- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #30.621
En az 6 ay geçmesi gerekiyor tabii ki emzirme süreci bittikten sonra.Merhabalar ben de küçülttürmek istiyorum çünkü artık sırtım çok ağrıyor şuan hamileyim ve sütyen takamıyorum acıyorda normal de de 105 falan takıyordum zaten giydiğim şeylerden taşmasından gömlek giyememekten sıkılıyordum acaba doğum ve emzirme sürecinden sonra ne zaman yapılır?
Aynı şekilde hem kilo alınca büyüyor hem sarkiyorMesela beni ameliyat olmaya mecbur bırakan asıl şey; oğlumu iki yıl emzirdikten sonra göğüslerim eski haline dönemedi bir türlü. Hep büyüktü göğüslerim ama hamilelik ve emzirmeden sonra eski haline dönmuyor bir türlü. 10 ay oldu bıraktıralı. Tabi 5- 6 kilo fazlamda var ama insan göğsünden kilo alırmı kafayı yiycem millet göbeğindden kalcasından alıyor
Aynen öyle bende memeden kilo alan biriyim ve zayıflasamda sonradan heryerden gidiyo memeden gitmiyo öylee kafamdan büyük duruyo malesefMesela beni ameliyat olmaya mecbur bırakan asıl şey; oğlumu iki yıl emzirdikten sonra göğüslerim eski haline dönemedi bir türlü. Hep büyüktü göğüslerim ama hamilelik ve emzirmeden sonra eski haline dönmuyor bir türlü. 10 ay oldu bıraktıralı. Tabi 5- 6 kilo fazlamda var ama insan göğsünden kilo alırmı kafayı yiycem millet göbeğindden kalcasından alıyor
Anladım teşekkür ederimEn az 6 ay geçmesi gerekiyor tabii ki emzirme süreci bittikten sonra.
Anladım çok çok teşekkür ederimBlackcat95
F Fifi92
2-3 ay geçse yeter diyorlar ama bence asla doğru değil. Ben geçen sene mayıs ayında bıraktırdım emzirmeyi 13.ayımda. Ağustos sonunda hala tam boşalma olmamıştı ve banyolardan sonra sıkınca geliyordu. 5. ay sonunda bayağı bi yumuşama oldu. Ben Aralıkta ameliyat olacaktım zaten ama doktorum çok fazla yoğundu ve Devlet hastanesi olduğu için epey beklemiş oldum. Mayıs 2018de ameliyat olduğumda tam 1 sene geçmişti. Izdırabınızı ve sabırsızlığınızı anlıyorum ama inanın sizin iyiliğiniz için. Lütfen en az 5 ayı bitirin..
F Fifi92
2-3 ay geçse yeter diyorlar ama bence asla doğru değil. Ben geçen sene mayıs ayında bıraktırdım emzirmeyi 13.ayımda. Ağustos sonunda hala tam boşalma olmamıştı ve banyolardan sonra sıkınca geliyordu. 5. ay sonunda bayağı bi yumuşama oldu. Ben Aralıkta ameliyat olacaktım zaten ama doktorum çok fazla yoğundu ve Devlet hastanesi olduğu için epey beklemiş oldum. Mayıs 2018de ameliyat olduğumda tam 1 sene geçmişti. Izdırabınızı ve sabırsızlığınızı anlıyorum ama inanın sizin iyiliğiniz için. Lütfen en az 5 ayı bitirin ..
Merhaba , ameliyattan iki gün sonrasına gezmeyi planlıyorsunuz sanırım, büyük risk olur bence. Sonuçta kan kaybınız olacak ve yaralar nedeniyle vücudunuz yeni hücre için efor sarfetmeye başlayacak. Bedeninizi yormamalısınız böyle bir süreçteBir sorum daha olcakti, ben yurtdisindan istanbula gelicegim icin hersey yolunda giderse ve ben bi gün sonra hastaneden cikarsam biraz gezip dolasabilirmiyim size? yada siz hep yattinizmi?
Merhaba , ameliyattan iki gün sonrasına gezmeyi planlıyorsunuz sanırım, büyük risk olur bence. Sonuçta kan kaybınız olacak ve yaralar nedeniyle vücudunuz yeni hücre için efor sarfetmeye başlayacak. Bedeninizi yormamalısınız böyle bir süreçte
Merhaba herkese, 4. Ayım bugün bitti. Foto koydum az önce. Bugün kantaron yağı kullanmaya başladım doktorumun da tavsiyesiyle; yağ kıvamında, emiliyo, kokusu kötü ama gün aşırı kullanıcam, şimdiden sanki etkisi var gibi geldi bakalım onla ilgili de dönüt yaparım. Kırmızılıklar alta inen çizgide bitti artık silikleşmeye başladı baya kenardakiler daha geç silikleşicek belli ki. Ödemler nerdeyse bitti düz çizginin orda azıcık kaldı gibi yumuşadı ama çok şükür üstlerden çok bi düşme olmadı hala dolgun. Doktorum meme yapısıyla da alaklı olduğunu söylemişti. Çok rahatım artık üzerine de yatıyorum hiçbi sıkıntı kalmadı çok şükür atlattım bitti. Ama hepsine değer olmak isteyen herkes kesinlikle olsun hiç zor değil sonu düşünüldüğünde.[/QUOTBa
Merhaba herkese, 4. Ayım bugün bitti. Foto koydum az önce. Bugün kantaron yağı kullanmaya başladım doktorumun da tavsiyesiyle; yağ kıvamında, emiliyo, kokusu kötü ama gün aşırı kullanıcam, şimdiden sanki etkisi var gibi geldi bakalım onla ilgili de dönüt yaparım. Kırmızılıklar alta inen çizgide bitti artık silikleşmeye başladı baya kenardakiler daha geç silikleşicek belli ki. Ödemler nerdeyse bitti düz çizginin orda azıcık kaldı gibi yumuşadı ama çok şükür üstlerden çok bi düşme olmadı hala dolgun. Doktorum meme yapısıyla da alaklı olduğunu söylemişti. Çok rahatım artık üzerine de yatıyorum hiçbi sıkıntı kalmadı çok şükür atlattım bitti. Ama hepsine değer olmak isteyen herkes kesinlikle olsun hiç zor değil sonu düşünüldüğünde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?