Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Foto paylaşmayı düşünmedim hiç, çok rahat değilim o konuda. Bu morluğa hematom deniliyormuş, realselfte bi kadın gögüslerimden biri diğerinin iki katı oldu demiş ki benim büyüklük aynı sadece dıstan mor. His uyuşukluk durumu da aynı. İgneyle çekebiliyorlarmıs kendi de eriyebiliyormus ama realsefteki doktorlar iğneyle çekilmesini önermis. Olmadı yarın bi sorayım tekrardan
canım deri altı kanamaların olmuş.ameliyatın yeniyse normal tabi.kişiden kişiye deri yapısı falan değişiyor sıkıntı yapma cnm

Ben 75 kg idim 70 e indim, biraz daha vermeyi istiyoru .Bu süreçte de doktor araştırıyorum,öncelikli tercihim samsun olmazsa ankarada bi doktora olacağım. Bikaç ay içinde niyetliyim.
bu arada kış yada baharda çok sıcaklar olmadan olun amelşyatınızı.ben temmuz da oldum çok sıkıntı çektim.

bu arada kış yada baharda çok sıcaklar olmadan olun amelşyatınızı.ben temmuz da oldum çok sıkıntı çektim.
Evet ben de buradan okuduklarımla hızlı davranmam gerektiğini anladım.şubat falan düşünüyorum nasipse, ben de kurtulmayı çok istiyorum hayırlısıyla. İyi akşamlar, bigilendirmeler için de çok teşekkürler. Bilgi alabileceğimiz çok dazla yer yok malum.

Back