How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Benim olmuştu sağ göğsümde morluk falanda baya vardı 45 gün oldu morluk kalmadı hhematom biraz var ama zamanla dağılacak dedi Dr ve dağılıyor da
Benim bugün 1 ay oldu sol göğsümde olmuştu benimde hala diğer göğsüme göre biraz şiş ve hafif morluk var senin ikisi eşitlendi mi?

:KK43:
Yaaa baya da olmuş yine de açılmış bunun bi süresi yok mu ya ne zaman rahatliycaz artık açılmaz diye. yordunuz mu kendinizi ya da ters bir hareket mi yaptınız
Lolipop dikişte olabilen birşeymiş bu, aslında çok dikkat ettim ama yine de açılma oldu,doktorum inanılmaz rahat hiçbir sıkıntı olmadığını söylüyor,inşallah ikinci dikişte aynı sıkıntıyla karşılaşmam :(

Lolipop dikişte olabilen birşeymiş bu, aslında çok dikkat ettim ama yine de açılma oldu,doktorum inanılmaz rahat hiçbir sıkıntı olmadığını söylüyor,inşallah ikinci dikişte aynı sıkıntıyla karşılaşmam :KK43:

Anladım cnm çok çok geçmiş olsun inşallah acısız ağrısız atlatirsin ve bidaha böyle bişey yasamazsin eskisinden daha çok dikkat et

Şu an yuvarlak duruyor ama üst boşalıp damla şeklini aldığını söyledi doktorum. Kızlar sütyen ölçümü de giderim o ipli saplı gözümün kaldığı sütyenlerden dener alırım 😄

Lolipop dikişte olabilen birşeymiş bu, aslında çok dikkat ettim ama yine de açılma oldu,doktorum inanılmaz rahat hiçbir sıkıntı olmadığını söylüyor,inşallah ikinci dikişte aynı sıkıntıyla karşılaşmam :KK43:
Çok geçmiş olsun lolipop dikişi ben Alt kesit olmadan yapılan küçültme olarak biliyordum ama farklı bir dikme tekniği mi acaba?

Çok geçmiş olsun lolipop dikişi ben Alt kesit olmadan yapılan küçültme olarak biliyordum ama farklı bir dikme tekniği mi acaba?
aynen sadece alta kesik atılıyor, kesiğin şekli lolipop şeklinde altınıda büzük bir şekilde dikiyorlar, meme başındaki ve alta giden dikişlerde bi sıkıntı yok

aynen sadece alta kesik atılıyor, kesiğin şekli lolipop şeklinde altınıda büzük bir şekilde dikiyorlar, meme başındaki ve alta giden dikişlerde bi sıkıntı yok
👍 hiç korkma arkadaşım dayanacağım de ağrı eşiğin yükselir. Benim meme yatağı geniş olduğu için alt dikişler bayağı uzun. Yanları da toparladı.

👍 hiç korkma arkadaşım dayanacağım de ağrı eşiğin yükselir. Benim meme yatağı geniş olduğu için alt dikişler bayağı uzun. Yanları da toparladı.
teşekkür ederim desteğin için, korkum yok çok şükür, benim küçültme olmadığı için dikiş sadece alt tarafta, hepimiz aslında korkususuz, ameliyat olmak ciddi bir karar ve süreç:super:

Kızlar benimkiler baya küçük olmuş ya kıyas yapıyorum olanların fotolarina bakıyorum benim baya bi küçük olmuş benim 101cm idi d cup ti şimdi 92 cm a cup a denk geliyor boyum uzun 1.78 ondan mi böyle oldu acaba Dr boyunun uzun olması iyi demişti bu yuzdenmiymis valla üzülmuyorum ne kadar küçük benim için o kadar iyi aksine mutluyum sadece şaşkınım :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Back