Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Aslinda 3 ay kontrolunde belliydi ama nedense cok ustunde durmadim...doktorda beni yonlendirmedi...6 ay kontrolunde duzeltelim diyince kabul ettim...Uclari icerdeydi sonradan dikis kaynadikca disari cikacak dedi, cikmadi sanki icerde kaynadi kahverengi kisim...okadar ameliyat sonrasi foto inceledim hic benimki gibi gomuk dikilmisini gormedim...sizin nasildi ilk dikildiginde

Çok geçmiş olsun. Siz free nipple tekniği mi olmuştunuz yoksa normal ters t falan mı? Cok gözümde canlandıramadım içeride kalma kısmını, etrafındaki pembe harede mi sorun oldu acaba
Ters t teknigi, gogus ucunu yerinden oynatmadilar...Foto yuklemeyi beceremedim yoksa herkese tecrube olmasi icin paylasicam

Oyle canim inan cok mutsuzum... seninki ilk ameliyattan ciktiinda uclari meme dokusunun icerisindemiydi

Benim yapısal olarak da zaten çok çıkık bi meme ucum yok önceden de yoktu ama aynı meme ucu ameliyattan sonra da. Çünkü çevresi kesiliyo sadece normalde meme ucu ellenmiyo ki şaşırdım o yüzden böyle bi duruma

Canım öncelikle çok geçmiş olsun.. Allahın izniyle herşey yoluna girecektir içini ferah tut.
Sana teselli vermek için söylemiyorum inan bana herkesin kötü giden bir sorunu, rahatsız olduğu bir detay, ufakta olsa içine sinmeyen bişeyler mutlaka vardır.
Bana ameliyat olduktan bikaç gün sonra sorsan ooo iyiki oldum bu zamana kadar aptal gibi nasıl beklemişim vs vs derdim. 6 ay sonunda bu kadar heyecanlı bahsedemiyorum bu ameliyattan. Meme başımın çevresinden yana sıkıntılıyım kızarıklıklar geçmek bilmiyor. Birde sol mememdeki meme başı çevresindeki kızarıklık meme başımdaki kahverengini aldı ve yuvarlak kısım artık yuvarlak değil. Sağ mememde ciddi sorun yaşamıştım 4 ay boyunca kapanmayan bir yarayla uğraştım. Yara geçti çok şükür ama kocaman izi hala duruyor. Memelerimde değil ama sağ mememin koltuk altına doğru direnin takıldığı kısımlarda hissizlik var. Oraya dokunduğumda yokmuş gibi tuhaf bişi hissediyorum. Yani emin ol sorun yaşayan biri olarak tek değilsin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dualarım seninle ♥

Şeyma Merhaba,

Uzun oldu biraz ara verdin. bir kaç gündür görüyorum seni burada. Benim de 7 ay oldu ameliyat olalı. 10 gün önce meme kenarlarındaki kulakları (ingilizce terim=dog ear) düzeltti doktor lokal anestezi ile. 20dk falan sürdü. Daha foto atamadım, ama atacağım. Sen de en son 3. ay güncellemesinde kalmışsın. Bi ara müsait olduğunda foto yüklersen sevinirim. Bir yerde yoldaş olduk sayılırız. =)

İlla insanın morali bozuluyor tabi; daha dik olsaydı, daha küçük olsaydı, areolalar daha yuvarlak olsaydı, asimetrik olmasaydı zart zurt.. insanoğlu neyle tatmin olmuş ki... diye sakinleştirmeye çalışıyorum kendimi. Ama söylesene; eskiye göre iyi değil mi? Yani yara izin olmasaydı, areolalar yuvarlak olsaydı ama aynı ağırlık, sarkıklık, büyüklük olsaydı daha mı iyiydi? Bu yönden bakmaya çalışıyorum..

Sevgiler

Gecmis olsun kizlar insallah cabucak iyilesirsiniz, bende cuma günü ameliyat olucam sizlere bende bilgi vermek istiyorum insallah iyi olur cok korkuyorum.

3 kez ertelendi ama son 2 günüm kaldi hem heyecanliyim hem korkuyorum dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…