Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

cAnım benim hem dikleştirme hem slikon var ölü durumdaydı memem :) drum çok iyi tavsiye ederim izlerim seni bakarsın resimlere
Cok teşekkür ederim.. cok iyi olur ya kasim sonu ameliyati oldum oldum yoksa kalacak yine.. cesarete ihtiyacim var tirsiyorum

1 seneyi gecenler yazsa keske , yine mi sarkiyor bu memisler yaa ( ne yapmak lazim acaba? Spor mu ? Ben mesela surekli ustune yatiyorum engel olamiyorum kendime, her uyandigimda kendimi yüzüstü buluyorum. Acaba bu sarkmasi icin bi neden mi? Doktorum sutyensiz 3-4 saatten fazla gecirme dedi mesela, baska ne yapmak lazim sizce?

Merhabalar his kaybiniz oldu mu su an ne durumda acaba

Merhabalar his kaybiniz oldu mu su an ne durumda acaba
6. Ayimdayim basta olmadi gibi gelmisti ama o ameliyatin hassasligiymis. Sonra bildigin hissetmiyordum yeni yeni gelmeye basladi. Mesela ben regl olmadan cok acirdi goguslerim, aa ne guzel artik acimiyor diyordum, bu ay acimaya basladi, dedim hissetmedigim icin acimiyormus:)) 6aydan sonra geliyor anca, yani soyle soyleyeyim sifir his degildim ama normale donmesi 6. Aydan itibaren bence

Ben olabilseydim doktor bana istersen ömür boyu sütyen kullanma çok rahat ediceksin demişti

Ben hic hissetmiyorum, 5 ay oldu kahverengisini biraz hissetmeye basladim ama ikisininde uclarinda hic his yokbu moralimi cok bozuyor..Bi yandan daha onceden kahverengi bolumu hissetmiyordun demekki yavas yavas gelecek diyorum diger yandan hic gelmeyenlerde oluyormus benimde oyle olacak diye cok uzuluyorum..Bi de ir ucu biraz yandan gomulu kaldi cikmayacak heralde, doktor istersen ufak bi operasyonla duzeltirim dedi ama goze alamiyorum...Onun disinda cok memnunum 1haftada iyilestim diyebilirim

Kizlar ozan bitik ankara nasil bilen varmi internette cok iyi yorumlari var ama yurzsisinda oldugum icin emin olmiyorum
Ben ona ameliyat oldum. Son derece kibar hastasiyla ilgili bir doktor, genelde yuz germe ve burun yapiyor... 1bucuk saatte bitirdi ameliyati, eli cok hafif, bikac tane agri kesiciyle haftami tamamladim. Ama her gittigimde iyilesme sureciyle alakali soyledigi seyler birbirini tutmadi...Bana his kaybinin en fazla yuzde 60olacagini soyledi...Son gittigimde nadirde olsa tamamen his kaybiyla karsilasabildiklerini soyledi...Sinirlerin 6aya kadar yenilendigini 1.yila kadar tamamlandigini 1yildan sonra ilerleme olmayacagini soyledi sonra da yok oyle bisey dedi...Gogus uclarinin ilk basta gomuk olup dokular birlestikce disa cikacagini soyledi, dedigi gibi biri cikti digeri cikmadi ama cikmama ihtimalini soylemedi...Ama herzaman cok ilgiliydi...Tavsiye ederim...8bin tlye ameliyat oldum...Umarim bilgilendirici olmustur..

Yarın olurda yapalım derse gün verirse ogretmen olduğum için 15 tatil yeter mi acaba iyileşmeye yoksa okulun son haftasımi olsam 15 tatille birleştirip konularımi bitiririm en azından
15 tatil cok bile gelecek emin olun 10gunde eskis gibi olursunuz ilk 3gun onemli

Daha ameliyat olmadan okurken seni hatirliyorum , simdi nasil oldu fotolar acik degil gorunmuyor. 1 sene falan oldu galiba, yine mi sarkiyor ?
Yani sarkma demiyelım de yerıne oturdu ilk 1 ay gibi degil tabi yok daha sene olmadı marta olmuştum fotolar neden görünmuyo kı bilmıyorum

Kızlar benim b12, demir ve d vitamini eksikliğim vardı ilaç kullanıyordum bir dönem bıraktım ama duzeldigimi sanmıyorum ilaçları kullanmaya devam edicem buna rağmen yine de yükselmezse değerlerim ameliyati iptal eder mi dr. bu yüzden kilo da veremiyorum 2 buçuk ay var ameliyata ne verebilirsem vereyim diyorum ama gitmiyor su an 15 kilo fazlam var ameliyattan sonra vermeye devam etsem sarkma olur mu bir de sigara kullanıyorum 1 aralıkta bırakacağım 1 buçuk ay önce yani yine de bir sıkıntı çıkar mı var mı sigara kullanıp ameliyat olan

Sigara kulanıyorum ben brak demıştı doktor ben brakamadım azaltım 5 taneye Sükür bi sorun yaşamadım sıgara yaraların cabuk işeşmemesine zarar verıyo bide iz kalıyomış galba bende bi sorun olmadı kiloya gelınce zayıfla gel yapayım drmıştı sonradan 15 kg verırsen küçülür boşalır meme cnn güzel durmaz kulo alırsan az büyer sonuçta yarıdı yağ otanın

Genelde zaten kılo alıp vermekten derı sarkıyor yanı oda etken ağırlık ta sucak suyla yıkanmak ta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…