- Konu Sahibi ---Lily---
- #30.681
Bende göremedim sizin fotoğraflarınızı izlemeye almışsınız amaBeni de izler mı siniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende göremedim sizin fotoğraflarınızı izlemeye almışsınız amaBeni de izler mı siniz
İzmir tepecık araştırma daFatma sen nerede olmuştun ameliyatını
Acık cnm albümBende göremedim sizin fotoğraflarınızı izlemeye almışsınız ama
Acık cnm albüm
Bir sürü soru hazırlamıştim sormayi unuttum ne kadar kuculecegini bole sormayı unutmusumAcaba bir örnek göstermesi mümkünmüymüş izden kastı neymiş sorsan iyi olurmuş, hafif bir iz illaki kalıor herkeste benim bildiğm
:)) aynen bende hiçbirşey soramamıştım çok hızlı doktorlardı ikiside, ayaküstü konuşulmuştu. Bu sefer elimde kağıtla gidicem:)Bir sürü soru hazırlamıştim sormayi unuttum ne kadar kuculecegini bole sormayı unutmusum
benide izlermisin canımAcık cnm albüm
Benide izlermisinizMrb ar
İzmir tepecık araştırma da
Ferruh bingul İnstagram dan takip edin ankarada olsam direk ona giderdim ben İstanbul da oldum
Bencede fazlaymış ben 9000 e yaptırdımFerruh bingul 16.000 tl fiyat verdi sizce de cok degilmi kizlar
Merhaba bende uc ay önce oldum sekizbinBencede fazlaymış ben 9000 e yaptırdım
Merhaba bende uc ay önce oldum sekizbin
Bencede fazlaymış ben 9000 e yaptırdım
Merhaba bende uc ay önce oldum sekizbin
Beylikdüzü medicana Prof dr Necmettin Kutluya yaptırdım çok memnunumGecmis olsun.. Nerede ve kime yaptirdiniz ?
Profilinizi inceledim de sizin kucultme degil sanirim degil mi ? Mutlaka inceleyecegim hic dusunmedim orayi ama olursa cok iyi olur evime cok yakin.. Benim bulduğum doktorlar hep anadolu yakasinda.Beylikdüzü medicana Prof dr Necmettin Kutluya yaptırdım çok memnunum
cAnım benim hem dikleştirme hem slikon var ölü durumdaydı memem :) drum çok iyi tavsiye ederim izlerim seni bakarsın resimlereProfilinizi inceledim de sizin kucultme degil sanirim degil mi ? Mutlaka inceleyecegim hic dusunmedim orayi ama olursa cok iyi olur evime cok yakin.. Benim bulduğum doktorlar hep anadolu yakasinda.