Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Benide izlermisiniz

Benide izlermisiniz resimlere bakabilirmiyiz

resimlerini gorebilirmiyim izlermisin beni bende 16 günlüğüm dikişler kötü duruyo yaptıranların erken dönemdeki izlerini merak ediyorum

Merhabalar ben de Samsunda universite hastanesinde bir hocayla gorustum o istenilen olcu 25 cm cikti genis tabanli bir memen var dedi, emzirmeyi birakali 15 gun oldu, doktor 2 ay sonra olabilirsin dedi ve 6000 TL ucret verdi. Sanki pahali geldi bana.

Daha önce yazmış mıydım hatırlamadım. Ama şöyle; Üniversite hastaneleri para alıyor. Hatta devlet hastanesinde raporlu olmuyorsan, ya da sıra beklemek istemiyorsan oraya da ödüyorsun. Biraz araştırın , sizin şehirde nasıl bilmiyorum ama üniversite/araştırma hastanesinden rapor alıp, o raporla devlet hastanesinde olun. Ya da devlet hastanesinde rapor veriliyorsa oradan alın.
Ayrıca emzirmeden 2 ay sonra ameliyat falan olunmaz. Doktorun da izanlısını nasip etsin Allah. En az 5 ay doldurmanı tavsiye ederim... Izdırabını ve sabırsızlığını anlıyorum ama az daha sabret..

Sevgiler

merhaba,
ameliyatı olalı 1 yılı geçti ve o kadar memnunum ki olmayı düşünen arkadaşlar daha neyi bekliyorsunuz diyorum.
ağrı varmı evet dönem dönem bıçak saplanması gibi gelse de çektiğim sırt ağrılarının yanında hiç bir şey değil
izleri sorarsanız onlarda baya geçti biraz skarlar oluştu belki ama cilt yapısının toparlanması kişinin kendi sağlığı yara iyileşme sürecindeki hıza bağlı
kremlerime halen devam ediyorum ara vermeyin bırakmayın sürmeye devam edin
zamanla şekli yerine oturduğunda azıcık kalan izleri kafanıza takmaya değmediğini göreceksiniz
sonrasında yaşadığınız mutluluk herşeye bedel
sevgiler

Skar ızlerınız ıcın ne yaptınız . gecmıs olsun mutlu olmanıza cok sewındım.

İşte bu 1 yıllık tecrübe.. Ameliyatı olmadan buralardan çıkmayıp, olduktan sonra terk-i diyar eyleyenlerden olmamak için uğraş veriyorum. benim de 5.5 ay oldu.
İnsanın toparlanan memelerden çok toparlanan öz güveni bile muazzam fark yaratıyor. Sıırt ağrıları da aynen siz gibiydim. Kısa boyuma o koca memeleri saklayacağım diye neredeyse hamile kıyafetleri gibi olan XL ürün giymekten, çocuğumla koşamamaktan, eğilememekten... vs daha bir sürü şeyden o kadar yılmıştım ki. Ben de her gördüğüme tavsiye ediyorum. Minnacık bile pişman değilim, yine olsa yine yaparım. Hayat kalitesine önem veren herkes yaptırmalı. Psikolojisi bile ne kadar değişiyor insanın..

Ben maalesef 3.aydan beri hiç krem sürmüyorum. İz kremlerini de 2.aydan itibaren sürmeye başlamıştım zaten. Çok tembelim o konuda. Ama izler umurumda değil. Areola ve aşağı inen çizgi belli belirsiz sayılır zaten. En alttaki düz çizgi biraz kötü, onu da ben görmüyorum nasılsa diye umursamıyorum hiç.

Tekrardan güle güle kullanın..
Sevgiler...

Kizlar hic dikisinde acilma yasamis olan yok mu acaba ?
Dikişler kullandığın kremle ilgili cildin hassas olabilir allerjik reaksiyon göstermiş olabilir doktorunla konuşup kremi değiştirmesini isteyin
Bende de allerji yaptı değiştirince tekrar toparladı

Tesekkür ederim ama kremlerinizi mutlaka sürün niye bırakasanızki onca cesareti gösterip oldunuz sonucuda mükemmel olsun değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…