• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Onlarca kadın bu ameliyatı olmuş bikerede duymadım kötü bi durum yaşayan ,Allah da yaşatmasın , yani neyin kuruntusunu yapıyorum diye kızıyorum kendime ee bide benim yerimde olmak isteyenler ayrı böyle bi şansa sahip olmak yani :) o yüzden bu gece uyurken banada duanızda yer verinde olsun bitsin inş .. Sevgiler herkeze

Hepinize selam kader ortaklarım:)
Bir yıldan fazla süredir burayı takip ediyorum ve öncelikle ameliyat olan tüm kızlar sizs tebriklerimi iletiyorum darısı başımıza:)
Ben de aynı şekilde bu durumdan muzdaribim, öyle ki sırt ağrılarım yüzünden doktora gittim ve kifoz oldugunu öğrendim. Bugüne kadar birşekilde idare ettim ancak nasipse gelecek sene etlül ayında evlenicem ve bu şekilde istediğim gelinliği giymemin imkanı yok:( maddi sebeplerden devlet hastanesinde olmak istiyorum ameliyatı, ancak benım korkum ameliyattan sonraki süreç:( yaraların durumu, görüntüsü bir de ağrılar. Bununla ilgili sizlerden ayrıntılı bilgi almak ve sanırım biraz da gaza getirme bekliyorum:)

Kızlar albüme foto yükledim sabah çekip, şu an 16. günümdeyim ameliyattan sonraki. Yarın da iz kremine başlıyorum.
Benide izlermisin acaba. Birde bir sey sormak istiyorum. Doktor benim bütün dikislerimi eriyen dikisten yapmamış ve dun dikis aldirmaya gittigimde hepsini almadi 2 hafta oldu ameliyat olali benim durumumu yasayan arkadaslar varsa paylasabilir mi acaba

Minerva86 ve özlem135
Rica etsem beni de izler misin ben de haftaya perşembe muayene için randevu aldım ama çok korkuyorum

Hepinize selam kader ortaklarım:)
Bir yıldan fazla süredir burayı takip ediyorum ve öncelikle ameliyat olan tüm kızlar sizs tebriklerimi iletiyorum darısı başımıza:)
Ben de aynı şekilde bu durumdan muzdaribim, öyle ki sırt ağrılarım yüzünden doktora gittim ve kifoz oldugunu öğrendim. Bugüne kadar birşekilde idare ettim ancak nasipse gelecek sene etlül ayında evlenicem ve bu şekilde istediğim gelinliği giymemin imkanı yok:KK43: maddi sebeplerden devlet hastanesinde olmak istiyorum ameliyatı, ancak benım korkum ameliyattan sonraki süreç:KK43: yaraların durumu, görüntüsü bir de ağrılar. Bununla ilgili sizlerden ayrıntılı bilgi almak ve sanırım biraz da gaza getirme bekliyorum:)
Aynı korkuları ben de yaşıyorum iki küçük çocuğum var öğretmenim yazın ameliyat çok sikintili diyorlar terlemeden dolayi o yüzden alabilirsem 15 tatile almak istiyorum gün ama ya iyileşemek okula baslayamazsam öğrenciler nolacak sürekli bu düşünceler enfeksiyon kanama ve meme ucu curumesi gözümün önünde dolabı yor resmen bu kelimeler .bir de anne sıkıntısı var tabi ufak bir sıkıntı olsa olmak zorundamiydin ne gerek vardı hem kendine hem bize eziyet etmeye falan diyecek eminim :110:

Aynı korkuları ben de yaşıyorum iki küçük çocuğum var öğretmenim yazın ameliyat çok sikintili diyorlar terlemeden dolayi o yüzden alabilirsem 15 tatile almak istiyorum gün ama ya iyileşemek okula baslayamazsam öğrenciler nolacak sürekli bu düşünceler enfeksiyon kanama ve meme ucu curumesi gözümün önünde dolabı yor resmen bu kelimeler .bir de anne sıkıntısı var tabi ufak bir sıkıntı olsa olmak zorundamiydin ne gerek vardı hem kendine hem bize eziyet etmeye falan diyecek eminim :110:
Merhaba M mer_res aynı durumdayız bende şubat tatiline erteledim okul yüzünden, peki sen hangi şehirdesin ve doktorun belli mi

Yazın olun, ben haziranda olup bütün yazı da geçirdim hiçbi sıkıntı yaşamadım, sormuştum doktorum da fark etmez demişti yaz kış. Zaten 1 ay sonra en geç her şey sütyen deniz vs serbest oluyo aylarca yatılmıyo yani şubat tatili yetmez ben de aynı ikileme düşmüştüm ama yaz tavsiyem. Riskleri var evet ama çok nadir ve hiçbi şey çaresiz değil öyle yaşamaktansa kesinlikle olun.

Herkese selam. 2,5 aylık fotolarımı yükledim. İzlerimin pembeliği solmaya başladı o görülsün istedim. Pembe-kırmızı kalması hemen hemen 2 ay sürdü. Hala günde bir bepanthen plus kullanıyorum o kadar. Bence iyileştirici özelliği olduğu için izlere de kısmen iyi geliyo.
Ölçülerim:
meme çevresi: 101cm
meme altı çevresi:84
elmacık çukurundan meme başı: 19,5cm
canım benide izlermisin

Minerva86 ve özlem135
Rica etsem beni de izler misin ben de haftaya perşembe muayene için randevu aldım ama çok korkuyorum
emin ol korkucak bir durum yok ben ameliyat olalı 2 hafta oldu ve ameliyat olduktan 3 gün sonra dışarı cıktım kendine ve dikişlerine iyi bakmak dışında ameliyatın zor olucak bi yanı yok şahsen ben 3 gün sadece agrı kesici içtim ki onuda içmeye bilirdim arada küçük sızlamalar oluyor tabiki bu cok normal o yüden korkma bence çok büyük bi ağırlıktan kurtulucaksın öyle düşün :halay:

özellikle senin için minikkkkkkk minikkkkkkk Benim ameliyat öncesi kendi çektiğim foto yok ama hastanenin çektiğinin üstünden çekip albüme koydum. Orda önceki halini yeni haliyle görebilirsiniz. Size Fikir olmasını istedim. Yani ne memeler ne hale getirilebiliyo lütfen güvendiğiniz ve işini iyi yapan doktorlarla görüşün arkadaşlar. Süreci uğraşlı bi ameliyat sonuçtan memnun kalıcanız doktorlara karar vermeye çalışın. Yani fotoda dikkat ederseniz çok ciddi bi büyüklük ve sarkıklık var. Meme ucu kocaman. Asimetri var. Ve şu anda mememin üst tarafı dolgun ama eski mememin hizasında baktığımda orası dümdüz ve bomboş eski halinde, şu an orası dolu mesela. Yani ben çok başarılı bi sonuç hatta olabilicek en iyisi olduğunu düşünüyorum eski mememle kıyaslayınca. Siz de lütfen çok araştırın ve içinize sindirin doktorunuzu.
Benide izlermisin

emin ol korkucak bir durum yok ben ameliyat olalı 2 hafta oldu ve ameliyat olduktan 3 gün sonra dışarı cıktım kendine ve dikişlerine iyi bakmak dışında ameliyatın zor olucak bi yanı yok şahsen ben 3 gün sadece agrı kesici içtim ki onuda içmeye bilirdim arada küçük sızlamalar oluyor tabiki bu cok normal o yüden korkma bence çok büyük bi ağırlıktan kurtulucaksın öyle düşün :halay:
Sana geçmiş olsun hayırlı olsun bir an önce tamamen iyilesirsin inşallah darısı başıma olsun

Back