- 19 Ocak 2020
- 22
- 5
- 6
- 28
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.461
Benim bugün 1 ay oldu sol göğsümde olmuştu benimde hala diğer göğsüme göre biraz şiş ve hafif morluk var senin ikisi eşitlendi mi?Benim olmuştu sağ göğsümde morluk falanda baya vardı 45 gün oldu morluk kalmadı hhematom biraz var ama zamanla dağılacak dedi Dr ve dağılıyor da
selam kızlar,
yarın açılan dikişlerim için yeni dikiş atılacak
teşekkür ederim.1,5 ay oldu ameliyat olalı 2 hafta önce açılmaya başladı,yarın da temizlenip tekrar dikiş atılacakYaaaa(( çok geçmiş olsun nasıl ne zaman açılmaya başladı 1 aydan fazla olmuştu sanki sizin ameliyat 1 ay sonra mı açıldı
teşekkür ederim.1,5 ay oldu ameliyat olalı 2 hafta önce açılmaya başladı,yarın da temizlenip tekrar dikiş atılacak
Lolipop dikişte olabilen birşeymiş bu, aslında çok dikkat ettim ama yine de açılma oldu,doktorum inanılmaz rahat hiçbir sıkıntı olmadığını söylüyor,inşallah ikinci dikişte aynı sıkıntıyla karşılaşmam
Yaaa baya da olmuş yine de açılmış bunun bi süresi yok mu ya ne zaman rahatliycaz artık açılmaz diye. yordunuz mu kendinizi ya da ters bir hareket mi yaptınız
Lolipop dikişte olabilen birşeymiş bu, aslında çok dikkat ettim ama yine de açılma oldu,doktorum inanılmaz rahat hiçbir sıkıntı olmadığını söylüyor,inşallah ikinci dikişte aynı sıkıntıyla karşılaşmam
teşekkür ederim, yarın dikiş sonrası durumu bildiririm,açıkcası biraz korkuyorum dikiş atılırken hissediliyormuşAnladım cnm çok çok geçmiş olsun inşallah acısız ağrısız atlatirsin ve bidaha böyle bişey yasamazsin eskisinden daha çok dikkat et
bu potluk normal değil bence canım doktor ne diyor?Bugün tam 2 ay oldu ameliyat olalı yanlardaki portluk iştw kafamı bulandıran kilo var ama belim ince benim sırtımdada sırt memesi yok
Anlamadım neden böyle oldu
geçmiş olsun yateşekkür ederim.1,5 ay oldu ameliyat olalı 2 hafta önce açılmaya başladı,yarın da temizlenip tekrar dikiş atılacak
dikişlerim kurudu ama dökülmedi benim, kuruduğu için iyice gerilmiş ondan da açılabileceğini söylemişti doktorgeçmiş olsun ya(( açılma nasıl oldu böyle 1,5 ay sonra
Çok geçmiş olsun lolipop dikişi ben Alt kesit olmadan yapılan küçültme olarak biliyordum ama farklı bir dikme tekniği mi acaba?Lolipop dikişte olabilen birşeymiş bu, aslında çok dikkat ettim ama yine de açılma oldu,doktorum inanılmaz rahat hiçbir sıkıntı olmadığını söylüyor,inşallah ikinci dikişte aynı sıkıntıyla karşılaşmam
aynen sadece alta kesik atılıyor, kesiğin şekli lolipop şeklinde altınıda büzük bir şekilde dikiyorlar, meme başındaki ve alta giden dikişlerde bi sıkıntı yokÇok geçmiş olsun lolipop dikişi ben Alt kesit olmadan yapılan küçültme olarak biliyordum ama farklı bir dikme tekniği mi acaba?
aynen sadece alta kesik atılıyor, kesiğin şekli lolipop şeklinde altınıda büzük bir şekilde dikiyorlar, meme başındaki ve alta giden dikişlerde bi sıkıntı yok
teşekkür ederim desteğin için, korkum yok çok şükür, benim küçültme olmadığı için dikiş sadece alt tarafta, hepimiz aslında korkususuz, ameliyat olmak ciddi bir karar ve süreçhiç korkma arkadaşım dayanacağım de ağrı eşiğin yükselir. Benim meme yatağı geniş olduğu için alt dikişler bayağı uzun. Yanları da toparladı.
Kontrol gitcem 10 gün sonra bakıcak canımbu potluk normal değil bence canım doktor ne diyor?
Umarım iyi olur herşey canım geçmiş olsunselam kızlar,
Geçmiş olsun canım İnşallah acısız olurselam kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?