Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

cabalıyorum ınsallah cok zorlanıyorum
Selam ameliyattan 2 ay önce bıraktım.cok da faydasını gördüm. Belki biliyorsundur ama YouTube da "Allan Carr sigarayı bırakmanın kolay yolu" yazarsan çıkan videolar inanılmaz etkili. Tabi istekli biri için. Denemekte fayda var. ;)

Teşekkür ederim. Bugün çok keyifsizdim, fiziksel ağrım kalmadı sayılır ama evden çıkamamak, sürekli halsizlik, yorgunluk falan insanı biraz yıpratıyor. Henüz şöyle uzun uzun sıcak bir duş da alamadım belki alsam rahatlayacam
1-1,5 ay kadar duşa başlansa da çok sıcak ve uzun süre alınmaması gerekiyo kendini o yüzden duşa da şartlama bu kadar iyice mutsuz olursun. Evden neden çıkamıyosun bence çıkıp bi yürüsen soğuk havada rahatlarsın.

kızlar aranızda sıgara içip amelıyat olan var mı benim ameliyata yaklasık 35 gün var 1 hafta once bıraktım dedım sadece 3 gun ıcmedım sonrakı gunlerde 1 er tane ıctım dr sıgarayla ılgılı bırssey sormadı benım de soylemek aklıma gelmedı tıp fakultesınde ve sadece persembe sabahları muayenesı var benım de ızın alıp gıtme sansım yok kısacası soramıyorum doktora
Evet bırakmadan içenler vardı ama kesinlikle bırakmanı tavsiye ediyorum bu şansa bırakılacak bi şey değil çünkü. Ciddi sonuçları olabilir. Ben bir sene öncesinde bıraktım ki tek tük içiyodum.

Kızlar merhaba eskisi gibi sık sık uğrayamıyorum buraya. Herkes iyi mi eski ameliyat olanlar ne durumdasınız? Benim 6 ay 9 gün oldu ameliyat olalı. Meme başlarımdaki izler hala geçmedi. Aslında bende biraz ihmal ediyorum krem ve yağlarımı düzenli sürmüyorum. Sizler ne durumdasınız kızlar?
Merhabalar benim de 6ay 15 gun oldu hala hissetmiyorum goguslerimi ama biraz daha kabullendim. 6 ay kontrolune gittim gogus uclarim icerde kalmis...Bu hafta ikisini tamamen cikartip tekrar dikecekler... Kendimi telkin etmeye calisiyorum bana dua edin...

Sevgili arkadaslar benim his problemimi biliyorsunuz ama benim durumumdan etkilenip bu operasyonu yaptirmamazlik etmeyin...Ben baska tecrubelerden faydalanmak ve benim tecrubemin de baskasina yol gostermesi dilegiyle yaziyorum...6bucuk ay oldu his kaybimda hic bir gelisme olmadi...Ben orantisiz, yamuk vs. olsaydi da keske hissi gitmeseydi demistim bir arkadas da bana hayirlisini dile demisti...6ay kontrolune gittim gogus uclarimin yarisi icerde kalmis...Bu hafta iki ucuda cikartip kuculterek tekrar dikecekler...İcinizde boyle bir tecrubeye tanik olan var mi...Bana dua ederseniz sevinirim...

Merhabalar benim de 6ay 15 gun oldu hala hissetmiyorum goguslerimi ama biraz daha kabullendim. 6 ay kontrolune gittim gogus uclarim icerde kalmis...Bu hafta ikisini tamamen cikartip tekrar dikecekler... Kendimi telkin etmeye calisiyorum bana dua edin...
Hadı ya cok gecmış olsun 6 aydan sonra boyle bısey olabılecegını bılmıyordum şaşırdım

Sevgili arkadaslar benim his problemimi biliyorsunuz ama benim durumumdan etkilenip bu operasyonu yaptirmamazlik etmeyin...Ben baska tecrubelerden faydalanmak ve benim tecrubemin de baskasina yol gostermesi dilegiyle yaziyorum...6bucuk ay oldu his kaybimda hic bir gelisme olmadi...Ben orantisiz, yamuk vs. olsaydi da keske hissi gitmeseydi demistim bir arkadas da bana hayirlisini dile demisti...6ay kontrolune gittim gogus uclarimin yarisi icerde kalmis...Bu hafta iki ucuda cikartip kuculterek tekrar dikecekler...İcinizde boyle bir tecrubeye tanik olan var mi...Bana dua ederseniz sevinirim...
Canım geçmiş olsun, muhtemelen çok küçük bir operasyon olacaktır iyi şanslar diliyorum inşallah kolay geçecek, bize burdan yazmayı unutma

Benımde zor iyileşiyor ıkıncı kez dıkıldı bu sferde sankı duştan sonra sol tarafımda acılma var gıbı hıssettım hemen sardım korkudan sağ tarafım ıyı oldu ıkıncı dikişten sonra ıyı gıbı.. Ama sureklı bı sızlama gergınlık ağırlık var uzerımde sızdede varmı bu acıyla karısık degısık bısey
Beni de izler misin

kızlar ameliyat sonrası sutyen konusunda aklımda soru işaretleri var sporcu sütyenini taktıgımda göğüslserim acıyor ödem yapıyor gibi,ama klasik dolgusuz sütyende daha az agrı yapıyor ama onlarda dıkıslere baskı uyguluyor sizler nerler kullandınız ?
Evet dikişler baskı yapıyor ama toparlamaya için mecbur rahat ettim doktor kendi taktı en fermuarlı rahat aloverali bir sütyen resmini atayim
Screenshot_2018-12-10-13-47-17.png
Screenshot_2018-12-10-13-47-17.png

kızlar aranızda sıgara içip amelıyat olan var mı benim ameliyata yaklasık 35 gün var 1 hafta once bıraktım dedım sadece 3 gun ıcmedım sonrakı gunlerde 1 er tane ıctım dr sıgarayla ılgılı bırssey sormadı benım de soylemek aklıma gelmedı tıp fakultesınde ve sadece persembe sabahları muayenesı var benım de ızın alıp gıtme sansım yok kısacası soramıyorum doktora
Benim arkadaşım oldu sigara içiyordu. iyileşme sürecini zorlayabiliryor. Ama o hiç sıkıntı yaşamadı hatta çok iyileştirici söyledi doktor ama olumsuz etkisi olduğunu hep söylüyor doktorlar

Back