Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Benim böyle elimde kaldiracagim kadar bir meme yok dikislerim altta falan kalmıyor yani iki tane top şeklinde duruyor sonradan um düşüyor mu yoksa yoksa sizin diklestirme olmadı mı cnm ben anlamadim
Dikleştirme oldu ama düşüyor sonra düştü benim mesela sonradan

Ilk Dikislerinde mi 1 ay banyo yapmadın ona rağmen mi patladi bi de ay yapim mi ben banyo o da mı sıkıntı yoksa krem Dr um verecek çarşamba randevum ilk randevuda veriyormus şu an batikon pansuman devam
Evet canım ama ben hiç dinlenmedim 2 yasında kızımı kucakladım evi süpürdüm yemek yaptım bana bakıcak kimsem yoktu 1 gece hastanede kaldım onda bile yanlızdım kızlarıma kaynanamla eltim baktı

maşallah diyeyim öncelikle
bence 10.gün için gayet iyi görünüyor zaten 15. günden sonra o kırmızı yerlerin rengi iyice açılmaya kabuklar dökülmeye başlıyor
dikkat etmeye devam ddin dikişler açılmasın diye bir de arada bir havalandırın bence çok iyi geliyor

Teşekkür ederim evet havalandirmayi hiç yapmıyordum biraz önce cikardim medikal sutyeni zaten pislik ten görünmüyordu artık :))) batikon olmuştu baya onu yikadim baya bekledim öyle ama yatarken yine penti den aldığım sporcu sutyenini giydim nasıl moralim yerine geldi bu sutyeni almaya gittiğimde moralim bozulmuştu denedigimde almadan geri dönmüştüm sonra arkadaşım al ameliyat sonrası iyi olacak demişti tekrar almistim şu an inanamıyorum bu görüntüye kavuştuğuma ergenlik donemimde bile böyle olmuyordu basketciydim arkadaşlarım hep sporcu sutyeni giyerdi ben giyemezdim te o zamanlardan icimde uhteydi Allahım bin şükür bugunume çok mutluyum :)))))

Evet canım ama ben hiç dinlenmedim 2 yasında kızımı kucakladım evi süpürdüm yemek yaptım bana bakıcak kimsem yoktu 1 gece hastanede kaldım onda bile yanlızdım kızlarıma kaynanamla eltim baktı

Ahh cnm cocuklarla çok zor bugün 10.gunum benim ve ilk kez yarın yalnız kalicam esim ise gidince.. bu zamana kadar bi anneme gittim bi eltim bana geldi derken 10 gün çok bişey yapmadım ama cocuklarimi 3 4 gündür yediriyorum kızımı ayağımda salliyorum kucağıma almıyorum ağır kaldirmiyorum zaten benim kız 1.5 yaşında 14 kilo maşallah oğlum 4.5 yaşında 24 kilo zaten iriler şimdiye kadar çok aliyordum kucagima aliskinlar aslında kızım habire yanıma gelip bacaklari ma yatıyor bazen kucağıma gelmek istiyor nasıl üzülüyorum onlar için de zor şu süreci hayırlısıyla bi atlatsak kazasız belasiz bugunumuze bin şükür Allah senin de yardimcin olsun cnm sanırım 2 ayı gecmissin zor günler geride kaldı çok şükür

Özel değilse hangi doktora ameliyat oldunuz ve ameliyat ücreti ne kadardı acaba?

Aynılarını yaşadım bende kızım çok ağladı ve aldım ben alıncada patladı dikişim
Aynen şekerim2 ay oldu ve cok şükür hepsi geride kaldı portluk dişinda halimden cok memnunum doktorum kalıcak maleaef desede üzülmem pek açıkcası südyenimde kalıyor görüntü yani dişardan südyeni belli olmuyor

Madecassol tek krem canım iz için
Yara geçme süresince stafine mavi krem
Dikiş patlaması ve tekrar dikimde rif ampul kırdırdım
Ay benim de küçük bir dikişimden sızıntı oluyordu doktoruma fotoğraf attım rif ampül ya da antibiyotik kullan dedi ilaç içmek istemediğim için rif ampul yapıyorum bir haftadır. Ama yanlış mı uyguluyorum anlayamadım bir türlü düzelmedi sizde ne kadar sürede etkili oldu?

Antibiyotik kremlerde kullanabilirsin

Kızlar benim tam bir ay oldu, neredeyse karşıdan bakınca dikişler görünecek kadar dik. 75b olmuş ölçüm. Görüntü biraz kare gibi ama giysilerle belli olmuyor. İnşallah düşme olmaz, böyle protezli gibi çok iyi duruyor

Maşallah ölcunuzu nasıl anladınız benim.gogus çevrem 101cm geliyordu şu an 92cm 75 d idim eskiden şimdi ne olurum göğüs altı çevrem 78 cm ölçüm ne olur 92 göğüs çevresine

Son düzenleme:
Ben hem antibiyotik içtim hemde rif kullandım canım 2 hafta toplamda yani 2günde 1 kırdırarak 2 hafra kullandım

Benim 76 ya 90 ölçüm. Sizin daha küçük olmuş demekki göğüsler. Resimlerinizde çok iyi duruyor zaten

Sağol cnm evwt çok memnunum ya çok şükür ben b cup hayal ederken a olmuş :))) fotoda büyük bile duruyor senin de doğru ozaman 75 b cup gayet güzel çok şükür bugunumuze :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…