- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #37.761
İnşallah sende iyileşirsin 1. Aynı doldurunca iz tedavisine başlamış olursun.Ay ne güzel haber, buruşukluk falan da gitmiş, hayırlı olsun umarım çok çok daha iyi olursun. Darısı başıma.
Sigara alkol kullanmıyorum ama babam şeker hastası ve ne yazık ki benim de gelecekte potansiyel şeker hastası olma durumum var. (Kilolu olduğum dönemde insülin direnci başlamıştı.) Yaralarım tıpkı babamınki gibi geç iyileşiyor vs. Çok sinir bozucu. Benden yaklaşık 9-10 gün önce ameliyat olmuşsun, umarım ben de 1. ayımda senin gibi olabilirim.
BENCede kabuk bağladığını düşünüyorum:)İnşallah ya. Çabuk geçiyor zamn sanki dün gibiydi.
Yeni hücreler oluşuyormuş yada bant kaşıntı yapabilir miş.
Sakın sakın sonra hep içinde kalıcak keşke yaptırsaydım kurtulsaydım diceksin sakın vazgeçme:) direnler çıkartılırkende hiç acı çekmiyorsun sonda da takmışlardı bana onuda çıkarttıklarında acımadı bence çok korkuyordum emin ol senden daha korkağımdır:) hatta ameliyata girmeden önceki mesajlarım var burda da :))Çok teşekkür ederim bu sefer vazgeçmeyeceğim inşallah :)
Ben 4. Günümde hafif hafif yan dönebiliyordum şuan 10. Günüm çok rahatım bantlarım alındı ama bazı yerlerde kalın dikiş var onlar sızlıyor geceleri ve çok kaşınıyor dikişlerim ama iyi haber tabi iyileşiyorlarNe zaman yan yatabilicem boynum belim çok ağrıyo
Benimde 4. Günüm çok kaşınıyor internette sırtüstü yatın diyor dikişlere vs. Zarar vermemek için ondan riske atamıyorum şu kaşıntıda olmasa çok güzel olcak acılarım geçtiBen 4. Günümde hafif hafif yan dönebiliyordum şuan 10. Günüm çok rahatım bantlarım alındı ama bazı yerlerde kalın dikiş var onlar sızlıyor geceleri ve çok kaşınıyor dikişlerim ama iyi haber tabi iyileşiyorlar
Canım şimdi doktordan geldim terramycin verdi göz merhemi bunu sürücekmişimBatikon kokuyordur. Benim göğüslerim halen kokuyor
Kaç günde mi bana doktorum. Sabah akşam batikon sürüp ardından serum ile temizlemem gerktiğini söyledi aynen yaptım. Mikrop kapma diye.Canım şimdi doktordan geldim terramycin verdi göz merhemi bunu sürücekmişimkaç günde bir pansuman yapmam gerekiyor sormayı unutmuşum
Devlette tavsiye etmiyorum covid testi yapılır muhakkak:/merhaba, covid sürecinde devlette ameliyat olanlar var mı ben özeldeki birkaç doktorla konuştumdevlete de bakmak istiyorum bu yaza kadar ameliyatımı olmayı düşünüyorum inşallah. devlette ameliyattan önce covid testi yaptırıyorlar mı ve odalarda kaç kişi kalınıyor acaba ?
Merhaba ben plastik cerrahi ameliyathane hemşiresiyim plastik cerrahım gögüs konusunda çok tecrübeli biridir kendim de kendisine gögüs ameliyatı oldum inanılmaz mutluyum kendisini incelemenizi tavsiye edebilirimarkadaşlar herkese merhaba,
internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...
aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...
Lily
Merhaba ben plastik cerrahi ameliyathane hemşiresiyim plastik cerrahım gögüs konusunda çok tecrübeli biridir kendim de kendisine gögüs ameliyatı oldum inanılmaz mutluyum kendisini incelemenizi tavsiye edebilirimarkadaşlar herkese merhaba,
internette bu ameliyatla ilgili bilgi ararken en iyisi ameliyatı olmuş birine sormak düşüncesinden hareketle bu siteyi buldum...
aranızda bu ameliyatı olmuş (yakınlarınızda birisi de olabilir) ve bana hem ameliyatla ilgili (ameliyatın kendisi, sonrası, kalan izler vs.) bilgi, hem de doktor tavsiyesi verebilecek birileri var midir acaba?
şimdiden hepinize teşekkür ediyorum yardımlarınız için...
Lily
Devlette tavsiye etmiyorum covid testi yapılır muhakkak:/
Merhaba ben devlet hastanesinde oldum, çok memnunum şuan 13. Günüm hiç bir şikayetim yok ve şekil VS. Olarak memnunum. Doktora göre değişebilir tabi tecrübelerimiz. Ve evet ameliyattan 2 gün önce bana covid19, ciğer filmi, kan, EKG yaptırdılar birde tabi anestezi uzmanından onay verildi. Benim kaldığım oda 2 kişilikti bir problem de olmadı istesek özel odada da kalabilrdik ama zaten 1 gece için gerek duymadım. Cuma Sabah 12 de ameliyattan çıktım cumartesi 2 de gönderdiler beni.merhaba, covid sürecinde devlette ameliyat olanlar var mı ben özeldeki birkaç doktorla konuştumdevlete de bakmak istiyorum bu yaza kadar ameliyatımı olmayı düşünüyorum inşallah. devlette ameliyattan önce covid testi yaptırıyorlar mı ve odalarda kaç kişi kalınıyor acaba ?
çok teşekkürler yorumunuz için. zaten 2 kişi kalınsa da covid testi olarak kalıyoruz yine de merak ettim. çok geçmiş olsun :)Merhaba ben devlet hastanesinde oldum, çok memnunum şuan 13. Günüm hiç bir şikayetim yok ve şekil VS. Olarak memnunum. Doktora göre değişebilir tabi tecrübelerimiz. Ve evet ameliyattan 2 gün önce bana covid19, ciğer filmi, kan, EKG yaptırdılar birde tabi anestezi uzmanından onay verildi. Benim kaldığım oda 2 kişilikti bir problem de olmadı istesek özel odada da kalabilrdik ama zaten 1 gece için gerek duymadım. Cuma Sabah 12 de ameliyattan çıktım cumartesi 2 de gönderdiler beni.
Ben ankara medical park hastanesinde oldum 85d cup idim suan bayagi küçük görünüyor b cupa duser demisti hocam galiba olacakta teşekkür ederim güzel sözleriniz icinMerhaba,çok geçmiş olsun.Tebrik ederim sizi bu kararinizi uyguladığınız icin.Hangi hastanede oldunuz ameliyat?meme cup ölçünüzün hangi cup olacağı konusunda konuşunuz mu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?