- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #31.121
Gerginlik şişlik hissine ne diyor Doktor. Benimde 4. Günüm Sol göğsümde hissediyorumSagolun hala sızlama var gergınlık agırlık var üzerımde ruhen bunaldım cocuklu evde cok daha zor dun sankı soldada acılma var gıbıme geldı sardım hemen korkudan
Benide izleyebilirmisinizGerginlik şişlik hissine ne diyor Doktor. Benimde 4. Günüm Sol göğsümde hissediyorum
Benım 25 gun oldu hala var sızın 4.gunde cok daha normal ödem olması gececek inşallahBenide izleyebilirmisiniz
Ankara tıp da heyet raporuyla mi oldun ameliyat?Ankara tip ta Burak Kaya çok insancıl ilgili bir insan.
Teşekkür ederim. Bugün çok keyifsizdim, fiziksel ağrım kalmadı sayılır ama evden çıkamamak, sürekli halsizlik, yorgunluk falan insanı biraz yıpratıyor. Henüz şöyle uzun uzun sıcak bir duş da alamadım belki alsam rahatlayacam
Albüm yaptım tum sürecı ekledım baştan sonrasına bakabılırsınız bıldıgınız gıbı sorunluydu benım bıraz
Mrb bende ameliyatımi oldum çok şükür çok korkuyorum ama çok iyi geçti ağrım da olmadı hareket ettikçe acı oluyo sadece bugün 3. Günüm yarın çıkıcam hastaneden direnler duruyor hala yarın çıkaracaklar
Duzeltilebilecek bir sıkıntı olmasina sevindim çok uzuluyordun. Çok geçmiş olsun bize de yazMerhabalar benim de 6ay 15 gun oldu hala hissetmiyorum goguslerimi ama biraz daha kabullendim. 6 ay kontrolune gittim gogus uclarim icerde kalmis...Bu hafta ikisini tamamen cikartip tekrar dikecekler... Kendimi telkin etmeye calisiyorum bana dua edin...
Sevgili arkadaslar benim his problemimi biliyorsunuz ama benim durumumdan etkilenip bu operasyonu yaptirmamazlik etmeyin...Ben baska tecrubelerden faydalanmak ve benim tecrubemin de baskasina yol gostermesi dilegiyle yaziyorum...6bucuk ay oldu his kaybimda hic bir gelisme olmadi...Ben orantisiz, yamuk vs. olsaydi da keske hissi gitmeseydi demistim bir arkadas da bana hayirlisini dile demisti...6ay kontrolune gittim gogus uclarimin yarisi icerde kalmis...Bu hafta iki ucuda cikartip kuculterek tekrar dikecekler...İcinizde boyle bir tecrubeye tanik olan var mi...Bana dua ederseniz sevinirim...
Benımde 25 26 gun oldu hala aynı kalkınca garıp sekılde agrı sızlama taş gıbı oluyoBenim 22. gün o hissi 10 gün yaşadım
Bende görebilirmiyimıyısın degıl mı sımdı cok zor gunler gecırmıssın bellı kı ama boyutları cok guzel olmus
Takıbe aldm bakabılırsınızBende görebilirmiyim
Dikislerde olmuyor ama koltuk altlarında biriken ödem bayağı ağrıyor kalktığimdaBısey sorucam yakın zamanda amelıyat olan arkadaslara yatıyoruz ya uzun sure agrı olmuyor ılk kalkınca aşırı bı agrı sızlama oluyo bende sızde bu oluyor mu acaba?
Evet normal bende de oldu üç ay sonra falan geçti anca o ilk kalkıştaki ağrılar.Bısey sorucam yakın zamanda amelıyat olan arkadaslara yatıyoruz ya uzun sure agrı olmuyor ılk kalkınca aşırı bı agrı sızlama oluyo bende sızde bu oluyor mu acaba?
Çok üzüldüm tekrardan küçük de olsa bi operasyon geçirmenize. Eminim toparlanır gayet iyi geçer. Peki Nasıl anlaşıldı bu böyle sonradan? İlk defa denk geldim böyle bi şeye sizin tekniğiniz meme ucu taşımalı mıydı yoksa ters t miydi? Sanırım meme ucunu taşıyarak yaptılar çünkü diğer tekniklerde meme ucu sabit kalıyo yani içerde kalma gibi bi durumu olmaz diye düşünüyorum. Umarım çok iyi bi sonuç alırsın, şimdiden geçmiş olsun.Merhabalar benim de 6ay 15 gun oldu hala hissetmiyorum goguslerimi ama biraz daha kabullendim. 6 ay kontrolune gittim gogus uclarim icerde kalmis...Bu hafta ikisini tamamen cikartip tekrar dikecekler... Kendimi telkin etmeye calisiyorum bana dua edin...
Merhaba benide izlermisiniz benimde 2 ay oldu resimlerinizi merak ediyorumAlbüm yaptım tum sürecı ekledım baştan sonrasına bakabılırsınız bıldıgınız gıbı sorunluydu benım bıraz
Odemler tamamen gitti mi? İzleriniz ne durumda ?arkadaşlar merhaba benim 5 ay oldu ameliyat olalı.bazen iğneler batar gibi bıçak saplanır gibi ağrılar oluyor.sertliklerde var.fakat meme ucu hissim var çok şükür.meme ucumu sıkınca acıyor ve dışarıda son 15 gündür böyle ama önceden his yoktu.zamanla geliyor his merak etmeyin arkadaşlar.hepinize geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?