- 3 Ağustos 2018
- 496
- 572
- 33
- Konu Sahibi ---Lily---
- #30.941
Yok canım ya, ben hep kısa sürede toparlanıldığını okudum burdaki yorumlardan. Bir hafta bile yetecek bize bak gör
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen annem ablam dönüşümlü kalıyor bndede cok zor kısıtlı olduğundan hareketlergeçmiş olsun. Yardım edebilecek biri olmalı tabi mutlaka yanımızda, ben annemi çağırmayı düşünüyorum çünkü oğlum 3 yaşında
Çok geçmiş olsun. Kişiden kişiye ne kadar değişiyor. Ben de 10. Günümdeyim AVM gezdim yemek yaptım ağrı sızı çoktan gecti. Dikisler moralini bozmus olmali. Duzelince hizla toparlarsin. sıkıntılı surecler yasaniyor ama sonu güzel15.cı gunumdeyım ben sızlama şeklınde agrı var hareketlerım hsla kısıtlı dr kolu yukarı ksldırma zorlama dedı dikişimde açılma var dun cok uzuldum hep boyle kalacak sanıyor ınsan.. Agrıyı sızıyı gectım işin depresıf tarafıda cok fazla bunalıma gırmekten korkar oldum kızım5 yasında durmuyor okulu vs zorlanmaya basladım
Ne mutlu size gecmış olsun benım dikişlerim de dün acılma oldu ve kanıyor tekrar sargıya alındı o bölge.. Sızlama var yatıp kalkarken bıraz. Dışarı hıc cıkamadım henüz ıkı kere kontrol pansuman dışında malesefÇok geçmiş olsun. Kişiden kişiye ne kadar değişiyor. Ben de 10. Günümdeyim AVM gezdim yemek yaptım ağrı sızı çoktan gecti. Dikisler moralini bozmus olmali. Duzelince hizla toparlarsin. sıkıntılı surecler yasaniyor ama sonu güzel
Ne mutlu size gecmış olsun benım dikişlerim de dün acılma oldu ve kanıyor tekrar sargıya alındı o bölge.. Sızlama var yatıp kalkarken bıraz. Dışarı hıc cıkamadım henüz ıkı kere kontrol pansuman dışında malesefÇok geçmiş olsun. Kişiden kişiye ne kadar değişiyor. Ben de 10. Günümdeyim AVM gezdim yemek yaptım ağrı sızı çoktan gecti. Dikisler moralini bozmus olmali. Duzelince hizla toparlarsin. sıkıntılı surecler yasaniyor ama sonu güzel
Rabbim şifa versinçok geçmiş olsun , acil şifalar dilerim,
doktor bilgehan ilker diyorum başka söze grek yok. benim göğüslerim muhteşem birsürü doktor fotosunu istedi ben bile bakmaya doyamıyorum öle güzel ve acısız bir ameliyat oldumki kesinlikle tavsiye ederim. plastik cerrahi doktor bilgehan ilker yazarsanız doktor takvimi diye bir sHazel merhaba fotolarını gördüm nazar değmesin çok güzel, çok ideal olmuşlar. bende bu ameliyatı olmak istiyorum ama 9 bin çok fazla bütçemi zorlayacak bir para. İstanbulda yaşayıpta devlette ameliyat olanlar yazsa keşke
Fotoğrafın var mı acaba?doktor bilgehan ilker diyorum başka söze grek yok. benim göğüslerim muhteşem birsürü doktor fotosunu istedi ben bile bakmaya doyamıyorum öle güzel ve acısız bir ameliyat oldumki kesinlikle tavsiye ederim. plastik cerrahi doktor bilgehan ilker yazarsanız doktor takvimi diye bir s
ite var oraya yorumları görürsünüz ayrıca meme küçültme ameliyatı yaptırmak isteyenler diye konu başlığı açtım deneyimimi okuyabilirsiniz
Beni izler misin bakabilir miyim fotograflarinaFotoğrafın var mı acaba?
Geçmiş olsun Evr38 bak 15 gün yetmeyebiliyor15.cı gunumdeyım ben sızlama şeklınde agrı var hareketlerım hsla kısıtlı dr kolu yukarı ksldırma zorlama dedı dikişimde açılma var dun cok uzuldum hep boyle kalacak sanıyor ınsan.. Agrıyı sızıyı gectım işin depresıf tarafıda cok fazla bunalıma gırmekten korkar oldum kızım5 yasında durmuyor okulu vs zorlanmaya basladım
Bozma lütfen moralini duzeltilebilecek bir şey. Haklısın zor ama iyi olucak sende biliyorsunArkadaşlar öğlen dıkıslerım acıldı pazartesi tekrar dıkılecek okadar uzuldumkı. Dr a resım attm cagırdı gerı aynı acıyı tekrar yaşamak psıkolojısı zaten farklı bı durum 16 gun oldu ama çökmüş durumdayım şuan
Çok geçmiş olsun duzelirsin insallahArkadaşlar öğlen dıkıslerım acıldı pazartesi tekrar dıkılecek okadar uzuldumkı. Dr a resım attm cagırdı gerı aynı acıyı tekrar yaşamak psıkolojısı zaten farklı bı durum 16 gun oldu ama çökmüş durumdayım şuan
var istersen atayımFotoğrafın var mı acaba?
ben foto atabilrim ama burdan nasıl atılıyor bilmiyorum ameliyat sonrası benim silikon falan taktırdığımı sananlar var .foto gizli nasıl atılıyor bilmiyorum yardımcı olursanız seve seve gönderirim devlet hastanesi yada özel değil önemli olan doktor plastik cerrahi doktor takviminden bilgehan ilkere bak yıllara göre yorumları oku gerçekten öyle bir insan devlet hastanesinde inanamayacağınız özen ve iyilikte foto için sölediğim gibi benim için gizlilik olduğu sürece atabilirim sıkıntı yok.Teşekkürler M marwesilliaaa , ben 21-29 ocak arası olmak istediğim için devletten vazgeçtm, aylarca beni çağırmalarını beklemek istemedim .Mustafa beyle 9 bine karar kıldım. Birde devlette yaptıkları işleri göremiyorsun enazından ben iki doktora gittim ikiside foto yok dedi.
Ne kadar oldu ameliyat olalı? Mesajlar dan gönderebilirseniz bende görmek istiyorum. Benim de 11 . Gunumben foto atabilrim ama burdan nasıl atılıyor bilmiyorum ameliyat sonrası benim silikon falan taktırdığımı sananlar var .foto gizli nasıl atılıyor bilmiyorum yardımcı olursanız seve seve gönderirim devlet hastanesi yada özel değil önemli olan doktor plastik cerrahi doktor takviminden bilgehan ilkere bak yıllara göre yorumları oku gerçekten öyle bir insan devlet hastanesinde inanamayacağınız özen ve iyilikte foto için sölediğim gibi benim için gizlilik olduğu sürece atabilirim sıkıntı yok.