Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Benim yarın üniversite hastanesinde randevum var daha önce bir tanıdık ücretsiz olarak ameliyatını olmuş sadece 400 lira medical sutyen parası ödemiş rapor çıkarınca ücretsiz oluyormuş bakalım yarın Dr ne diyecek çok da korkum var sürekli kafamın bir kosesinde

Yarın olurda yapalım derse gün verirse ogretmen olduğum için 15 tatil yeter mi acaba iyileşmeye yoksa okulun son haftasımi olsam 15 tatille birleştirip konularımi bitiririm en azından

Ben şahsen 14 ocak gibi olup şubat tatilimle birleştirmeyi planlıyorum bu planımıda ancak özelde uygulayabileceğimi anladığım için devletten ümidimi kestim.

Kizlar banada yardimci olurmusunuz ben Ankarada meme küçültme ve diklestirme ameliyati olmak istiyorum. Yurtdisinda oldugum icin en uygun Ankara benim icin.
Iyi bi doktor ve fiyat ne kadar hic bilmiyorum bilen varsa paylaşırsa cok sevinirim tskler.

Ameliyatı olup kurtulanlara cesaretleri ixin cok tebrik ediyorum sizlerin sayesinde bizde cesaretleniyoruz

Ferruh bingul İnstagram dan takip edin ankarada olsam direk ona giderdim ben İstanbul da oldum

Ben şahsen 14 ocak gibi olup şubat tatilimle birleştirmeyi planlıyorum bu planımıda ancak özelde uygulayabileceğimi anladığım için devletten ümidimi kestim.
Aynı şekilde ben de öyle düşünüyorum bakalım inşallah o güne alabilirsem yarın gideceğim özelde yaptırnak çok zor suan benim için maddi olarak maalesef ki karsilamazsa devlet yine başka bahara kalır

Son halini merak ediyorum senin memelerin..

Ankara tıp fakültesi serdar gültan cok ıyı

Dikişler kullandığın kremle ilgili cildin hassas olabilir allerjik reaksiyon göstermiş olabilir doktorunla konuşup kremi değiştirmesini isteyin
Bende de allerji yaptı değiştirince tekrar toparladı
Canim doktoruma soyledim acilma var biraz diye 3. Haftadayim sorun yok bisey olmaz dedi bana pek alerjik gibi gelmedi acikcasi senin nasıldı acaba

kizlar bende Dr. Altan Yücetas‘a olmaya karar verdim hic bilginiz varmi o dr hakkinda? yurtdisinda oldugum icin sadece telefon görüsmeleri sonrasi karar verebildim

Ben bugun tip Fakültesine gittim devlet karşılıyor dedi 14 ocakta olmak istediğimi söyledim ocağın ilk haftası gel ameliyat gününü vereyim dedi ama sonrasında iz kalıyor sen şimdi rahatsız olmam desene bir süre sonra rahatsız olursun dedi

Acaba bir örnek göstermesi mümkünmüymüş izden kastı neymiş sorsan iyi olurmuş, hafif bir iz illaki kalıor herkeste benim bildiğm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…