- 24 Şubat 2018
- 35
- 21
- 18
- 45
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.181
Çok teşekkürler.aynen bemde tam toparlandım baktım yaz bitti.doktorum çok doluydu.hemen alalım deyince hayır diyemedim.bir ay bile dolmadan oldum.en iyisini yaparsınız şubat en iyisi.şimdi den geçmiş olsun
Beni de izler misin?
Merhaba çok geçmiş olsun.beni izleyebilir misiniz acaba?5. Ay fotosu koydum. Kızarıklık nerdeyse bitti artık. Yarım milimlik bi inme oldu 20,5tan 21cm oldu. Gayet güzel her şey. Herkese sevgileer, kolaylıklaar.
Hazel beni de izler misin?Evet normal bende de oldu üç ay sonra falan geçti anca o ilk kalkıştaki ağrılar.
Tesekkur ederim iki gun sonra olacagim sureci paylasirimDuzeltilebilecek bir sıkıntı olmasina sevindim çok uzuluyordun. Çok geçmiş olsun bize de yaz
Aslinda 3 ay kontrolunde belliydi ama nedense cok ustunde durmadim...doktorda beni yonlendirmedi...6 ay kontrolunde duzeltelim diyince kabul ettim...Uclari icerdeydi sonradan dikis kaynadikca disari cikacak dedi, cikmadi sanki icerde kaynadi kahverengi kisim...okadar ameliyat sonrasi foto inceledim hic benimki gibi gomuk dikilmisini gormedim...sizin nasildi ilk dikildigindeÇok üzüldüm tekrardan küçük de olsa bi operasyon geçirmenize. Eminim toparlanır gayet iyi geçer. Peki Nasıl anlaşıldı bu böyle sonradan? İlk defa denk geldim böyle bi şeye sizin tekniğiniz meme ucu taşımalı mıydı yoksa ters t miydi? Sanırım meme ucunu taşıyarak yaptılar çünkü diğer tekniklerde meme ucu sabit kalıyo yani içerde kalma gibi bi durumu olmaz diye düşünüyorum. Umarım çok iyi bi sonuç alırsın, şimdiden geçmiş olsun.
Sizin uclarin dikisi nasil acaba gomulumu gogus ucu...bakabilir miyimKızlar 17. Gün fotosu koydum albumde.
Ters t teknigi, gogus ucunu yerinden oynatmadilar...Foto yuklemeyi beceremedim yoksa herkese tecrube olmasi icin paylasicamÇok geçmiş olsun. Siz free nipple tekniği mi olmuştunuz yoksa normal ters t falan mı? Cok gözümde canlandıramadım içeride kalma kısmını, etrafındaki pembe harede mi sorun oldu acaba
İzliyorum seni bakabilirsin fotoğrafa. Albüm yaparak ekleyebilirsin fotoğraf.Ters t teknigi, gogus ucunu yerinden oynatmadilar...Foto yuklemeyi beceremedim yoksa herkese tecrube olmasi icin paylasicam
Oyle canim inan cok mutsuzum... seninki ilk ameliyattan ciktiinda uclari meme dokusunun icerisindemiydicanım aynı durum ameliyattan i
canım aynı durım ameliyattan iki gün sonra oldu bende.doktorlar farkettiler hemen müdahale ettiler.sülük tedavisi yaptılar.daha sonra meme uçları hemen toparladı çok şükür.eğer işe yaramasaydı bende dediğin gibi revizyon geçircektim.6 ay olmuş seninki.bu zaman zarfında belli olmadımı uçlar hep içe çökükmüydü.doktor bunu gözardı etmemeliydi.bence.benimde 5 ay oldu hemen hemen.geçmiş olsun cnm
Yüklerden kurtulmuşsun süper inş en kısa sürede iyileşirsin tamamen bide devletdemi oldunuz özeldemiTakıbe aldm bakabılırsınız
Benim yapısal olarak da zaten çok çıkık bi meme ucum yok önceden de yoktu ama aynı meme ucu ameliyattan sonra da. Çünkü çevresi kesiliyo sadece normalde meme ucu ellenmiyo ki şaşırdım o yüzden böyle bi durumaAslinda 3 ay kontrolunde belliydi ama nedense cok ustunde durmadim...doktorda beni yonlendirmedi...6 ay kontrolunde duzeltelim diyince kabul ettim...Uclari icerdeydi sonradan dikis kaynadikca disari cikacak dedi, cikmadi sanki icerde kaynadi kahverengi kisim...okadar ameliyat sonrasi foto inceledim hic benimki gibi gomuk dikilmisini gormedim...sizin nasildi ilk dikildiginde
Gorebilirmiyim merak ettim bende yeni oldum 5 gün olduTers t teknigi, gogus ucunu yerinden oynatmadilar...Foto yuklemeyi beceremedim yoksa herkese tecrube olmasi icin paylasicam
Merhabalar benim de 6ay 15 gun oldu hala hissetmiyorum goguslerimi ama biraz daha kabullendim. 6 ay kontrolune gittim gogus uclarim icerde kalmis...Bu hafta ikisini tamamen cikartip tekrar dikecekler... Kendimi telkin etmeye calisiyorum bana dua edin...
Canım öncelikle çok geçmiş olsun.. Allahın izniyle herşey yoluna girecektir içini ferah tut.
Sana teselli vermek için söylemiyorum inan bana herkesin kötü giden bir sorunu, rahatsız olduğu bir detay, ufakta olsa içine sinmeyen bişeyler mutlaka vardır.
Bana ameliyat olduktan bikaç gün sonra sorsan ooo iyiki oldum bu zamana kadar aptal gibi nasıl beklemişim vs vs derdim. 6 ay sonunda bu kadar heyecanlı bahsedemiyorum bu ameliyattan. Meme başımın çevresinden yana sıkıntılıyım kızarıklıklar geçmek bilmiyor. Birde sol mememdeki meme başı çevresindeki kızarıklık meme başımdaki kahverengini aldı ve yuvarlak kısım artık yuvarlak değil. Sağ mememde ciddi sorun yaşamıştım 4 ay boyunca kapanmayan bir yarayla uğraştım. Yara geçti çok şükür ama kocaman izi hala duruyor. Memelerimde değil ama sağ mememin koltuk altına doğru direnin takıldığı kısımlarda hissizlik var. Oraya dokunduğumda yokmuş gibi tuhaf bişi hissediyorum. Yani emin ol sorun yaşayan biri olarak tek değilsin. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dualarım seninle ♥
Bence cok duzgun guzel temız duruyor amelıyat yerı bellı berlırsız duruşuda cok ıyı baktımda4. Ay fotoğrafları yükledim arkadaşlar ve ben ebattan kesinlikle memnun değilim(
Ya neden çok şaşırdım bence çok iyi görünüyor hem de cok doğal duruyor. Boşuna üzme kendini 10 numara olmus4. Ay fotoğrafları yükledim arkadaşlar ve ben ebattan kesinlikle memnun değilim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?