- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.161
canım deri altı kanamaların olmuş.ameliyatın yeniyse normal tabi.kişiden kişiye deri yapısı falan değişiyor sıkıntı yapma cnmFoto paylaşmayı düşünmedim hiç, çok rahat değilim o konuda. Bu morluğa hematom deniliyormuş, realselfte bi kadın gögüslerimden biri diğerinin iki katı oldu demiş ki benim büyüklük aynı sadece dıstan mor. His uyuşukluk durumu da aynı. İgneyle çekebiliyorlarmıs kendi de eriyebiliyormus ama realsefteki doktorlar iğneyle çekilmesini önermis. Olmadı yarın bi sorayım tekrardan
hayırlısı olsun.çok rahatlıcaksınız emin olun.Ben 75 kg idim 70 e indim, biraz daha vermeyi istiyoru .Bu süreçte de doktor araştırıyorum,öncelikli tercihim samsun olmazsa ankarada bi doktora olacağım. Bikaç ay içinde niyetliyim.
bu arada kış yada baharda çok sıcaklar olmadan olun amelşyatınızı.ben temmuz da oldum çok sıkıntı çektim.Ben 75 kg idim 70 e indim, biraz daha vermeyi istiyoru .Bu süreçte de doktor araştırıyorum,öncelikli tercihim samsun olmazsa ankarada bi doktora olacağım. Bikaç ay içinde niyetliyim.
Evet ben de buradan okuduklarımla hızlı davranmam gerektiğini anladım.şubat falan düşünüyorum nasipse, ben de kurtulmayı çok istiyorum hayırlısıyla. İyi akşamlar, bigilendirmeler için de çok teşekkürler. Bilgi alabileceğimiz çok dazla yer yok malum.bu arada kış yada baharda çok sıcaklar olmadan olun amelşyatınızı.ben temmuz da oldum çok sıkıntı çektim.
Artı yaza iyileşmek ve istediklermi giyebilmek hayalim :)bu arada kış yada baharda çok sıcaklar olmadan olun amelşyatınızı.ben temmuz da oldum çok sıkıntı çektim.
aynen bemde tam toparlandım baktım yaz bitti.doktorum çok doluydu.hemen alalım deyince hayır diyemedim.bir ay bile dolmadan oldum.en iyisini yaparsınız şubat en iyisi.şimdi den geçmiş olsunArtı yaza iyileşmek ve istediklermi giyebilmek hayalim :)
Bence böyle bir riske hiç girme, o kadar zahmeti ziyan etmiş olursun, hele de tamamen iyilesmemisken yapma derimarkadaşlar ben ameliyattan sonra tamamen sütyeni bıraktım takamıyorum.önceden çok sıkıntı yaşıyordum büyükken.rahatlığa alıştım.acaba kötümü yapıyorum
Beni de izler misin?Albüm yaptım tum sürecı ekledım baştan sonrasına bakabılırsınız bıldıgınız gıbı sorunluydu benım bıraz
doğru canım.sporcu südyenimi iyi olur.yoksa ameliyat sütyenine devammj edeyim.Bence böyle bir riske hiç girme, o kadar zahmeti ziyan etmiş olursun, hele de tamamen iyilesmemisken yapma derim
doktorum penye hafif sutyen dedi ama takınca ağrım oluyor önden cıtcıtlı ithal bir sutyen aldım gögüsleri ne kadar yüksege omuzdan kaldırıp desteklerse o kadar az ağrı oluyor onu farkettim.Eki Görüntüle 2213666 Ben bunu kullandım çok rahat geçti tavsiye ediyorum yine de doktorunuza sorun derim.
arkadaşlar ben ameliyattan sonra tamamen sütyeni bıraktım takamıyorum.önceden çok sıkıntı yaşıyordum büyükken.rahatlığa alıştım.acaba kötümü yapıyorum
lipo yapıldıysa morluk olur diye biliyorumYaa, korktum bak şimdi
Aynen. bana lipo yapıldı belime kadar mordu. 10 güne kadar kayboldulipo yapıldıysa morluk olur diye biliyorum
Ben sütyen hıc takmadım 27. Gunum takmadmarkadaşlar ben ameliyattan sonra tamamen sütyeni bıraktım takamıyorum.önceden çok sıkıntı yaşıyordum büyükken.rahatlığa alıştım.acaba kötümü yapıyorum
EvetAnkara tıp da heyet raporuyla mi oldun ameliyat?
Siz nerde olmustunuzGeçmiş olsun direnlerin çıkınca çok rahatlarsın.
sizde mi ankara tıpta oldunzjSiz nerde olmustunuz
Siz nerde olmustunuzGeçmiş olsun direnlerin çıkınca çok rahatlarsın.
Hayır rapora girecek kadar büyük değil dendi. Ben özel de oldum.Siz nerde olmustunuz
bursa devlet hastanesinde oldum ücretli ama memnunum şimdilik.Siz nerede ve kime oldunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?