyor muydun yada şeker hastalığın var mıydı ki evet pamuk koyma sakın. Bantlar çıkıp 2 hafta kendimz pansuman yapıtığmzda sürekli günden2 defa gazlı bez değiştirip batikon ve serum sürüyordum dikişler iyileşsin ve enfeksiyon kapmym diye çok iyi geldi ve yaklaşık 300 adet büyük gazlı bez bitti. Neyseki geçen hafta pansuman olayım bitti.
Benim de Sağ meme ucum yamuktu buruşuktu bu hafta yamukluğu düzeldi çok şükür şuan iz tedavisine başladım 1. Ayım.
Ve daha nolduysa birden hem memelerim küçüldü ödemlerim gitti hem de yamukluk düzeldi.
Herkesin vücudu farklı olabiliyor. İnşallah en ksısa zamnda düzelirsin iyileşirsin. Ama bir daha ameliyat olma bence boşver kafana takma her iey düzelir