Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Doktor biliyor cumartesi kontrole gitmistim. Bişey demedi. 1 haftadır artmadı hiç ama azalmadi da
Bi sebebı olmalı ama bence dr lar bazen hatalarını kabul etmeyip gecıstırme yoluna gıdebıliyor önemsız gıbı gösterıp. Bu amelıyatta aşırı morluk sık rastlanan bısey degıl dıger tarafta yokmuş bıde ondan dedım inşallah gecer

Perşembe sorayım o zaman tekrar. Sırttakini önemsemedim de meme altındaki canımı sıkıyor

canım aynı durum ameliyattan i
canım aynı durım ameliyattan iki gün sonra oldu bende.doktorlar farkettiler hemen müdahale ettiler.sülük tedavisi yaptılar.daha sonra meme uçları hemen toparladı çok şükür.eğer işe yaramasaydı bende dediğin gibi revizyon geçircektim.6 ay olmuş seninki.bu zaman zarfında belli olmadımı uçlar hep içe çökükmüydü.doktor bunu gözardı etmemeliydi.bence.benimde 5 ay oldu hemen hemen.geçmiş olsun cnm

birde ikinci çocuğu istediğimi söyledim.ona göre ttitizlikle ilgilendiler.senin çocuk varmı yada evlimisin.fotolarını görebilşrmiyim.

korkma cnm ne kadar oldu.fotoların varsa bakabilirmiyim
Foto paylaşmayı düşünmedim hiç, çok rahat değilim o konuda. Bu morluğa hematom deniliyormuş, realselfte bi kadın gögüslerimden biri diğerinin iki katı oldu demiş ki benim büyüklük aynı sadece dıstan mor. His uyuşukluk durumu da aynı. İgneyle çekebiliyorlarmıs kendi de eriyebiliyormus ama realsefteki doktorlar iğneyle çekilmesini önermis. Olmadı yarın bi sorayım tekrardan

arkadaşlar ben ameliyattan sonra tamamen sütyeni bıraktım takamıyorum.önceden çok sıkıntı yaşıyordum büyükken.rahatlığa alıştım.acaba kötümü yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…