- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.421
İyi görünüyor aman dikkat .Eki Görüntüle 2591741 Kızlar ameliyatimin 10.gunu dikişler nasıl sizce her şey normal mi korkuyorum açılır diye bi sıkıntı var mı sizce kabuk bağlamış mı anlayamıyorum ben çok da kaşınıyor :/
Madecassol tek krem canım iz içinYara izleri için kullanmadınız mı hiçbir şey?
Gögüsüm evet altan çektiğimden büyük gibi 85 b normalde hımm kafama takıldı cok bu durum doktoruma resim attım zaten oda biliyordu bakalım ne dicekMerhaba ben fotoyu anlayamadim gogsunuz mu o ? fotoda mi acaba büyük geldi sanki bana koltuk altı kısmında benim potluk falan yok buarada
2ci alttaki resime dikkat et o tarafta kolunu cok esnetme kabuk bağlama olmus açıklık varmı anlamadım ama daha yakından resim olmadığı için düzenli pansumanını yap canım arada havalandırEki Görüntüle 2591741 Kızlar ameliyatimin 10.gunu dikişler nasıl sizce her şey normal mi korkuyorum açılır diye bi sıkıntı var mı sizce kabuk bağlamış mı anlayamıyorum ben çok da kaşınıyor :/
2ci alttaki resime dikkat et o tarafta kolunu cok esnetme kabuk bağlama olmus açıklık varmı anlamadım ama daha yakından resim olmadığı için düzenli pansumanını yap canım arada havalandır
Benim de 10 gün oldu. Doktorum tam dikişlerin kesişme noktası kabuklanır dedi. Sarı lekeler 1 ay devam eder dedi. Benimkiler daha kötü ama ben normal karşılıyorumKabuk baglamasi iyi bişey değil mi zaten kabuk bağlıyor önce iyilesirken dimi diğer taraflar dökülmüş gibi ortası yani birleşme yeri sadece kalmış sanki hiç havalandirmiyorum ben ya pansuman yaparken sadece sonra yine hemen kapatıyorum korkuma hala hiç banyo yapmadım :)
Resim hiç anlaşılmıyor, hiç dikiş izi yok ve dikleştirme olmamış gibiMerhabalar hanımlar ameliyat sonrasu koltuk altına doğru portluk kalan varmı acaba ben birde zayıflama yolunda ilerliyorum sarkma olurmu acaba ilerde
Bende 1 ay yapmadım streçle sarıp duş aldım hep ama kapuk bağlıyor evet iyileşirken ama yinede cok kuru kalmaması lazım demişti bana doktor stafine yi kullanmıştım bende havalandır muhakkak oda iyi geliyor emin olKabuk baglamasi iyi bişey değil mi zaten kabuk bağlıyor önce iyilesirken dimi diğer taraflar dökülmüş gibi ortası yani birleşme yeri sadece kalmış sanki hiç havalandirmiyorum ben ya pansuman yaparken sadece sonra yine hemen kapatıyorum korkuma hala hiç banyo yapmadım :)
Oturarak çektim meme altında kaldı dikişlerim bir daha başka türden çekmeyi deniyecegimResim hiç anlaşılmıyor, hiç dikiş izi yok ve dikleştirme olmamış gibi
Öncelikle çok geçmiş olsun kilo aldınız mı olduktan sonra? Ya da az küçültme yapılmış veya kilo oranınız fazlaysa vücudunuza göre yapılmış olabilir. Aslında çoğu doktor bu tip sorunlarla karşılaşmamak için önce zayıflatıp sonra yapıyorlar. Ama yine de eminim eski halinden iyidirBugün tam 2 ay oldu ameliyat olalı yanlardaki portluk iştw kafamı bulandıran kilo var ama belim ince benim sırtımdada sırt memesi yok
Anlamadım neden böyle oldu
Evet bariz belli. Sağolsun benim doktorum 15 yaşımdaki memeleri mi yapmışEki Görüntüle 2591811 Hastanedeki halim 2 ya da 3.günüm resme doğru bakınca sağda ödem çoktu sisti azaldı artık baya
Kilo almadım aksine verdm ben 88 kilo ile girdim ameliyata 84.3 83 arası gidip geliyorum zaten 5 ay önce 100dümŞö
Öncelikle çok geçmiş olsun kilo aldınız mı olduktan sonra? Ya da az küçültme yapılmış veya kilo oranınız fazlaysa vücudunuza göre yapılmış olabilir. Aslında çoğu doktor bu tip sorunlarla karşılaşmamak için önce zayıflatıp sonra yapıyorlar. Ama yine de eminim eski halinden iyidir
Sağ bariz şiş canım ama inmiş benim 2side eşitti hala eşit bende diyorum bu ödemler benden neden inmedi 4 kilo verdim ameliyat sonrası bideEki Görüntüle 2591811 Hastanedeki halim 2 ya da 3.günüm resme doğru bakınca sağda ödem çoktu sisti azaldı artık baya
Benim 15 yasimdakinden de daha küçük fotoda büyük duruyorEvet bariz belli. Sağolsun benim doktorum 15 yaşımdaki memeleri mi yapmış
Bugün tam 2 ay oldu ameliyat olalı yanlardaki portluk iştw kafamı bulandıran kilo var ama belim ince benim sırtımdada sırt memesi yok
Anlamadım neden böyle oldu
iki ay sonra benimkiler ne olur bilmiyorum ama dediğiniz gibi koltuk altına doğru bir potluk var. Bunu doktorunuzla mutlaka konuşun. Ödem kalmayacağını düşünüyorum.Kilo almadım aksine verdm ben 88 kilo ile girdim ameliyata 84.3 83 arası gidip geliyorum zaten 5 ay önce 100düm
Yok benim 120 beden di südyenim 85e çekti bu çok çok iyi hali yani bana göre serbest meme ucu oldum ben meme ucumu hissetmiyorum
Sağ bariz şiş canım ama inmiş benim 2side eşitti hala eşit bende diyorum bu ödemler benden neden inmedi 4 kilo verdim ameliyat sonrası bide
Bende 1 ay yapmadım streçle sarıp duş aldım hep ama kapuk bağlıyor evet iyileşirken ama yinede cok kuru kalmaması lazım demişti bana doktor stafine yi kullanmıştım bende havalandır muhakkak oda iyi geliyor emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?