- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #36.401
Tencereleri baskasi indirsin.kollarinizi zorlamayin.Usutmeyin ben usuttum biraz sizilamalar ondan uzun surdu sanirim.Dikislerinize aman dikkat cocuklusunz tekrar dijisle ugrasmayin.Biran once iyilesip cocuklarinizin basinda durun.Bende cok korktum hala korkuyorum cocuklarin bize ihtiyacı var.Biran once iyileşip onlarla kaliteli vakit geçirmeliyiz.Siz gun icinde uyuyabilirseniz duz yatip uyuyun cok yorulmayin.Gecmis olsun.
Sertlik oluyor ama bende Diren 3 gün kaldığı için galiba Dr kendi kendine dağılacak dedi ve baya dağıldı çok sorun yaşamadım göğüs aramda mordu iki hafta da geçti
Maalesef ben dayanamadım doktorum kaşıntı ilacı yazdı hafifledi biraz.Valla çözümü var mı bilmiyorum ama tek avuntum kasiniyorsa geciyordur mantığı umarım öyledir o yüzden kasiniyordur :)
Kilo alınca göğüsleriniz büyüdümü?Zayiflayani bilmiyorum ama ben biraz kilo aldım maalesef4 ay oldu.... şimdi rejim yapsam memeler deforme olur mu acaba
Bir an once iyileşelim .Allah herkese iyilik versin.Ahhh üsutme konusu ben ameliyattan ciktigimdan beri çok Üşüyorum hala çok Üşüyorum hele göğüs kismim sanki çığ altında gibi sizliyor :) niye bu kadar Üşüyorum bilmiyorum gerçi ben 5 litre kan kaybetmisim ondan sanırım. Tencere vs evwt uzanmamaya dikkat edicem inş bi sorun yaşamayiz çünkü bende en çok yine bişey olursa Allah korusun çocuklarımi düşünüyorum hiç kolay bir süreç değildi uzasin istemiyorum ALLAH yardımcimiz olsun inş
Meraba kizlar. Foto ekledim 2.5 ay olacak. 16.12.2019 ameliyata oldum. :) Bakırköy Devlet Hastanesi yaptım. Cengizhan Özdemir doktor.
Geçmiş olsun gayet güzel görünüyor bende Mart'ta olucam kısmetse süreç nasıl çok ağrılı oluyor mu hem heyacanlı hem çok endişeliyim birde kaç beden oldu dizinMeraba kizlar. Foto ekledim 2.5 ay olacak. 16.12.2019 ameliyata oldum. :) Bakırköy Devlet Hastanesi yaptım. Cengizhan Özdemir doktor.
Meraba.Sagol. Benim sadece ilk 1 hafta zor oldu. Ikinci hafta rahatladim. Beden 80B iyi olyo bazebn 80C iyi olyo. :))))Geçmiş olsun gayet güzel görünüyor bende Mart'ta olucam kısmetse süreç nasıl çok ağrılı oluyor mu hem heyacanlı hem çok endişeliyim birde kaç beden oldu dizin
Yok canım ben kullanmadım ögle esktra bant alın demedi bana pansuman yaptırdım 2 günde bir o olduYara izleri için bant kullanan var mı aranızda acaba? Doktorum üçüncü hafta banta geçeceğimizi söyledi ancak şöyle bir fiyatlarını kontrol ettim de oldukça yüksek acaba ameliyat için ödediğimiz ücrete dahil midir?
Yara izleri için kullanmadınız mı hiçbir şey?Yok canım ben kullanmadım ögle esktra bant alın demedi bana pansuman yaptırdım 2 günde bir o oldu
Eki Görüntüle 2591741 Kızlar ameliyatimin 10.gunu dikişler nasıl sizce her şey normal mi korkuyorum açılır diye bi sıkıntı var mı sizce kabuk bağlamış mı anlayamıyorum ben çok da kaşınıyor :/
Merhabalar hanımlar ameliyat sonrasu koltuk altına doğru portluk kalan varmı acaba ben birde zayıflama yolunda ilerliyorum sarkma olurmu acaba ilerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?