Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Tesekkur ederim canim, kabul etmekten baska caremiz yok dedigin gibi Allah dermansiz dert vermesin...gozumu karartip olacagim yarin..durumumu burdan paylasirim dua edin bana

Geçmiş olsun sende kurtuldun darısı diğerlerının başına

Geçmiş olsun kurtuldun darısı başımıza bir an önce sorunsuz iyilesirsin iz insaalh

Bakabilirmiyim ben de

Slm kızlar bugün 7. Günüm iyiyim çok sükür ağrım olduğunu söyleyemem rahat geçti ameliyat süreci ama sağ göğsün bitim kısmını deriyi denk getirmemiş doktor çok fazla büzüşme var görünce çok üzüldüm o duzeltilebilirmi bilmiyorum yaşayan varmi acaba

Kızlar bu arada medikal sütyende bedenim 75b yazıyor normal sütyenlerdede bu bedeni mi tercih etmeliyim yoksa eskiden toparlayıcılarda daha küçük beden olup balenlilerde daha büyük olduğu gibi büyük beden mi alıcam yine

Ters t teknigi, gogus ucunu yerinden oynatmadilar...Foto yuklemeyi beceremedim yoksa herkese tecrube olmasi icin paylasicam

Bende ayni sekilde olacagim. Beni izlermisiniz sakincasi yoksa fotogeaflarinizi gormek isterim.

Cok gecmis olsun.. umarim daha iyisindir.. Siz nerede ve kime oldunuz ?

Insallah istedigin gibi olur.. simdiden cok geçmiş olsun..

4. Ay fotoğrafları yükledim arkadaşlar ve ben ebattan kesinlikle memnun değilim (
Ben sizin daha önceki fotonuzuda görmüştüm çok beğenmiştim neden begenmiyosun küçük mu olsun istiyosun dikislerin duruşu çok güzel gerçekten benim dikisim altlar çok kötü olmuş korktuğum başıma geldi

Benim de vardı büzüklükler ama geçti foto atabilşr misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…