Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ilk zamanlar bende cok takmıstım hatta olduguma bıle pısman olmuştum ama sonra cok krıtık bır bolge olmadığını dusunup zamanla kendıme telkin werdım kendı durumumuzu sewmezsek daha da kotu hal alır
Inancim olmasa intahar edecek boyuttayim, aglayarak yorumlari okuyorum

Ama neden bu kadar üzükecek birşey olmamalı bu. Ben dün Mustafa beye his kaybını sordum his kaybı kaybolur zamanla dedi. Eğer doktor göğüs ucunu yama gibi yapıştırmayıp sinirleri koruyarak yukarı taşıdıysa his kaybı mutlaka azalır dedi.

Merhaba , geçmiş olsun. Fotoğraf paylaşmayı düşünüyor musunuz? Merak ettim liposuctionla görüntü nasıl oluyor?

Gecmis olsun bende merak ettim benimde doktorum lipo yapacakmis koltuk altima. Agri sızı cok oluyor mu ?

Gecmis olsun bende merak ettim benimde doktorum lipo yapacakmis koltuk altima. Agri sızı cok oluyor mu ?

Hayır kesinlikle ağrılı değil. Ödemin verdiği rahatsızlık hissi sadece. Benim göğüslerim sanki koltuk altından başlıyormuş gibiydi şuan o görüntüden kurtuldum çok işe yaradi. Şimdiden geçmiş olsun merak ettiğiniz bir şey olursa seve seve cevaplarim. Yakında fotoğraf yukleyecegim

Merhaba benide izlermisiniz

Ameliyat tarihin belli oldu mu

Anka_25 çok sonra hissi yeniden gelenler var arastirdigim icin duydum çok sukur Kurtulmuşsun fazlaliklarindan düşünmemeye çalış inşallah yeniden gelir tabi sıkıntı etmen çok normal ama zamana bırak kötü düşünme

Evet tarihim belli oldu, 21 ocak
Harikaaa hayırlısıyla inşallah canım çok sevindim herşey dilediğince olsun
canını sıkma beterin beteri var çokk samimi söylüyorum olabilsemde keşke ameliyatı hiç hissimde olmasa dikiş izimde kalsa potlukda olsa ben herşeye razıyım Allah da biliyo o yüzden canını sıkma lütfen meme ameliyatı iyileşme süreci sabır istiyo biraz zaman inşallah düzelir

Çook teşekkürler kızlar, çok rahatladım doktorumu kesinleştirince, sabırsızlanıyorum

Çook teşekkürler kızlar, çok rahatladım doktorumu kesinleştirince, sabırsızlanıyorum
Benim kesin tarih ocağın ilk haftası belli olacak ama 14 ocak diye konusmustuk aramızda 1 hafta olur bir teslim yaşanmaz olursak inşallah okulun ilk haftası rapor alacaksın değil mi

Yani raporluk bir durum olmaz diye düşünüyorum tam sömestrin başlangıcına aldımki 15 gün dinleneyim. Süreç nasıl işler bilemiyorum tabi

çok geçmiş olsun , acil şifalar dilerim,

Merhaba..:) Yıllar önce sırf şu topiği takip etmek için üye olmuştum :) Maalesef ameliyat olmadım. Diyet- spor- saçma sapan kürler kovaladım. Ahh hala istiyorum. Defalarca kilo alıp verdim ve durum vahim artık sadece büyükte değiller :/ Kararlıyım şu kilodan kurtulur kurtulmaz bu ameliyatı olacağım!

Yorumlarıyla deneyimlerini paylaşan arkadaşlara da tek tek teşekkür etmek istiyorum.

Bu arada sevgili MedusaDejavu beni de takip eder misin? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…