• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Merhaba ben fotoyu anlayamadim gogsunuz mu o ? fotoda mi acaba büyük geldi sanki bana koltuk altı kısmında benim potluk falan yok buarada
Gögüsüm evet altan çektiğimden büyük gibi 85 b normalde hımm kafama takıldı cok bu durum doktoruma resim attım zaten oda biliyordu bakalım ne dicek

Eki Görüntüle 2591741 Kızlar ameliyatimin 10.gunu dikişler nasıl sizce her şey normal mi korkuyorum açılır diye bi sıkıntı var mı sizce kabuk bağlamış mı anlayamıyorum ben çok da kaşınıyor :/
2ci alttaki resime dikkat et o tarafta kolunu cok esnetme kabuk bağlama olmus açıklık varmı anlamadım ama daha yakından resim olmadığı için düzenli pansumanını yap canım arada havalandır

2ci alttaki resime dikkat et o tarafta kolunu cok esnetme kabuk bağlama olmus açıklık varmı anlamadım ama daha yakından resim olmadığı için düzenli pansumanını yap canım arada havalandır

Kabuk baglamasi iyi bişey değil mi zaten kabuk bağlıyor önce iyilesirken dimi diğer taraflar dökülmüş gibi ortası yani birleşme yeri sadece kalmış sanki hiç havalandirmiyorum ben ya pansuman yaparken sadece sonra yine hemen kapatıyorum korkuma hala hiç banyo yapmadım :)

Kabuk baglamasi iyi bişey değil mi zaten kabuk bağlıyor önce iyilesirken dimi diğer taraflar dökülmüş gibi ortası yani birleşme yeri sadece kalmış sanki hiç havalandirmiyorum ben ya pansuman yaparken sadece sonra yine hemen kapatıyorum korkuma hala hiç banyo yapmadım :)
Benim de 10 gün oldu. Doktorum tam dikişlerin kesişme noktası kabuklanır dedi. Sarı lekeler 1 ay devam eder dedi. Benimkiler daha kötü ama ben normal karşılıyorum

20200209_110134.jpg
Hastanedeki halim 2 ya da 3.günüm resme doğru bakınca sağda ödem çoktu sisti azaldı artık baya

Bende 1 ay yapmadım streçle sarıp duş aldım hep ama kapuk bağlıyor evet iyileşirken ama yinede cok kuru kalmaması lazım demişti bana doktor stafine yi kullanmıştım bende havalandır muhakkak oda iyi geliyor emin ol

Bugün tam 2 ay oldu ameliyat olalı yanlardaki portluk iştw kafamı bulandıran kilo var ama belim ince benim sırtımdada sırt memesi yok
Anlamadım neden böyle oldu

Eklentiler

• IMG_20200216_202900.jpg
    IMG_20200216_202900.jpg
    45,7 KB · Görüntüleme: 359
  • IMG_20200216_202851.jpg
    IMG_20200216_202851.jpg
    52,9 KB · Görüntüleme: 360
Şö
Bugün tam 2 ay oldu ameliyat olalı yanlardaki portluk iştw kafamı bulandıran kilo var ama belim ince benim sırtımdada sırt memesi yok
Öncelikle çok geçmiş olsun kilo aldınız mı olduktan sonra? Ya da az küçültme yapılmış veya kilo oranınız fazlaysa vücudunuza göre yapılmış olabilir. Aslında çoğu doktor bu tip sorunlarla karşılaşmamak için önce zayıflatıp sonra yapıyorlar. Ama yine de eminim eski halinden iyidir 👍

Şö

Öncelikle çok geçmiş olsun kilo aldınız mı olduktan sonra? Ya da az küçültme yapılmış veya kilo oranınız fazlaysa vücudunuza göre yapılmış olabilir. Aslında çoğu doktor bu tip sorunlarla karşılaşmamak için önce zayıflatıp sonra yapıyorlar. Ama yine de eminim eski halinden iyidir 👍
Kilo almadım aksine verdm ben 88 kilo ile girdim ameliyata 84.3 83 arası gidip geliyorum zaten 5 ay önce 100düm
Yok benim 120 beden di südyenim 85e çekti bu çok çok iyi hali yani bana göre serbest meme ucu oldum ben meme ucumu hissetmiyorum

Benim böyle elimde kaldiracagim kadar bir meme yok dikislerim altta falan kalmıyor yani iki tane top şeklinde duruyor sonradan um düşüyor mu yoksa yoksa sizin diklestirme olmadı mı cnm ben anlamadim

Kilo almadım aksine verdm ben 88 kilo ile girdim ameliyata 84.3 83 arası gidip geliyorum zaten 5 ay önce 100düm
Yok benim 120 beden di südyenim 85e çekti bu çok çok iyi hali yani bana göre serbest meme ucu oldum ben meme ucumu hissetmiyorum
iki ay sonra benimkiler ne olur bilmiyorum ama dediğiniz gibi koltuk altına doğru bir potluk var. Bunu doktorunuzla mutlaka konuşun. Ödem kalmayacağını düşünüyorum.

Bende 1 ay yapmadım streçle sarıp duş aldım hep ama kapuk bağlıyor evet iyileşirken ama yinede cok kuru kalmaması lazım demişti bana doktor stafine yi kullanmıştım bende havalandır muhakkak oda iyi geliyor emin ol

Ilk Dikislerinde mi 1 ay banyo yapmadın ona rağmen mi patladi bi de ay yapim mi ben banyo o da mı sıkıntı yoksa krem Dr um verecek çarşamba randevum ilk randevuda veriyormus şu an batikon pansuman devam

Back