Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Az daha sabir insallah hemen toparlarsin sen nerede ameliyat olmustun ?

Albüm yaptım tum sürecı ekledım baştan sonrasına bakabılırsınız bıldıgınız gıbı sorunluydu benım bıraz

Cok gecmis olsun. Benide izlermisin? Şuan nasilsin ?

Duzeltilebilecek bir sıkıntı olmasina sevindim çok uzuluyordun. Çok geçmiş olsun bize de yaz

Çok geçmiş olsun. Siz free nipple tekniği mi olmuştunuz yoksa normal ters t falan mı? Cok gözümde canlandıramadım içeride kalma kısmını, etrafındaki pembe harede mi sorun oldu acaba

Bısey sorucam yakın zamanda amelıyat olan arkadaslara yatıyoruz ya uzun sure agrı olmuyor ılk kalkınca aşırı bı agrı sızlama oluyo bende sızde bu oluyor mu acaba?

Bısey sorucam yakın zamanda amelıyat olan arkadaslara yatıyoruz ya uzun sure agrı olmuyor ılk kalkınca aşırı bı agrı sızlama oluyo bende sızde bu oluyor mu acaba?
Dikislerde olmuyor ama koltuk altlarında biriken ödem bayağı ağrıyor kalktığimda

Çok üzüldüm tekrardan küçük de olsa bi operasyon geçirmenize. Eminim toparlanır gayet iyi geçer. Peki Nasıl anlaşıldı bu böyle sonradan? İlk defa denk geldim böyle bi şeye sizin tekniğiniz meme ucu taşımalı mıydı yoksa ters t miydi? Sanırım meme ucunu taşıyarak yaptılar çünkü diğer tekniklerde meme ucu sabit kalıyo yani içerde kalma gibi bi durumu olmaz diye düşünüyorum. Umarım çok iyi bi sonuç alırsın, şimdiden geçmiş olsun.

arkadaşlar merhaba benim 5 ay oldu ameliyat olalı.bazen iğneler batar gibi bıçak saplanır gibi ağrılar oluyor.sertliklerde var.fakat meme ucu hissim var çok şükür.meme ucumu sıkınca acıyor ve dışarıda son 15 gündür böyle ama önceden his yoktu.zamanla geliyor his merak etmeyin arkadaşlar.hepinize geçmiş olsun

Odemler tamamen gitti mi? İzleriniz ne durumda ?

Şu morluk normal mi? Dıger tarafta yok. Bi de ne zamana geçer hep böyle kalmayacak sanırım.

Eklentiler

• 20181210_213925.jpg
    135,8 KB · Görüntüleme: 169
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…