- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.141
Bende boyle bı morluk olmadı aşırı fazla geldı bana evham yapma ama gostermelısın benceŞu morluk normal mi? Dıger tarafta yok. Bi de ne zamana geçer hep böyle kalmayacak sanırım.
Bende boyle bı morluk olmadı aşırı fazla geldı bana evham yapma ama gostermelısın bence
Bi sebebı olmalı ama bence dr lar bazen hatalarını kabul etmeyip gecıstırme yoluna gıdebıliyor önemsız gıbı gösterıp. Bu amelıyatta aşırı morluk sık rastlanan bısey degıl dıger tarafta yokmuş bıde ondan dedım inşallah gecerDoktor biliyor cumartesi kontrole gitmistim. Bişey demedi. 1 haftadır artmadı hiç ama azalmadi da
Perşembe sorayım o zaman tekrar. Sırttakini önemsemedim de meme altındaki canımı sıkıyorBi sebebı olmalı ama bence dr lar bazen hatalarını kabul etmeyip gecıstırme yoluna gıdebıliyor önemsız gıbı gösterıp. Bu amelıyatta aşırı morluk sık rastlanan bısey degıl dıger tarafta yokmuş bıde ondan dedım inşallah gecer
canım telaş etme ama bu pek normal değil.okadar ameliyat olan var hiç böyle bişeyle karşılaşmadık.acilen gitmelisin başka doktora görün birde.Perşembe sorayım o zaman tekrar. Sırttakini önemsemedim de meme altındaki canımı sıkıyor
ne kadar zaman oldu ameliyat olalı.nerde oldunuzŞu morluk normal mi? Dıger tarafta yok. Bi de ne zamana geçer hep böyle kalmayacak sanırım.
canım ödem mödem kalmadı.izlerimde de sıkıntı yok.dikişlerimde açılma falanda olmadı.izler var tabi ama sönük yani kızarık değil çok şükürOdemler tamamen gitti mi? İzleriniz ne durumda ?
canım telaş etme ama bu pek normal değil.okadar ameliyat olan var hiç böyle bişeyle karşılaşmadık.acilen gitmelisin başka doktora görün birde.
canım aynı durım ameliyattan iki gün sonra oldu bende.doktorlar farkettiler hemen müdahale ettiler.sülük tedavisi yaptılar.daha sonra meme uçları hemen toparladı çok şükür.eğer işe yaramasaydı bende dediğin gibi revizyon geçircektim.6 ay olmuş seninki.bu zaman zarfında belli olmadımı uçlar hep içe çökükmüydü.doktor bunu gözardı etmemeliydi.bence.benimde 5 ay oldu hemen hemen.geçmiş olsun cnmSevgili arkadaslar benim his problemimi biliyorsunuz ama benim durumumdan etkilenip bu operasyonu yaptirmamazlik etmeyin...Ben baska tecrubelerden faydalanmak ve benim tecrubemin de baskasina yol gostermesi dilegiyle yaziyorum...6bucuk ay oldu his kaybimda hic bir gelisme olmadi...Ben orantisiz, yamuk vs. olsaydi da keske hissi gitmeseydi demistim bir arkadas da bana hayirlisini dile demisti...6ay kontrolune gittim gogus uclarimin yarisi icerde kalmis...Bu hafta iki ucuda cikartip kuculterek tekrar dikecekler...İcinizde boyle bir tecrubeye tanik olan var mi...Bana dua ederseniz sevinirim...
korkma cnm ne kadar oldu.fotoların varsa bakabilirmiyimYaa, korktum bak şimdi
canım aynı durum ameliyattan i
canım aynı durım ameliyattan iki gün sonra oldu bende.doktorlar farkettiler hemen müdahale ettiler.sülük tedavisi yaptılar.daha sonra meme uçları hemen toparladı çok şükür.eğer işe yaramasaydı bende dediğin gibi revizyon geçircektim.6 ay olmuş seninki.bu zaman zarfında belli olmadımı uçlar hep içe çökükmüydü.doktor bunu gözardı etmemeliydi.bence.benimde 5 ay oldu hemen hemen.geçmiş olsun cnm
Beni de takip edebilir misiniz?Kızlar 17. Gün fotosu koydum albumde.
canım izlermisin benideAlbüm yaptım tum sürecı ekledım baştan sonrasına bakabılırsınız bıldıgınız gıbı sorunluydu benım bıraz
Foto paylaşmayı düşünmedim hiç, çok rahat değilim o konuda. Bu morluğa hematom deniliyormuş, realselfte bi kadın gögüslerimden biri diğerinin iki katı oldu demiş ki benim büyüklük aynı sadece dıstan mor. His uyuşukluk durumu da aynı. İgneyle çekebiliyorlarmıs kendi de eriyebiliyormus ama realsefteki doktorlar iğneyle çekilmesini önermis. Olmadı yarın bi sorayım tekrardankorkma cnm ne kadar oldu.fotoların varsa bakabilirmiyim
Takip için teşekkürler, maşallah çektiğin sıkıntılara değmiş, çok güzel görünüyolar. Benim35 cm ve 90 e sütyen kullanıyorum. Sizin beden neydi ameliyat öncesi?benimkide 32 cm di ama şimdiiiiii 17 cm civarı :)))
90 d bazen 90 e.siz oldunuzmu ameliyat.Takip için teşekkürler, maşallah çektiğin sıkıntılara değmiş, çok güzel görünüyolar. Benim35 cm ve 90 e sütyen kullanıyorum. Sizin beden neydi ameliyat öncesi?
teşekkürler bu arada :)))90 d bazen 90 e.siz oldunuzmu ameliyat.
Ben 75 kg idim 70 e indim, biraz daha vermeyi istiyoru .Bu süreçte de doktor araştırıyorum,öncelikli tercihim samsun olmazsa ankarada bi doktora olacağım. Bikaç ay içinde niyetliyim.90 d bazen 90 e.siz oldunuzmu ameliyat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?